bolesti v kříži

05.12.2009

ahojky holky , sem už vyřízená už tak 3měsíce , mě bolí záda hlavně v kříži ,už je to nesnesitelné, hlavně když se ohnu k malému a mám se pak narovnat , bolí mě i když sedím u pc , je mi už i špatně na omdlení... :? nevím čím by to mohlo být ,ani v těhu mě tolik nebolely jako teď , asi budu muset vážně k dr :( kdyby to bylo jednou za čas ,ale ta bolest je denně a snad horší a horší :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

mě taky po porodu dost bolelo v kříži. V těhotenství mě záda vůbec nebolela, začalo to porodem a pak po něm. Nejsem teda doktor, ale bolest v kříži může souviset s pánevním dnem. Mělo by se po porodu posilovat. Já jsem cvičila a cítila jsem se líp, teď už na to kašlu, ale myslím, že to nebylo špatný. Gynekolog mi teda řekl, že jsem si možná při porodu hnula s páteří a od toho jsou ty bolesti v kříži a že to možná bude chtít rehabilitaci. Jo a můžeš zkusit stránky www.programprozeny.cz, kde si můžeš objednat zadarmo dvd se cvičením právě na pánevní dno.

In reply to by sasank.a

přesně ,ani v těhu mě tak nebolely jako ted , no já si říkám furt ,že budu cvičit ,ale není čas po celým dnu padnu jak mrtvola a ještě cvičit :D no asik ,ale budu muset nuu , uvidím v pondělí zajdu k dr a pak se uvidí ...ju ju já na to jukknu , aspon , nejsem sama kdo má tendle problém ,doma si furt stěžuju a přítel to už nějak neřeší , občas mě namasíruje a je to , ale když je něco jemu , tak to umíráá :s:

PRESNE MUJ PROBLEM........precti si moje clanky a budes videt ze v tom nejsi sama......u me hrozny,jsem skoro 5mesicu po porodu ale uz se to nedalo vydrzet.....chodim plavat,obden na rehabilitace ale porad je to stejne,jen o trosinku lepsi.........vcas si nekam zajdi,protoze jak to clovek necha byt tak dopadne jak ja!!!!!hrozne!!!!.....mam dve deti a musim se o ne starat a ne abych tady denne skuhrala a chodila jak mrtvola,je mi slabo,na omdleni,boli mne hlava a zada k nevydrzeni,muj chlap uz denne nadava ze jsem stara duchodkyne a hypochondr(nedivim se mu)..............mam problemy s krcni pateri,a to jde i do hlavy,ale hlava pry muze dost bolet i od oci.....boliva te hlava ci oci????

In reply to by Tehulka4

ahoojky , sem ráda ,že nejsem vtom sama ,že mi tady někdo poradí , ju hlava mě boolí taky dost často , oči mě pálej i bolej ...a ty záda fakt festt , už nevím co dělat je mi 20 a sem jak stará bába...no já furt dr odkládám , ale už je to tak 3měs co mě bolej a je to horšíí ..jéé to ti nezávídím ještě mít 2 děti , mě stačí to jedno a sem vyřízenáá :-D jo na omdlení je mi taky dnes se mi motala hlava jak blázen ,.kolikrát i na prsou mě píchá ...nevím čím by to mohlo být ..

In reply to by tynushkaa

Jo, tak to jsme na tom stejně... mě sice záda pobolívala, ale poslední dobou je to děsný, mám je bloknutý na třech místech a dnes večer jsem se nějak blbě pohla a nemohla jsem se pořádně nadechnout, bylo mi zle od žaludku, hlava bolela jako střep a dokonce jsem i hůř viděla jednu chvíli... a nejhorší to mám mezi lopatkama, pak dole na bedrech a ještě i na kostrči, nemůžu si lehnout rovně na záda ani na břicho, to je děs... takže po víkendu jdu k doktorovi, ať mě nějak srovnají a nějaký rehabky by to asi chtělo... jo, to je z toho nošení, zvedání mimča a taky i z toho, že nechodím cvičit, prostě totálně ochablý záda...

In reply to by Blue Jane

no já nevím ,mě to taky přijde jak bloknutý ....no mě bylo zle včera od žaludku taky , je to hnus ty zádaa ... :( jéé takže taky si s tím užíváš , já už nemůžu ani sedět jak mě bolí ten kříž :00: no to je jasné ,že je to od mimča ,já ho tahám furt , ještě mám debilní postýlku ,že ta matrace je až dole a nejde to zvedat do určité výšky , takže já se ohýbám přes celou postýlku , máme 7měs a pomalu 10kg :00: takže je to úžasnýý ... a cvičit taky nechodím to už říkám tak 2měs ,že něco začnu dělat , že budem chodit se švagrovou někam a furt není čas ... :O

In reply to by tynushkaa

PRESNE TAKTO se citim ja me je 26 let a jsem od porodu tak vyrizena a to jen kvuli zadum,to nemas asi ale od krize ale asi jako ja od krcni patere,me rikala dr.ze boleni hlavy,slabost,zavrate,malatnost a spatne videni jsou typicke od problemy s pateri......takzezavcas si nekam zajdi ja ted chodim na rehabky,obden me tam manza vozi,a vecer totalne padam na hubu,sem uz chodim mene nez pred tema problemama,u pc me to bere jeste vic...............zacalo mi to asi pred mesicem v noci,bylo mi zle ze jsem myslela ze mam infarkt-palelo mi na prsou a bylo mi slabo......a dalsi den jsem sla radsi hnedkdr........procti si moje clanky na toto tema a ziskas nejaky info,tvrde jsem se do toho obula-plavu,cvicim i doma,nechci takto zit!!!!! :n:

In reply to by tynushkaa

....najdes to jednoduse najed si na moji prezdivku-Tehulka4,klikni na to a najdes ve vizitce-moje clanky,a tak jsou ty clanecky o tech zadech a tak.......jeste jsem si na hlave nasla jakoby bouli,takhned v pondeli zajdu k dr......co to znamena.....joa myvas nekdy navaly horka do obliceje,do tvari???

In reply to by Tehulka4

ju já se pak juknu až bude malej spát tak si to pročtu ;) jůwa bouli ju ? tak to budem držet palečky ať to nic není ... ;) ju někdy mám návaly horka , no přijdu si jak nějaká babka faakt a to sem mladáá :s:

In reply to by tynushkaa

ahojky dneska to celkemslo ale ted sedim u pc a je mi jako by slabo a poti se mi ruce,na vecer mi pravidelne ubydou sily a zacnu bejt malatna,no,doufam ze to je od zad,ze to neni tou bolu na te hlave,tento tyden zajdu k dr,takpak pisnu co to bylo.......papa

In reply to by Tehulka4

ahuj, já dnešek celej proležela, pač sem se nemohla hnout ..to já taky jak sednu k pc,je mi divně ...no snad to ,tou boulí nebude , ju určo mi písni sem zvědavá, já zítra jdu k dr tak dám taky vědět ,tak pa a drž se ;) :a:

In reply to by tynushkaa

ahojky tak jsem se obednala ve ctvrtek jdu k obvodacce tak jsem zvedava co mi tu bouli povi,je mi celkove uz lip a zadam se o dalsi procedury na rehabce.....pomaha mi to,a jak jsi dopadla ty???bylo mi slabo a na spani cestou z rehabky ale jinak ok............dr mi rikala ze pokud se to zanedba ze muze clovek skoncit i o berlich ci na vozicku,tak hned zitra jdu plavat..........jak se citis ty???

In reply to by Tehulka4

ahojky , tak to je fajn , tak to budem držet palečky , ať je vše ok , mě řekla,že je to asi od zad co mě tak prohmatala ...nejdřív myslela od ledvin ,pač sem tady na to trpěla ...no tak mi dala injekci na bolest , a dostal sem Nimesil, 30sáčků nějakýho prášku do vody ,ráno a večer a pak sem dostala nějaký papíry se cvikama ,tak uvidíme ,ale bolej furt , o malinko je to lepčí ...takže taťka je ted zaukolavaný :s: pěkně se stará o mlaďocha ,takže super já si aspoň odpočinu , pač ten byl taky dnes u dr a jde až 30.12. na kontrolu ,takže paráda :D tak hlavně pak děj vědět jak jsi dopadla , jinak já sem Kristýna ,ale říkaj mi Týna ;) tak se mějte krásně pááá :a:

In reply to by tynushkaa

ahojky Tynko,takze jsem dopadla tak ze stale nevim na cem jsem.......zada jsou o neco lepsi,ptala jsem se na tu bouli,prohmatala mi to a rekla mi ze to je od tech zad,nejake krcni varixy,ci co......na rehabky mam chodit porad a do toho plavat,byla jsem na ekg s tema slabostma a boleni hlavy vse mi tam dopadlo dobre,jeste pristi tyden valim na neurologii,kvuli tem bolestem hlavy tak snad i tam to dopadne dobre.......jinak uz se nemuzu dockat dalsi rehabky....a tobe rehabilitace nenapsala???? a odkud jsi ??ja z Trebice a jsem Tereza.....

In reply to by Tehulka4

ahojí Terez, tak to je fajnky ,že je vše ok , nn nenapsala mi rehabky,jen mi dala nějaké papíry ,kde jsou nějaké cviky toť vše ... jinak celkem ta injekce zabrala,sice ještě bolej ,ale ne tolik ... jinak já jsem z Telec, okres Louny a to je celkem štreka k vám :s: škoda, pač tu moc okolo sebe holek nemám s prckama ,vypadla jsem z města na vesnici a nikoho tu neznáám :00: akdyž narazím tady na někoho tak jsou z dalekaa :D a jak máš staré dítka ? :dance:

In reply to by tynushkaa

aha,to je divny ze ti neporadila rehabky......ale aspon jsi dostala injekce,ja mam skoro petiletou dcerku Valentynu a skoro petimesicni dcerku Klaudii......muzes mrknout do meho blogu na fotecky,dneska jsem vlozila cerstve fotecky kde jsem jen ja...pred peti lety...........hod sem nejake ty,juknu se...

In reply to by Tehulka4

ahojí Terko, dnes sem objevila , na stehně boule,nebo spíš jednu větší , když přesto přejedu vůbec to necítím , brní to a i pálí :00: takže netuším co to jee...jesli třeba po tý injekci nějaká reakce no nevím, měřila sem si ještě teplotu a mám 37,5...tak jesli to do zítra nezmizne tak mažu opět k dr :00: a co ty jak je ? Pa Týna a Daník

In reply to by Tehulka4

ahojky, jůůů Valentýnku :c: to je kráásné jménooo , a dvě holčičky no paráda ,já si přála taky holčičku a niic :s: nu ,žádné rehabky nic jen pár cviků na papíře ....juju juknu se a taky něco přihodím nějaké fotaa :D :dance:

In reply to by Tehulka4

ahojky kočko, tak sem byla včera u dr , a řekla mi,že neví co to může být,že je z toho jelen ,tak pak říkala,že je to nejspíš od těch zad a možná ,že mám skříplý nerv ..tak nvm , tak mi ještě dala injekci do druhé strany :D jinak ty stehna necítím když přes ně přejedu nehtama jak když to není moje :s: jinak je mi trochu líp,dala mi ještě nějaké prášky ...a co jinak už máš dárečkyy ,? už se to pěkně blížíí :00:

In reply to by tynushkaa

ahojky tak vidis aspon to bude lepsi,mam se na nic je mi porad slabo a na spani........na ulici jsem zase malem omdlela,jeste ze se mnou sla kamaradka......a opirala jsem se o kocarek.....v pondeli valim na rehabku......jj mam jeste mi chybi pro tchyni a je to pod strechou.....

Ahojí já mám to samé,ale moc dobře vím proč ... doma nosím krátká trička věčně mi čučí kříž když se ohybám do postýlky ... dávej si na tohle bacha od tohodle jsem měla zánět močáku-špatně vyléčenej po roce mi museli vzít vaječník díky blbě vylečenému močáku tak bacha na to ... koukej si na ty záda něco dávat i kdyby to mělo být jenom namožený tak si ty záda hlídej!

In reply to by Peacess

ahojky, já právě po porodu nosím vše delší jak trika ,mikiny ,svetry ..pač krátší nesnesu ...nevím je to už fakt hrozný , ted mě bolí jak bejk , já už i brečela ,pač se to nedá, jako malá sem byla v nemocnici s močákem ...takže dávám bacha abych je holý neměla ,je to možně ,že jsem prostydla ..no v pondělí zajedu k dr a uvidím ..

In reply to by tynushkaa

Hodně to nahřívej ve vaně ... já vím že s mimčem občas není čas se pořádně vysprchovat natož se rochnat ve vaně a nahřívat si záda .... přítele to taky takhle bolelo dělá celé dny venku a taky se ohýbá a dělá pohyby do stran když děla s křovinákem namazala jsem mu to hřejivou mastičkou na masáže měli jí tenkrt v Kauflandu a od té doby ho to nebolelo.

In reply to by Peacess

no právě , já se sotva vysprchuju :s: ale ted se naložit do vany můžu přítel marodí tak mi ted s malým hodně pomůže ,že ho ani nemusím moc tahat :00: joojoo ? tak to se juknu jestli jí tam nebudou mít , no stejnak si v pondělí zajdu k dr , pač přítel stejnak jede na kontrolu , tak si tam zajdu pro jistotu ;)

In reply to by Peacess

ahojky, já právě po porodu nosím vše delší jak trika ,mikiny ,svetry ..pač krátší nesnesu ...nevím je to už fakt hrozný , ted mě bolí jak bejk , já už i brečela ,pač se to nedá, jako malá sem byla v nemocnici s močákem ...takže dávám bacha abych je holý neměla ,je to možně ,že jsem prostydla ..no v pondělí zajedu k dr a uvidím ..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka