198kč z ČSSZ !!!

18.12.2009

Ahojky ženy,tak mi dnes přišla sms z mého účtu od ČSSZ a bylo tam,že mi na účet přišlo 198kč :jawdrop: nechápala jsem a nechápu to pořád co to má jako být?Na nemocenské jsem totiž už od 2.listopadu.Od zaměstnavatele mi za prvnich 14 dni peníze přišly normálně v den jak mi chodila výplata.Tak jsem si říkala,že od ČSSZ mi to přijde až bůhví kdy a ono to přišlo teď což je dobře,ale nechápu proč JEN 198kč? :jawdrop: To mám jako nějakou almužnu,nebo co?!Jsem totálně na.raná :-g( a zklamaná :\\: .V pondělí tam jedu a chci vědět co mi k tomu řeknou.Co na to říkate vy holky chapete to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Penize mi přišly na učet a jsem na nemocenske od 2.listopadu.No taky jsem si říkala ,že to je tak za jeden den maximalne za dva,ale ne za 14dni-prvnich 14 dni mi proplatil uz zaměstnavatel...V ponděli tam jdu udělám tam vitr! }:)

No jsem teprve od listopadu na nemocenské tohle je prvni nemocenska co mi prišla takže doplatek z minulého měsice to neni,protože minuly měsic jsem dostala ještě výplatu od zaměstnavatele.A nějaké písemné vyrozumění mi taky ještě nepřišlo. :\/:

In reply to by Monaaa

Tak tohle je dávka tak maximálne za den ani to ne. Od kdy přesně marodíš? A penizky jsi mela slozenkou anebo na ucet? Kazdopadne bych tam v pondeli vlitla, ovsem ja tam byla jednou taky osobne a vysledek teda absolutne zadny, jedine co zatim fungovalo byly emaily na vedeni a stiznosti

Ahojky nechci strašit, já tohle řešila minulý měsíc. Místo 23tis přišlo 15tis a nebyl to jen náky nedoplatek nebo tak něco. Prostě to někdo pos...l takže jsem musela podávat reklamaci, anbeo spíš stížnost a díky bohu za 14 dní jsem měla zbytek peněz na účtě. Chce to, si ty částky hlídat i když 198,- to se přehlédnout nedá. A máš k tomu nějaké to psaní od nich? Píšou to do variabilního symbolu

Jo me se stalo to same co tobe tehdy. A za par dni mi prisli dalsi penizky, tak snad to bude u tebe taky tak. :) Drzim pesti :) Kacka a Luky

ahoj, nic si z toho nedělej. Já pobírala PPM z Prahy 8 a minulý týden mi přišlo na účet 720kč z Prahy 5 - ze sociálky...sice vím proč tak málo peněz, ale nechápu proč mi to vyplácí naprosto jiná sociálka :?
U tebe to vypadá, že ti dopočítávali nějaké peníze-že se možná minulej měsíc o nějakou tu korunku spletli a ještě ti zašlou další peníze. No ale určitě si tam zajeď a nebo zavolej. Osobní návštěva bude asi lepší. Jdi rovnou za vedoucí nemocenského oddělení...držim palce ať je to bez nervů a co nejdříve vysvětleno :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka