4d ultrazvuk

10.11.2009

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat zda už není pozdě jít na 3d nebo 4d ultrazvuk, když už jsem 30 tt. Děkuji všem za radu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, byla jsem se svojí sestrou na 4D ultrazvuku. Já byla v 18tt a sestra 32tt. Obou nám udělali moc hezké fotky a videa, takže pozdě určo není.

Ahojky, já byla ve 28 tt a už mi nám nešel udělat, dr mi to vysvětloval, že mimi už je moc velké, aby se mohl vytvořit 3D nebo 4D obraz, ale tobě to snad výjde. Držím palečky :a:

Čauky, zrovna dnes jsem si taky zjišťovala možnost 3D ultrazvuku, když jsem 30tt +1. Řekli mi, že je nejvyšší čas, že je dělají max. do 32. týdne. Takže když Tě objednají a vezmou hned, ještě stíháš podobně jako já za minutu 12! :-)

In reply to by Baryk

no já jsem se objednala na příští týden, to už budu 31tt, tak se na to strašně moc těšíme a doufáme, že se nám brouček ukáže... tak at se vám brouček taky hezky natočí a potom dej vědět jak jste dopadli. pa

In reply to by janulka

Ahojík Janulko!
Jsi zlato, žes nezapomnela, mam potvrzene, ze cekame chlapecka, Misanek uz je hlavickou dolu (uz je pripraven :-), mel nejprve rucicku pred oblicejem, ale pak se nam ukazal, otevrel ocicka, pusinku a i se pak usmal, ...tak se ma v brisku dobre. Mam 4 fotky a 3 minutovou nahravku. Vazi ted necelych 1500g. Je to pomerne drahy zaznam, stalo to 1000Kč, ale fakt je, ze moc potesi videt mimi jeste v brisku. Urcite by me mrzelo, kdybych tak neucinila.

In reply to by Baryk

Ahojky, tak to jsem moc ráda, že se Vám to podařilo a mišánka jste viděli:-) My teda taky čekáme chlapečka, ale na 3d ultrazvuk jedeme zítra, jsem objednaná v Olomouci, protože u nás v Jeseníku to nedělají a taky budou chtít 700kč, ale za to mi to stojí. Je to krásná památka:-) A kdy máte termín? A jméno?

In reply to by janulka

Díky! Souhlasím s Tebou, je to krásná památka a dokud je mimi v bříšku, tak alespoň mně každý ultrazvuk pomáhá ještě většímu sblížení, prožitku a radosti!!!!! Máme termín 21.1.2010 a jméno jsme vybrali Michael. Jak je to s vámi? Zítra na vás budu myslet, ať vám vše dobře dopadne a malý se Ti ukáže. Poslala bych Ti fotku nebo záznam, ale nevím si rady, jak to ty tety šikulky dělají. Zítra jdu do poradny, jsem v 31tt (30 + 6) a doufám, že se mnou vše taky bude oukej. Co dnes děláte?

In reply to by Baryk

Ahojík, no já mám termín 12.1.2010, ale včera jsem byla v poradně a mimisek už je otočený hlavičkou dolů a doktor říkal, že se pomaličku chystá ven, tlačí se dolů... Říkal, že ještě měsíc musíme vydržet, tak musím hoodně odpočívat. No, mě se líbí jméno Matias, ale manžel protestuje, tak uvidíme...

In reply to by Baryk

Manžel se jmenuje Pavel, on bych chtěl Petra, ale to se mi teda vůbec nelíbí a nebo Pavla po něm. Ale nechce se mi dávat jméno po otci, jeho otec se jmenuje taky pavel, tak už by toho bylo hodně. Ještě se mi líbí Adámek, ale ten má svátek na štědrý den a to je takový blbý. Nad Michaelem jsme taky uvažovali, je to hezké jméno:-) A vy jste se s manželem shodli?

In reply to by janulka

Petr se jmenuje muj tatka, bracha, no a bracha dal jmeno Petr i svemu prvnimu synovi, takze vidis, ze to funuguje, muzete mit Pavlika. Tatka mi ho taky radil, ze pry Petr uz je, tak jeste Pavla, ale uprimne, Pavlik neni salek meho caje. Myslim ale, ze by se to jmeno melo libit predevsim TOBĚ! Chteli jsme taky Adamka, ale jak rikas, mel by svatek, Vanoce a narozky blizko u sebe, tak jsme vymysleli dal. Na Misankovi jsme se nakonec shodli, ani to nebolelo, slo to nenasilne! :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky