++OTĚHOTNĚNÍ NENÍ PROBLÉM+++

24.11.2009

Ahojky snažiky,
ráda bych se s Vámi podělila o zkušenosti s potravinovými doplňkami vitatonik a fytotonik. Brala jsem je před plánovaným těhotenstvím v těhotenství a i ted když kojím. Podařilo se mi otěhotnět hned první měsíc ale hlavně tripl testy mi dopadly opravdu hodně dobře. A to byl ten největší důvod proč je beru stále. Tyto vitamíny Vám můžu z vlastní zkušenosti doporučit. Pokud budete mít některá zájem o bližší informace napište mi na mail miriam305@seznam.cz :a:
Všem snažilkám přeji co nejdříve mimíska do bříška :cc):

In reply to by jirule

Byli jsme na procházce, všem jsem to poslala nyní, pokud budete chtít nekterá vitamíny zkusit můžu Vám je poslat se slevou za co je nakupuju nebo si je můžete objednávat sami. Pomůžu vám udělat registraci. :-) papa

In reply to by jirule

VITATONIC
Všichni se stále častěji setkáváme s problémem, že mladé ženy okolo nás nemohou, ač chtějí, otěhotnět. Tyto problémy vznikají v převážné většině užíváním hormonální antikoncepce. Lékaři je jim doporučováno umělé oplodnění, které s sebou nese též určitá rizika.
Zkušenosti mladých žen z našeho oklolí nám jasně ukazují, že toto už problém být nemusí.
Máme informace, o které se s Vámi chceme podělit. Jak s nimi naložíte, je Vaše věc.
Problém s otěhotněním lze během poměrně krátké doby vyřešit. Velice dobře působí potravinové doplňky na přírodní bázi - Fytotonic a Vitatonic. Zkušenosti maminek nám doporučují tato dávkování na vyčištění a přípravu početí:

1. týden - 1xFytotonic ráno, 1x Vitatonic v poledne a 1xFytotonic do 18 hodin
2. týden - 1x Vitatonic ráno, 1x Fytotonic v poledne a 1x Vitatonic do 18 hodin
týdny stále střídat a úspěch se během několika měsíců dostaví. Je to individuální, někdy velice brzy, jindy později - ale funguje to!! Budoucím tatínkům se doporučuje pít alespoň jeden Fytotonic denně.
Po otěhotnění radí 2x Vitatonic ráno a v poledne do doby výsledků genetických testů. Poté do porodu 1x Fytotonic denně. Při kojení stačí jeden fytotonic denně.
Tyto informace jsou nové a čerpají ze zkušeností osmi novopečených maminek a 18 těhotných žen !!

VITATONIK

vymyslel rpfesor Erben je to víceprezident svazu pacientů a kapacita obsahuje 30 sáčků cena 450kč
Je to také bylinný produkt obsahuje hlavně kys listovu B2 B12 B6. Slouží hlavně ke snížení hladině homocystejnu pokud je hladiny vyšší než 6,5 může to mít za následek neplodnost.Spolu s fytotonikem tvoří účinnou dvojici a maximální zdravotní efekt. dále podporuje léčení civilizačních chorob silnější srdce zdravější cévy zlepšuje psychiku fyzičku působí proti migréně. Zlepšuje vývoj plodu zabraňuje vývojovým vadám proti infarktům mrtvičkám atd atd

VITATONIC - vitamínový nápoj ke snižování hladiny homocysteinu - dávkovaný
Koncentrovaný tekutý posilující nápoj s bylinnými extrakty. Určeno pro zvláštní výživu. Doplněk stravy. Konzervováno pasterizací. Přírodní barva, chuť a vůně.
Složení: jablečný koncentrát, višňový koncentrát, extrakt z plodu Růže šípkové, kyselina citronová E 330, vitamín B6 - Pyridoxin, vitamín B2 - Riboflavin, kyselina listová - Folic Acid, vitamín B12 - Cobalamin.

ROZMĚRY: Balení: 300 g - počet sáčků v balení: 30 kusů. Obsah sáčku: 10 g. Uchovávejte v chladnu. Schváleno Ministerstvem zdravotnictví ČR. CENA 468,- Kč

FYTOTONIC
Fytotonic
Fytotonik je čistě bylinný produkt obsahuje 26 bylinek znihž nejvíce je zastoupen žen šen v balení je 72 sáčků které se ředí s jednou decy vody a chutná to jako džusík.Tělo příjme beze zbytku 90% pouze 10% se vyloučí oproti chemickým vitamínům jako je baby plan calibrum atd je to přesně naopak. Fytotonik vymyslel profesor Sokolov je to Rus a zabývá se fytoterapií.Fytotonik je na -gynekologické problémy upravení menstruace normalizuje organismus zpomaluje proces stárnutí velmi kladný vliv na nervový systém unava deprese spánek kladný vliv na kožní choroby exemi alergie snižuje cholesterol vlivňuje práci mozku lépe se děti soustředí kladně působí na ledviny a močové cesty snižuje kyselost žaludečních šťáv působí protizánětlivě odstraňuje zažívací a střevní problémy kladně ovlivňuje cévy a křečové žíly ,krevní tak otoky a záněty velmi kladně působí na metastázy po chemoterapii Násobí účinek léků a snižuje vedlejší účinky má kladný vliv na astma kašel a horečnaté onemocnění plus chřipky virozy snižuje hladinu cukru v krvi!!! náhrada multivitamínů výborný na posílení imunity
denní dávka 1-2-3 podle potřeby přebytek se vymočí nedá se předávkovat
Koncentrovaný tekutý posilující nápoj s bylinnými extrakty - dávkovaný. Určeno pro zvláštní výživu.
Ingredience: jablečný koncentrát, hroznový koncentrát, výtažek z plodu Růže šípkové, výtažek z plodu Jeřabiny červené a Jeřabiny černé, výtažek z kořene Arálie mandžuské, výtažek z kořene Eleuterokoku ostnitého, Glucosum, Citric Acid E 330, Acidum Ascorbicum E300.

Příchutě: višeň nebo hroznové víno (uveďte v objednávce)
ROZMĚRY: Balení: 72 x 10 g (720 g)Uchovávejte v chladnu.
Schváleno Ministerstvem zdravotnictví ČR. CENA 468,- Kč

In reply to by Verka

Neboj, nepřibírá se po tom, jsem 4měsíce po porodu a mám svoji váhu zpět, nosím už rifle co předtím sice okolo pasu mi to trošku přetíká ale knoflík už zapnu :-)
Fytotonik reguluje chut k jídlu tak žádné dlouhodobé žracice v těhotenství mě nepřepadávali. :-)
Podle mě je to cena dobrá za přírodní vitamíny 360,- (když se zaregistuješ to stojí 517,-) Pokud to chceš zkusit pošlu ti je za 360,- a pak se rozhodneš jestli si uděláš registraci. Já jsem to měla také tak, brala jsem si je od holčiny se slevou a pak jsem se sama zaregistrovala.

Ahojky, takže jak jsi se rozhodla otěhotně tak ti to hned vyšlo? a jak dlouho jsi je brala před otěhotněním? a brala jsi HA?

díky jsem moc zvědavá :-)

In reply to by Verka

Nebrala jsem HA. Ale měla jsem strach jak nám to půjde když je mi už 30 a měla jsem problémy neustále se zánětama. Dočetla jsem se že tím léčí holky neplodnost a opravdu úspěšně! Líbilo se mi že jsou produkty přírodní a že si to ředíš s vodou a vypiješ - chutná to jako džusík.Nemůžeš se předávkovat to co tělo nepotřebuje vyčůráš. Začala jsem brát Vitamíny 2-3měsíce pře plánovaným těhotenstvím ale musím se přiznat, že jsem tomu nevěřila, že jsem je nebrala moc pravidelně. ( ob den) Pak jsem se začali snažit a ono to vyšlo hned!! Tak jsem je začala brát pravidelně až do ted. I od ostatních maminek co jsem četla jaké měly problémy třeba 2,5roku se snažily, zkusily brát tyto vitamíny vyčistily si tělo od HA a je to i na snížení homocysteinu který je potřeba k otěhotnění. Mohu přeposlat zkušenosti ostatních maminek, které jsem dostala tenkrát já když jsem se rozhodovala jaké viamíny brát, je toho spoustu na trhu tak jsem nevěděla... Ted mohu doporučit a poslat dál co jsem dostala tenkrát já a z čím mám zkušenost a jsme opravdu spokojená :-)

In reply to by Esterkaa

Ja to brala vitatonic tři týdny po MS a fitatonic do teď a můžu říct že se nám asi zadařilo :) , ale to Vám řeknu až příští týden po kontrole. Myslím si že něco opravdu mají do sebe, ale taky ne každému pomůžou

In reply to by Esterkaa

hm zní to to hezky, my se snažíme 3 měsíc, měsíc beru listovku. před tím jsme brala asi 9 let Ha, a jemi 25 let.

ráda bych o tom věděla více cenu a tak. a asi do toho pujdu mam radši přírodní věci než chemii.

moc ti děkuji :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka