časté buzení v noci v 16 týdnech

03.12.2009

Ahoj holky, už nevim co mam dělat!!! ten náš prcek se asi rozhodl, že mě úplně odrovná!!! Je mu 16 týdnů a asi tak před 14 dny se začal v noci budit po hodině, max po hodině a půl. Dřív spal od 21 třeba do 5. Od narození. Teď usne tak v 8, prvě se vzbudí ve 12 a pak 2,4,6 a to už chce většinou vstávat, protože neusne. Proč najednou taková změna??? Vždycky mu v zachování klidu dám prso, on pije 5 minut (to i přes den) a spinká dál...jak ho mám donutit aby zase spal dýl??? Nejhorší je, že ani přes den moc nespinká, taky maximálně ty 2 hodinky a to jen od 12 do 2, max do tří. Jinak si dává většinou jen dvacetiminutovky. Už chodím jak mátoha. Prosím poraďte co s nim mam dělat!!! Četla jsem, že už to nemůže být hlady, ale spíš ze zvyku, tak nevím. Kojit v noci tak často nebo ne...Jinak přes den kojíme taky max po 2 hodinách. Děkuju všem předem!!!

16 týdnů... to mu je přes 3 měsíce... spíš než zvyk to vypadá na růstový spurtík... koj ho jak si řekne, do pár dní to samo odezní...

My to měli teď 3 dny. Totéž, šel spát v půl osmé, první budíček před půlnocí, další 2,3,4,5 a pak zas utuhl. Trochu napít a bylo zas OK. Ale my máme 14. týdnů. Rostou nám zoubky, to vím jistě! Slintá a celej den drbe ruku v puse. Už ani dudánka nechce... Neboj, zase bude líp.

In reply to by R-R

ahojky náš prcek tak ytrsašně slintá a pořád cpe všechno do pusy, kolikrát si tam dá ruku tak, že se nadavuje trdlo :-) myslíš že to mohou být zuby, za 10 dní nám budou 4 měsíce :puzzled:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka