tak jsem tu.....

04.01.2010

Ahoj holky.Tak svátky jsou za náma a já sem se sem konečně dostala.Doufám,že se tady nic zásadního nestalo a nezměnilo....:-) Tak mě napadlo se zeptat,co jste přidali nového do jídelníčku mrňatům?Tak mi od vánoc kapříka...a pár kousků cukroví....Ještě že už je všechno snězený...... :ww:

Ahojky,
tak my nově vyzkoušeli - mango, blůmu, červenou řepu a jogurty. Kromě manga byl u všeho úspěch.

Lištička Kačka + Matýsek

jé, tak to jsi mě zas po ránu pobavila... hezký :s:
u nás nového nic, bereme ještě antibiotika a nemůže nic kyselého (ani jabko :-( ) a ani nic nového aby jsem věděla po čem se vyrazil kdyby náhodou.. Na poslední atb měl alergii ale u těhle to vypadá v pohodě... Takže se bojím mu něco dát, tak je chudák převážně na banánech :00: Ale snad dneska dobře dopadnem už u dr. no a jak jste se teda měli vy?

In reply to by Donik

U nás bylo všechno v pohodě.Na stromeček se jenom koukl.Nejvíc se mu líbil balící papír a snědl velkýkus kapra. :a\|: Silvestr prospal....Vůbec mu nějaký petardy nevadili....Jen toho sněhu mohlo být víc.No a my?Tak jsme se přejídali....takže teď máme dietku :C]]: :C]]: :C]]: :ww:

In reply to by Ja.Zandysek

tak my ze začátku taky jen na stromeček koukali, jednou skusil sáhnout a ono to píchalo, ale teď už je otrkaný, a už z toho ztahává ozdobičky, takže už ho asi odstrojíme zas :-)
a taky strašná prča s papírem a stužkama...
silvest taky prospal a my se taky přežírali, ale já v tom pokračuju :s: na dietku víš co :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka