Já nevím...

25.01.2008

já to nepoznám. to tvrdnutí je pořád horší a nenechá mě to ani sedět ale když chodím tak mě zase všechno dole bolí. kdyby šlo o pravé kontrakce poznala bych to???bolí to hodně???děkuju moc

mě zezačátku kontrakce nebolely, jen trošku měl pobolívalo v podbřišku, ani mě nenapadlo že by to mohly být kontakce

In reply to by Ketinka

já myslím že na těch pár minutách nezáleží, kdyby to byly opravdu stahy tak se to nějak postupně upraví a začnou být pravidelné, mě to taky třeba nepřišlo hned po 5 minutách ale po 6 a pak po 5, pak zas po 7

Ketinko, omlouvám se za zpoždění.....přišla mi kamarádka na návštěvu ;) Píšeš jak Ti je....beruško, já jsem na tom úplně stejně a nic mi nepomáhá :w: :w: :w: Mám to samé co včera....bříško jak kámen tvré, bolí mě jak v leže, tak i v sedě i pči chůzi a taky si říkám jak poznám ty kontrakce, ale snad by to měla být jako by křeč :w:

In reply to by PETRUSE333

Peťulko už jsem zoufalá pořád chodím a hekám jako blbec. ten můj by mě už nejradši odvezl ale já prostě mepojedu dřív dokud si nebudu jistá.myslela jsem že se počůrám jaký jsem měla tlak ale vůbec se mi nechtělo. už mi fakt z toho hrabe... :r: :r: :r: asi se půjdu picnout

In reply to by Ketinka

Vím co prožíváš Ketinko :w: Já si v noci myslela, že snad vyrazíme, ale taky nepojedu dřív jak si budu jistá. Ty tlaky a to všechno kolem je hrůza no :k: Kdyby jsme aspon věděli kdy to na nás opravdu příjde viď? Já si teda nejsem jistá, ale možná mi včera odtekla ta hlenová zátka, ale nevím :n:

In reply to by Ketinka

Ze mě něco vyteklo včera, ale bez zabarvení....spíš jako hlen nebo tak něco :w: Já to manželovi raději ani neříkám, nebo ten by se mě neptal a hned by mě bral do špitálu :r: Jinak se Tvému manželovi nedivím, že je na mrtvici....má strach víš :w: No ale my taky co?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Asi ano Maruško....křeče by to měly být.Jen by mě zajímalo ve kterých místech...jestli okolo pupíku či v pipce, tedy v podbříšku?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jak jsem už psala Monče....po ránu mám takové ty menstruační bolesti v podbříšku a občas mě i tam píchá....hlavně tedy v sedě a nejhorší je to tvrdnutí...to mám pocit, že snad prasknu :w: :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já ležím ale to právě nejde pořá. pak už ani sedět natož chodit. připadám si jako chodící mrtvola.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Maruško, si yslím, že si šla nechat udělat Ketinka masáž :k: A to máš jako křeč Maruško?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To já jsem z toho Maruško taky na hlavu :? V ničem se nevyznám a hlavně si říkám, abych to poznala a zbytečně neplašila :w: :k: A nebyla tam za blbku :s: Mě jak tvrdne to bříško a do toho, když se malej začne hýbat, tak to jsm úplně v pasti :r: To nevím co bych a jak bych, aby mi bylo líp :jawdrop:

In reply to by Ketinka

Já to bílé právě neměla....spíš takové šedivé, tak jsem z toho taky jelen. Ale co ať si to je ta zátka nebo né....stejně se ten porod po té zátce může rozběhnout třeba až za 2 týdny!Ty bradavky mám taky citlivé :one:

Ketinko, pravé kontrakce bolí hodně a to určitě poznáš. To tvoje bolení - asi se chystají porodní cesty. Tělíčko se na porod pomalu připravuje. Zkusila jsi teplou spršku nebo vanu? Pozor - ne horkou :-) jen takovou příjemnou na uvolnění.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka