XLANDER

14.01.2010

Ahojky holčiny .... má některá zvás Xlander XT ?? Jestli ano, jste s ním spokojené a celkově vaše názory na tento kočárek ?? Děkuji moc :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holčiny děkuji moooc za vaše odpovědi, dnes jsem poprvé vyjela a byla jsem mile překvapená. :-) Jen ať už sleze ten sníh, pak to bude úplně supeeer :-) Takže koupě kočárku se vyplatila :-)

Ahojky,

my měli xa a byla sem s nim tak spokojená , že u druhého miminka jdu do něj znova. Používala jsem ho tedy jen jako sporťák , ale spokojenost byla prostě maximální :)

ahojky, tak my už máme x-lander xa už rok a půl a super!!! Jediný problém byl, že už sme dvakrát píchly kolečko, ale to není vada kočárku. Prostě sme na něco najeli, jinak je super. Malej je buřtíček od mala a byl v korbičce do půl roku a sporťák je taky super. Takže doporučuju

In reply to by martuska

ahojky,tak já jsem u svého původního kočárku měla kolečko píchlé 4x a v opravně mi pak řekli,že je to chyba výrobce,že tam byla duše špatně nasazená,tak možná máte stejný problém,nechala jsem je vymenit a už mám rok klid. Nejdřív jsem si myslela, že mi to někdo schválně propichuje,ale ukázalo se, že ne :-)

Ahoj, mi máme XA a jsme moc spokojení, sice hl.korbička je malá, ale i přesto v ní Verunka byla 8měsíců. Teď máme sporťák a taky jsem moc spokojená, pokud by mimi přes madlo nevidělo, není problém ho oddělat. Jezdíme bez něj od podzimu a není problém, líp se tam taky malá vkládá. Nemáme fusak, jen kombinézu a deku a Verunka ještě nikdy nebyla nemocná. Drncají všechny kočárky kromě těch kolíbavých, takže na drncání bych nebrala ohled, taky záleží po jakým jezdíš terénu.
Ten XT je prej dobrej ke kolečkovým bruslí,

In reply to by Wili

Nooo také jsem si myslela, ze ho vyuziju na brusle ale píší u něho, že je na bruslení naprosto nevhodný tak nevím. Nejdou mi u něho tou pumpičkou co k tomu byla nafouknout kolečka,takže je nejprv musím odvést někam kde mi to nafouknout a pak ho půjdu vyzkoušet, jsem zvědavá :-)

Ahoj tak já ho měla půl roku a okamžitě jsem ho prodala...
Malá se mi do korby ve čtyřech měsících nevešla...
Je hrozně tvrdý,takže přes hrboly dost drncal...
Sporťák mi nevyhovoval,z důvodu,že jsem na malou neviděla a nešel úplně položit,měl dost vysoko madlo,takže koukala do něj....
Takže za mě už nikdy více...
Ale vzhledově byl moc pěkný...

In reply to by Gabusa_23

me prijde prave dost bytelnej, nerekla bych ze drnca, druhej kocarek kterej mam drnca mnohem vic (Brevi Ovo) a stal 2x tolik :00: Ale X lander mam teprve 3 mesice, zatim jsem spokojena, je to muj nazor, nekomu vyhovovat nemusi, tak uvidis :a:

Ahoj, ja ho mam, rok 2008 a spokojena vcelku jsem.Zatim jezdime v korbicce, ktera je teda hodne mala, ve 4 mesicich je tam malej dost napranej, ale nastesti mam jeste jeden kocarek s vetsi korbickou.Jinak podvozek super, me se 3 kolky vzdycky libili, hlavne ma poradna kola, akorat nakupni kosik by mohl byt hlubsi.Uz se tesim na sportacek, ten je dost prostornej.X lander je podle me oblibenej kocarek, vidam ho hodne casto a vetsinou jsou maminky spokojeny.Kterej se ti libi?Nova kolekce nebo ta starsi?

In reply to by JuditkaZ

já jsem si právě dnes koupila sporták,byl za super cenu,pani mi v krame dala velkou slevu, tak doufam,ze jsem neudela chybu,pac jsem mela vyhlidnuty jiny kocarek.Jo jo právě proto jsem ho vzala,protože holky tu xlandery docela chválí ale většinou tu všichni mají XA, o tomhle tady ještě nikdo nepsal. :-( Já ani nevím,jak vypadají jiné kolekce, vůbec jsem po této značce kočárku nekoukala,takže o něm nic nevím. :-( Jj,prostornej docela je, to máš pravdu,ale když se tam dá fusak nánožník, tak je to tip top :-)

Já mám sice XA, vzhledově supr. jen s reklamací na prd, ted bych si ho už nekoupila ani za nic. Protáčí semi kolečka aprej je to tím že neumím tlačit kočárek. Malá mi párkrát málem letěla ven jak se kolo šprajclo. Kdyby neblbly ty kolečka tak jsem s ním spokojená. Takto si najaře koupím lehké golfky nebo dostanu psotník.

In reply to by Gabusa_23

Jo je to čtyčkolka. Přední kolečko mi dost často nedoléhá na zem a začne se točit a když je kolmo tak škrtne o zem a to je náraz... Prostě mám tu smůlu na podvozek. Je nějakej zkroucenej ale reklamaci mi uznali jen jednou a následné dvě neuznali. Takže ted si dávám fakt bacha páč mi malá nechce moc být připoutaná. To začne řvát hned jen co ji dám do kočáru. Nepřipoutaná tam i vydrží.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka