Cysta a těhotenství?

01.12.2009

Ahojky holky, dlouho jsem tu nic nenapsala, tak se omlouvám. Jinak Mám takovej dotázek. Jednou jsem měla cystu, dr. usoudil, že není tak veliká aby to muselo být řešené operativně a tak jsem dostala nějaké léky po kterých se cysta má vstřebat. Podle utz se vstřebala a vše bylo o.k. Po půl roce (to je teď) se bolesti vrátlili. Hodně podobné těm jako když tam ta potvora byla i ve stejných místech. Dnes už to přešlo. Mám celkem bolestivou ovulaci takže jí většinou poznám. Jinak k dr. si chci zajít až po ms (tu očekávám 11.12.) teď už mě to nebolí. Holky chtěla jsem se zeptat je možné otěhotnět i přesto, že můžu mít cystu na vaječníku? ://:

No já se nikdy s cystama neléčila,ale když jsem byla těhu se starší dcerou,tak mi na první kontrole řekli,že mám cystu.Nikdy mě nic nebolalo.Šla jem na utz a měla jsem na jednom valečnílčku 2,jednu vel.meruňky a druhou ořechu. (nevím proč to nazývali tak)Tak si myslím,že jsem je musela při otěhotnění mít,zdály se mi docela velké.Žádné problémy mi nedělaly,samy časem zmizely.

Ahojky,já myslím,že nejde otěhotnět,že cysta brání tomu,aby se utvářela vajíčka.tak přeji at to není ona :a:

In reply to by Lidussinka

Ach jo, tak teda doufám,že to není ona ://: ono je možný že jsem třebas byla nastydlá ://: ale ještě jsem se chtěla zeptat. Jak dlouho může bolet ovulace? Jenom ten jeden den? Pač mě to bolí vždy tak 5 dnů a pak to odezní a vždy to vychází na ty plodné? Prosím poraďte :00:

In reply to by Iruskaaa

Může bolet i několik dní a ovulka může probíhat během těch bolestí,ale prý i klidně třeba až několik dní po bolestech,proto se doporučuje milovat se minimálně ob dva dny..lepší je obden,ale klidně i každý den..jak je chut..aby se to neprošvihlo.

In reply to by Lidussinka

Lidusinko, ty jsi zlatá, ty odpovíš uplně na všechno moc děkuju :+^*: Tak že by to třebas nebyla ta cysta? Pač mě to bolí celkem pravidelně tak 5 ndní a většinou v polovině cyklu. No tak jsem se rozhodla posunout návštěvu dr. na zítra (u něj se nemusí objednávat) aby mi udělal utz. a já zjistila na čem sem, když mi řekne, že tam cysta není tak to bude asi vážně ta ovulka. Pač to mám docela pravidelně. Tak doufám, že to nebude cysta. Drž mi prosím palečky ať tam ta potvora není :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka