Dnešní doktoři

17.12.2009

Všechny zdravím :a: dnes ráno jsem byla na kontrole a vše je v pořádku, dokonce bylo i krásně vidět, že budeme mít :°~°: ,tak uvidíme jestli nám to velký ultrazvuk po Novém roce potvrdí :C]]: Sice jsme víc chtěli :girl: , ale to hlavně kvůli rodině z manželovi strany, protože tam všichni mají jen kluky. Ale mám uplně stejnou radost jako by mi řekli, že to bude holka :C]]: Nevím jestli se to stává i vám, ale když jsem šla od Dr.,tak jsem se každou chvíli přistihla jak se culím :$$: kdo mě potkal,tak si musel myslet, že něco beru :s: Brali nám i krev na triple testy, tak nám držte pěstičky, v úterý budu vědět výsledky. :///: A pak hned jsem jela k zubaři a tam mě taky potěšil, protože i na to jak mám kazové zuby, tak nenašel nic :C]]: Odpoledne jdu poprvé na předporodní kurz, tak se těším. Jen jsem se chtěla podělit o dnešní skvělý den, tak se mějte moc hezky :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Hani, a v jakym jsi tydnu? To je super, ze uz vis, ze to bude kluk!!!! Ja jdu na triple test ve stredu, ale asi mi utz delat nebudou, nebo se to bezne dela????

In reply to by Ajci

Dnes mi upřesnil termín porodu, podle utz 4. 6.2010, ale podle MS 30. 5. 2010,takže ještě včera jsem byla 16+3, ale podle utz dnes 15+6, takže v 16tt. to jen pro upřesnění, protože včera jsem psala 17tt, tak ať si tu nikdo nemyslí, že si z toho dělám holubník :C]]: Ze začátku mi dělal Dr. si 3krát nebo 4krát jen vnitřní utz, protože mimi bylo špatně vidět, ale teď už 3 krát mi dělal normální utz. Pojišťovna hradí myslím jen 3 utz, ale u mého Dr. si zaplatíš 900 a dělá ti utz každou kontrolu, tak se asi poptej u toho svého, ale pokud by byla možnost připlacení, tak by ti to určitě řekli. Ne každý doktor to dělá nebo taky ne každý má utz u sebe. Je fakt, že jsem moc ráda, že mám možnost si to připlatit :///:

Gratuluju!Taky budeme mít chlapečka,i když jsme chtěli holku.Teď už mi to vůbec nepřijde a těším se na něj.Dokonce se všichni vyjádřili,že jsou radši,že to bude kluk.S těma zubama jsem to měla horší,užila jsem si až až,ale doufám,že už bude do porodu klid.Měj se a užívej si radosti.

Ahoj Hani, tak to jsem ráda, že to tak všechno dopadlo. Já mám dneska hrozně blbej den - padla na mě jakási depka, ale můžu Ti říct, že ten tvůj příspěvek je natolik pozitivní, že i mě zlepšil náladu :-) Tak jsem Ti chtěla poděkovat :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka