zelenohnědá stolice je to normální???

26.11.2009

Ahoj všem maminkám!!! Mám půlročního chlapečka a asi 14dní dáváme přírmy!!! K obědu třeba polívku nebo něco jiného. Dávám mu kupované. Ke svačině přesnídávku. Už druhý den má takovou hnědozelenou stoličku Někdy je i dost tuhá.Dost trpí na prdíky. I když na ně trpěl už předtím. Mysíte že je to normální nebo něco dělám špatně!!! Děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

je to normální to dělají ty příkrmy my tedy zelenou máme od té doby co jsme na um.mlíčku...obsahuje železo a proto ta barva atet je to všelijaké :s: někdy hnědá.někdy mix a jinak tuhé bobky máme od té doby co jsem začla dávat kaši a taky ovocné přesnídávky,malej mě trpěl s bříškem od narození a tet už konečně po pul roce neberem už ani probiotika a super žádné bolení a kadí sám :qu:

In reply to by Martina.K

tak to jste chuděrci nám hodně pomohly ty probiotické kapky a tet fakt se stím už umí poprat jinak nám tet pomohla activie bílá dop.nám ji dr a dávám ji ráno deně odmítá mě mlíko tak proto apo té fakt super kadí a i prdíkuje a zkoušela si lactobacilky??Ty jsou taky super...tak držím palečky at drobek už nemá boleníčko ;)

děkuji vám za rady zkusím pár dní počkat v úterý jdeme stějně do poradny tak o tom doktorku informuju!!! Právě to že se někdy nemůže vykakat mě taky hodně znervozňuje mám pocit že ho bříško bolí víc než předtím. Ale nevím jestli si to jen ze strachu nenamlouvam. Zoubky nám taky rostou. Ale už delší dobu tak nevím jestli to může být tím.

Ahojky, podle mě ta barva je ok, my takovou barvu taky míváme, záleží co papá, když se to pak promíchá s mlíčkem tak ... :00: A je fakt, že když jsme najeli na příkrmy tak malej měl taky najednou tužší bobky, pár dní jsem si i dělala starosti páč se mi zdálo že se nemůže vykakat, ale samo to nějak odeznělo. Myslím si že nic špatně neděláš. Ale můžeš to pro svůj klid probrat s doktorkou až s ní budeš mluvit, nebo jí jen brnkni. Já takhle v létě volala dr. když se malýmu objevily v kakání takový černý tenký vlákna, tak jsme tam pro jistotu šli na stěr a bylo to ok, měl to z jídla, hodně jsem mu dávala syrové broskve, banány, atd.. Ono je lepší se ujistit když tě něco znervózňuje, tak to mám aspoň já :) :a:

nene-je to normální,někdy bývá zelená při růst.spurtech či růstu zubů nebo dle toho co papká-větší množství zeleniny apod.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky