Holky moje....

03.12.2009

Moc vás zdravím, já si ten čas na vás chci udělat, ale pořád mi to nejde. Teď jsem chtěla reagovat na vaše příspěvky, moc moc vám děkuju, ale drobotina už zase bude jíst a já zas nestíhám. dělala jsem dědečkovi věneček na hřbitov, uklízela jsem a dodělávala perníčky, teď nádobí, ještě připravit nějakou omáčku k véče, co jsem si vytáhla maso. Uspat děti, umýt zbytek nábytku v obýváku a chci začít kuchyň. Holky, budu se snažit sem přes den ještě vlézt, ale jen co sem vlezu, zase to padá :00: tak zatím pa, určitě to napravím!!!!!! :a: :a: :a:

Ahojki, mít dvě děti musí bejt záhul, to není jak s jedním, že ? My už Vánoční úklid máme, jen udělat tu výzdobu a je to :) péct já nebudu, dostanu cukrovíčko od mojí babičky a od tchýně. A navíc já cukroví nepapám, jen manža takže jemu troška stačí :) http://www.prckoviste.cz/monika

myslím, že je to trochu všude podobný.... Já včera dělala Barče dort na svátek :C]]: dnes nás čeká zubař a nakoupit a do toho ještě musím vytvořit ten kostým anděla, protože na půjčení nikdo nemá..... Ach jo, to aby se člověk rozkrájel!!!!!!

Ahoj Raduško to se nedá nic dělat máš toho moc a my to chápem :c: taky zjištuju že toho volnýho času už moc není,ale ta závislost :00: :///: no taky už se chystám dělat vánoční výzdobu a péct,no vidíš a ty už to budeš mít skoro hotoví a pak budeš odpočívat ;) a je pravda že to tu věčně padá :00: a když má človek zrovna čas tak se sem nedostanem :P a když budeš mít chviličku tak pošly foto maminky,ju páááááá :a:

no jo předvánoční úklid.Taky mě to čeká a to by nám měli ještě před vánocema dělat plastové okna tak mám co dělat.Do toho ještě péct.Ale zatím to nehrotím.Tak jak budeš mít čas tak na nás mrkni.Chybíš nám tu.

In reply to by Barče

Barborky moje, nejdříve Vám přeju vše nej k dnešnímu svátku. a budete tu dnes večer? to by mohlo vyjít, že bychom pokecaly....

In reply to by Raduška

Ejj, teta, budeme se snažit!!! Já mám jakejsi návštění týden už od soboty...........dnes se ohlásila na odpoledne tchýně :00: , už toho mám nějak plný zuby. Ještě zítra kamarádka s přítelem a pak už snad šlus 8)

In reply to by Barče

Baru, já když mám taky moc akcí za týden, tak už mi to leze na nervy a jsem ráda, že máme s dětma svůj klid. takže tě naprosto chápu!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka