Pokles váhy...může něco znamenat???

10.01.2010

Zdravím děvčata, nedávno mi známá říkala, že když uvidím na váze nějaký pokles třeba o kilečko, tak se mám připravit že to do dvou dnů začne...ráno jsem se vážila a měla jsem cca o 1,5kg méně. Myslíte že je na tom něco pravdy???? Já bych se tomu vůbec nebránila :||): . V noci jsem měla i bolesti v břušku a říkala jsem si, kéžby to bylo tady ale pak přestaly.

ahoj,

já teda nezhubla, ale uz 3 tydny mam stejnou vahu. jsem 38 . tyden, termin 28.leden
tak jsem taky zvedava, brisko tvrdne dost a taky mam vetsi vytok, tak nevim, jestli to neco znamena, ale kazdopadne se uz nemuzu dockat.

Ahoj Verrysku a mimčátko,taky jsem 38.týden a netrpělivě očekávám,co bude..jen na váhu se bojím stoupnout :s: tak nevím..tak at jsi brzo s miminkem a mi taky.jo a kdy máš termín?já 28.pusku mimčovi,drž se a at máš pohodový porod.a písni.. :k: :°O°: :\x:

In reply to by ronina

Ahojky, tak já se na váhu taky bojím stoupat a pokaždé se hrozím toho co mě čeká za cifra. My máme termín 27. ledna, ale tajně doufám, že by to mohlo být dříve, vidina února je hrozná...taky přejem pohodový a brzký porod

ahojky,já mám zase pocit že už mi přestalo rust bříško a je naopak nějaký menčí netuším čím to je váhově sem už 3 týdny na tom stejně

Teď jsem byla u doktora (úterý) a taky mám 1,5dole. Včera mi dost tvrdlo bříško, ale jinak nic podstatného.

In reply to by Masticka

Já na kontrolu jdu v úterý, tak uvidíme...ale vůbec by mi nevadilo kdybychom tam už nemuseli. Bříško mi tvrdne taky, pak ještě poslední dny ty bolesti v podbříšku, pak dole ta kost to je fakt hrůůůza někdy se nemůžu ani bolestí postavit a prcek je taky nějak moc akční

Tak ti nevím,ale já mám o dvě kila míň... :///: jsem 34tt a snad se nic nechystá... :00: tak budu držet palce! pohlaď bříško :cc):

Taky jsem to už slyšela,ale řekla bych,že je to dost individuální, myslím,že už se chytáme všeho co může vypadat na porod viď?:-)

In reply to by Verrysek

Ahoj Verunko, s tím datem jsi mně pobavila.. Hned jsem si vzpomněla, že já chtěla buď 14.6., nebo 16.6. A malá se pochopitelně narodila 15.6. :///:
Jinak s tou váhou jsem to četla, že za poslední měsíc se většinou váha nemění (znamená to, že mimi už je vyvinuté) nebo můžeš i zhubnout. Ale jako znamení že porodíš už teď, to nevím. Ale moc ti to přeju, když čtu, co všechno tě bolí a tak... To já vůbec neměla, mně bylo s bříškem moc fajn :a:

In reply to by Verrysek

NO je to nádherné datum,taky jsem na něj koukala :s: Ale ti naši miláčci si to stejně naplánují za nás,až jim se bude chtít,hlavně doufám,že to nebude až v únoru. Dle mé doktorky to na porod zatím nevypadá,jsem zavřená, v úterý taky jedu znovu,tak jsem zvědavá...Už jsem taťku přemlouvala na :*O*: ale nechce ani slyšet, prý slyšel,že je dobrý i gruntování, blbnoun :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka