blinkání

29.12.2009

Ahoj maminky,mám měsíční holčičku,které se poslední 3 dny stává,že si z ničeho nic ublinkne třeba když spí,ale jde ji to i z nosu.Začli ji také více trápit prdíky.Je možný,že jak z ní nejdou ven,tak to jde vrhchem? Dávám ji kapky na prdíky a i čaj,ale zlepšení nevidím.Teď usíná a u toho si ublinkne.Bojím se usnout,aby se neudusila,sice ji mám na boku,ale stejně.Nějaká maminka psala,že jim pomohli na prdíky,když ona sama pila fenyklový čaj,tak to zkusím a doufám,že to tak bude!Něměl někdo něco podobného?Děkuji za rady!

Kliknutím vložíte smajlíky:

přesně tak..zvednou pelíšek..já pod matraci mám nacpanou flašku s vodou,pak krmit v polosedu a fakt čekat s odříhnutím..já už i zahuštuju mlíko Nutritonem,ale jsme na umělém,tak není problém to do lahvičky dosypat,u vás to hold budete muset zvládat bez něj..držím palce

ahoj naší malé šlo mlíčko nosem při kojení, kolikrát jsem měla strach, že se utopí koza jedna. Zdravotní sestra mi řekla, že mám kojit v jiné poloze - tak aby měla hlavičku vysoko nad nožičkama (do té doby jsem kojila jen v leže). Holt jsme se musely naučit papkat v sedě, i když to pro nás do teď není tak pohodlné. Taky ji nechávej dobře odříhnout, to je i proti těm prdíkům, naše Julča někdy grgne i 4x. S ublinkáváním při spaní nevím, ale určitě bych zvýšila u hlavičky postýlku (třeba ji podepři knížkama). Doporučuje se sklon zhruba 30 stupňů. Fenyklový čaj mi fakt pomohl, když jsem ho pila (2-3x denně), jeden týden jsem ho vynechala a pak bylo vidět totální zhoršení. Snad vám taky pomůže, na každé miminko platí něco jiného. :)
www.prckoviste.cz/julinka

In reply to by alcerka

Malá,když se nakonec vykadí a to teda nakonec pořádně,tak to ,z ničeho nic blinkání,, přestane.Já pevně doufám,že ten fenyklový čajík pomůže.Teď jsem něco četla o refluxu,ale to se akorát stresuji,že by to mohlo být něco vážného.Postýlku podloženou mám,dávám ji i do kolébky.Děkuji moc za rady!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka