11+2 - upozorňuji, že jako zrzka jsem přecitlivělá na bolest aj.

18.11.2009

Konečně 12.tt. Není na mě vidět nic, jen si přijdu tak nějak kolem pasu méně tvarovaná, až tlustá.

Přešly mě nevolnosti - dnes mi bylo zle po 3 dnech. Jinak s přecházející nevolností se mi zvyšuje chuť k jídlu.. je neuvěřitelné, jak se mi ty chutě mění rychle.. tak rychle, že než se stačím v koupelně převléci ze zmuchlané ženy v nočním triku se želvičkami do domácí puťky v domácích teplácích a projít očišťovacím procesem (si 10-15 minut), tak z chutě na sladký je rázem chuť na česnek a brambory a zakys. smetanu. Takže kolem sušenek jsem prošla a začala dělat oběd..

dneska mi tedy bylo blbě, tak jsem snědla malý oběd, misku ovoce a misku křupek, ale jindy nejsem líná utratit 100,- Kč za blbiny jako lázeňské oplatky, rajčatové brambůrky, 200g slaniny a jiné drobnosti. Mám chuť na pivo nebo lambrusco, ale to si vždy řeknu: Přece se s tím nebudeš tahat!

Únava je taky slabší, občas mám dokonce pocit, že mám energii a že bych šla i někam ven.. do banky, na nákup, do lékárny, do knihovny, do práce (řazeno podle vzdálenosti od domova)..a mám i pocit, že se mi i chce, že mám radost ze života.

Jinak o těhu obavy mám, ale moc ne, páč cítím, jako by se mi stahovala děloha (pracuje holka), něco jako křeče bez křečí.. jenom pocit. Pak pálí žáha a mám ty chutě.. no a že mám pomalu o 2 čísla větší prsa, o tom mluvit nebudu.. Ta Ečková podprda už mi nesedí a leze mi z ní prs. (Před tím na okrasu jsem se vešla do C a pro pohodlí do D.)

Mám citlivou kůži. Až to bolí.. a svědí mě prsa, ale to se nedivím, když tak rostou..

No a jsem stále vzteklá, takže je vše úplně v naprostém pořádku :s:

Hezké těhulování!!!

tak já jsem dneska 11+1.Za celou dobu těhotenství jsem už zhubla 6kg.Jeden den mi je fain,a pak týden umírám.Ze začátku jsem jedla jen půl pomeranče denně teď už je mi líp,ale mám šílenou chuť na colu a vše co je slané viz.balkánský sýr(na šopáku teď ulítávám).Jinak bych pořád spala.Ráno se válím do 10(ještě,že mám hodný dítě,které se kouká na pohádku).Pak chodím spát kolem 14hod(malá mi spí po obědě,tak zalomím taky) no a pak padne 21,00hod a já usínám znovu.I když bych se chtěla ovládat a mít hezčí večer s manželem,ale....Ještě,že má trpělivost :s: Jinak na Uz jdu v uterý,tak snad bude vše ok.Tak se mějte hezky a ať si ty bříška,začneme v klidu užívat.A ať máme všichni všechno OK. :h:

In reply to by Bakurcata

6kg? Já asi 6 kg přibrala, aspoň mám takový pocit.. 6kg :00: :jawdrop: :00: .. Abych nespala přes den, nesměla bych vůbec nic dělat.. jen sedět a koukat na TV.. dneska jsme byli na procházce v knihovně (taky bylo hezky) a já za to u knížky usla.. ale stihla jsem uvařit, tak aspoň tak.
No a ujíždět na slaným je náhodou dobrý. Já asi budu ujíždět na sladkým a vůbec se mi to nelíbí, páč já sladký NEJÍM!!! Já po poslední dietě asi před 3 lety jsem se sladký jíst odnaučila.. a zřejmě prcek může za to, že kdybych neměla denně něco sladkýho, usínala bych nevrlá.. taky je fakt, že nejsem tak vzteklá, když si dám sladký, že mě jako uklidní nebo co.. ach jo :n:. Nemám to rád. Takže mám na míse stále nějaké ovoce.. od jablek, hrušek, pomeranče, grap, banán atd.. ale někdy to nestačí.

In reply to by Jana Kulhánková

To je pěkný,že Ti tak chutná...Já nejsem štíhlá ,nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu.Když jsem otěhotněla s dcerou měla jsem 70kg.Přibrala jsem 15kg a po porodu nezhubla ani deko (možná je to tím,že jsem nekojila a různýma stresama okolo malý co byly,tak jsem to po večerech zajídala,a nebo genetika..moje mamka to po nás taky nikdy neschodila).takže ted jsem otěhotněla s váhou s jakou jsem šla rodit.Jak já se bála,že mi doktor vynadá,ale je super...řekl,že jsou i těžší případy a že si nemám dělat starosti.A mám kamarádku,která i když jedla málo a snažila se jen zeleninu a ovoce atd...tak přibrala 28kg,ale během půl roku to měla dole.Takže klidně bašti,když to tělo chce,ono ví co dělá :hu: :a\|: :a\|: :dance: :one:

Já začala včera 13.týden a dneska valím na toho Oscara,tak se fakt bojím jestli je vše v pořádku..no snad ano a snad i uvidí co to bude...
No jinak chutě to je semnou taky děs,jenže já než se mi to změní tak to stihnu i skonzumovat a tak se vlastně furt cpu sladkým,slaným a kyselím a furt dokola...no pivko si někdy loknu od manžela taky mám na něho často chuť...
Podprda je pořád ta samá jen Ty prsa..samo vypadájí líp..hihihi
Břichi mám velikánské jak v polovioně těhu,jak dojedu od dr. tak vložím příspěvek a taky fotečku,to se pobavíte...
Únava byla vlastně celkem v poho od začátku a zvracet jsem nikdy nezvracela,ale jen musím jíst pořád,aby mi nebylo zle...
No jen ta zácpa a sem tam průjem a taky žáha a křeče do noh mě někdy potrápí...tak příznaky zatím jsou tak snad je to miminko ok...dneska podám zprávičku...
TAk se moc opatruj!!!Terka :s: :k: :a:

In reply to by Terulkovka

Jsem to už měla skoro hotový a vymazala jsem si to, pitomec!
Je to divný, ale paradoxně se nejvíc bojím váhy.. jsem těhu, tělo moje je neřízená střela.. váhu nemám od Kuvajtu napadení.
Zítra si jdu pro průkajdu, tak už mám připravenou skleničku na WC. :s:
Bereš to statečně s tím Tvým pupíkem.. už to tělo znáš a víš, že pak to bude dobrý.. to je dobrý pocit.. já si říkám, že mám citron v pomeranči (12.tt), tak že sušenka denně navíc by stačila pro trojčata.. ne pro citronek. Dítě velikosti citronu by snědlo kus sušenky asi jako nehet od palce..
Jo a ty jsi za ten Triple test platila? Jak to, že já ne? Ne, že by mě to vadilo, ale není to nespravedlívý? Ty jsi zaměstnanec nebo na pracáku? Já jsem OSVČ, tak to může být jediný důvod, nebo ještě pojišťovnou..
A je hrozný, jak nám pořád někdo vyjídá ledničku.. taky máte doma takový podivný jevy? Nemůže to být trpaslíčkama? Víš, těma, co schovávají ponožky, aby nešli do páru..

In reply to by Jana Kulhánková

Ne,já neplatila nikdy,ale některé holkytady ano..já sjem 205 pojišťovna TY?Já jsem v invylidním důchodu a taky OSVč a na rodičáku..
No my máme doma tyk takové skřítky co nám vyjídají lednici a pořád..to je záhada!!! :///: :///:
Jinak ať je zítra vše ok!!!Terka :#~:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky