Naše poradna 35tt

19.01.2010

Deníčku,

tak včera další poradna u pána doktora. Výsledky jsem měla nejlepší za poslední dva měsíce.. Dostali jsme papír do nemocnice a taky potvrzení toho, že malej Šimonek je stále KP. Příští týden máme ještě UZ u našeho pana doktora a ten mne včera upokojoval, že se nemám stresovat, že to bude řešit příští týden. V porodnici jsme ještě nebyli, jelikož náš pan doktor má vše u sebe.. Jinak jsem dostala ještě další magnesko, i když už mi břicho ani moc netvrdne, ale pro jistotu..

Byla jsem pořád na vážkách, co tedy v případě toho KP a nakonec jsem se rozhodla pro císaře. Jsem velikej strašpytel, že by se malýmu mohlo něco stát. Takže ho sice budu dále přemlouvat, aby se přetočil a nezlobil maminku, ale kdyby se nepřetočil, tak to bude císař.. Koukala jsem, že hooodně včelek tady má KP. Je to fakt divný.. Já si vždycky myslela, že je to dost ojedinělý a teď takovejhle počet. Nebo prostě náhoda, že jsme se sešly zrovna v ÚLU :-D

Každipádně holčiny, hezký zbytek těhulkování, už je to za pár :-)

NO je to teda fakt síla :( Jak to, že máme tolik dupek??? Vždyť se mluví o 4%!!! Asi jsme se měly jmenovat raketky nebo tak.
Marushko nejsi žádný strašpytel a já Ti rozumím, hrozně se bojím, že přijde během porodu chvilka, kdyby nebudu vědět, jak se mimču daří, a že spanikařím. A tak pořád věřím, že se třeba ještě otočí, vždyť byly případy, že se děti otočily v den porodu.
Jinak jsem ráda, že jste v pořádku :) :a:

In reply to by Andělína

právě je divný, že se všude uvádí číslo 4% a já mám pocit, že teď snad každá třetí holčina se kterou se dostanu do styku tohle buď prodělala nebo KP má.. Mnoo jako přejmenování na raketky by bylo fakt lepšejší, takový výstižnější :-D

To víš, že se budu "modlit", aby se Šimonek umoudřil, ale je to teď hlavně na něm.. Uvidíme, uvidíme, uvidíme..

Naprosto chápu a rtespektuju, že si se rozhodla rodit normálně.. A samozřejmě chápu i to, že bys mohla mít tu chvilku, kdy zpanikaříš.. Ale já si myslím, že se nemáš čeho bát. Podle toho, co jsi psala o tom doktorovi si myslím, že naprosto přesně ví, co dělá.. A kdyby něco, tak budeš v těch nejlepšich packách.. Takže máš můj obdiv a respekt a člověk do toho musí prostě jít na sto pro přesvědčenej a ty si v tomhle fakt statečná a silná ženská..

Zdar, těm našim neposedům a hlavně.. Ať už tak nebo tak, tak ať je to, co nejsnažší a vše v dopadne na jedničku :one:

In reply to by MarushkaH

Děkuju Ti, to co jsi napsala jsem hrozně dneska potřebovala slyšet :) :h: Musím říct, že bych nejradši zaklapla noťas a do porodu sem nechodila po dnešku..... pan dr. říkal, že kdyby byl žena a chodil na net, nikdy by nešel rodit :s: ... ptala jsem se ho totiž samozřejmě jmenovitě na rizika toho porodu KP.
Marushko taky se modlím za sebe i za Tebe, nás všecky včelky, ať se prďolátka otočí jak mají, ať nemusíme podstupovat zbytečný stres a strach a ať je pak ten "obyčejný" porod je bez problémů. Naději máme! Takový starý pan dr. říkal na vizitě, že ženy občas překvapují :)

In reply to by Andělína

To je tedy fakt.. Ani se ti nedivim, že bys to nejraději zaklapla a už to tu nečetla.. Ono je totiž dost frustrující si přečíst, když už se rozhodneš rodit KP, některé ty názory a tak.. Ale přesně jak si napsala.. Ženský občas dost překvapí.. Takže tfuj tfuj tfuj a ať je vše v pohodě.. S piškoťákem to zvládnete!

Ahoj, tak ti přeju, aby se miminko umoudřilo a ještě se otočilo hlavičkou dolů. Máš pravdu těch KP je tady opravdu dost.
Jinak měj poslední týdny těhulkování moc příjemné, odpočívej, relaxuj a hlavně aby ti to co nejrychleji uteklo a mohla se po rychlém porodu těšit z miminka. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka