Holky dubnový....neblázněte!!

09.11.2009

Holky moje dubnový, vzala jsem iniciativu do svých rukou a založila tohle nové vlákno! Není to ani 3 ani 4, je to vlákno pro všechny...tak pojďte zase všechny klábosit do jednoho, jako za starých dobrých časů!! Netrhejme se, ať si ten srázek pěkně užijeme!! :)

:w: :w: :w: Nový seznam dubnových maminek :w: :w: :w:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-dubnovych-maminek
Seznam autosedaček:
http://www.mojetehotenstvi.cz/autosedacky-2
Vánoční anketka:
http://www.mojetehotenstvi.cz/holky-dubnovy-2009-vanoce-anketka
...A naše odkazy:
Starší vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-maminek-dubnovych
http://www.mojetehotenstvi.cz/galerie-bri-ek-duben-2009 ..... tady si můžete prohlédnout naše rostoucí pupíčky
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-8 ..... fotogalerie našich pokladů
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-jak-vypadaji-budouci-tatuldove ... a tady jsou fotky těch, kteří stojí ponašem boku
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnova-miminka
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-o-sobe-vime
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-porody
http://www.mojetehotenstvi.cz/pojdte-se-pochlubit ... pokojíčky

Aktuální "živé" vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/taxonomy_menu/23/473 ...TADY NAJDEME VŽDY LEHCE NEJNOVĚJŠÍ BLOGY A AKTUALITY U NÁS TET A DĚTÍ DUBNOVÝCH (náš dubnový klub)
http://www.mojetehotenstvi.cz/fotogalerie/cekatelky/dubnatka-2009 ... FOTOGALERIE DUBŇÁTEK (dubňátka 2009 -klubová fotogalerie)
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-podelte-se-o-jak-vase-deticky-ros... ... aktualizované míry a váhy našich dubňátek
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnove-mimca-tak-el-cas ... trocha nostalgie a srovnávacích foteček
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-videa - naše videa
http://www.mojetehotenstvi.cz/rikadla-aneb-div-nevypadnou-prckum-ze-same... .. říkadla
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnovi-tatinci-co-jsou-zac-d - něco o našich drahých polovičkách

HOLKY DUBNOVÝ, PLÁNUJEME SRAZ !!!
M Í S T O K O N Á N Í: www.podmitrov.cz
T E R M Í N : 11.6. -13. 6. 2010
K O N T A K T Y: Objednává se každý sám mailem na lesnipenzion@cbox.cz ( tel.: p. Jakeš 732 575 100)
Odkazy vztahující se ke srazu:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-09-planujeme-srazik
http://www.mojetehotenstvi.cz/sraz-dubnatek-2009-100-ucast

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky,kdyby na něj byla fakt alergická,to by byla pěkná hrůza.To by asi nemohli mít ani to mimčo a musela by na umělý oplodnění.Ten její je takovej vůl,že ani nevím jestli by s tím souhlasil,když by třeba spermie byla od dárce.Je to největší sobec pod sluncem,a ona je taková super baba,kam dala rozum?Ach jo.A navíc už jí bylo 33 let a gynekoložka už pomalu vztahuje výhružně prst.

stojí za to vyvolat, jednou za měsíc jdu do DM a tam si to vyvolám hned za 5,9Kč jedna fotka, většinou jich je kolem dvaceti za každý měsíc, zrovna dneska tam jdu.
JO a spinning nechoď, ten trenér co cvičí nás říkal, že to je strašně hustý pro tělo a je to na svaly a pak jsou tlustý nohy, že to vůbec nedoporučuje. Že je už lepší se protáhnout doma. Teď jsem zrovna cvičila na krosu, mladá nám tu nechala MP3, tak to jde samo, 5 písniček a jedu, dobrý jsou na to Black eyed p.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by FORINKA

Pamatuju si, žes to řikala, proto tam asi tentokrát nebudu chodit, i když je fajn, že to mám hned u baráku! A minule jsem zhubla, furt lepší nějaký pohyb než žádný...ale dneska jdu do rekond. centra se objednat, tak doufám, že mají místo, když teď od ledna chtějí všici hubnout!! Nevíš jak na tom jsou? Markovi jsem se zmínila o Elipticalu a šílel, že prej mě to brzo přestane bavit a hlavně není místo, kam ho dát...tak asi nic no!
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

Včera jsme měli mít poradnu po 2 měsících...(jak často vůbec chodíte vy, každý měsíc?) My do listopadu chodili po měsíci a pak nás objednala až na leden, už se pak tak často asi nechodí...
No jenže jsme to museli zrušit, máme zapadlý auto a busem bysme to nestihli, přišli bysme už mezi nemocný a to si nelajznu, tak jsme přeobjednaný až za 14 dní. Takže tam půjdeme po dost dlouhý době...jsem zvědavá kolik už zase váží a měří. :) Protože je to fakt haban velkej! ;)
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

Tak jsem teď dala malýmu přesnídávku a asi mu nějak nesedla a hnedka ji na 2x solidně :sick: dala jsem ho spinkat a je ticho, takže už je tuhoň! :)
Holky, necháváte vyvolat fotky? Děláte albumy? Já totiž skončila u 3. měsíce.. :00:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

In reply to by Ijanka.K

Já se k tomu abych nechala vyvolat fotky dokopávám už od Aničky narození :00: Ale minulý týden už jsem se byla i zeptat ve fotostaru na kolik by nás všla jedna fotka a když jsem slyšela tu cenu :jawdrop: byla jsem vyřízená. My máme totiž fotky ve formátu 16:9 a tak musíme mít velký rozměr fotky a ta vyjde na 9,90 :jawdrop: ale kdyby jsme si nechaly vyvolat 200fotek tak nám udělají cenu fotku za 6,90 :///: což je od nich hezké ale stejně je to moc peněz, tak ještě uvidíme :) www.prckoviste.cz/aninka

In reply to by Petra Brandtnerová

Fíííha, to je peněz. Mě zas minule dodělalo, že dám 600kč za fotky a pak jich asi 20 bylo nepoužitelných, chyběla mi půlka hlavy atd. Protože jsem to neměla upravený ve formátu 10x15 a počítač jim to automaticky ořízne. Tak pak jsem si je ještě upravovala a nechala vyvolat znovu! :00:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

u nás nic novýho, dneska jsme dospávali, zasekla jsem se na skypu ://:
Jinak Jani malého bych ven nedávala dva dny od skončení teploty, děti jsou po ní nachylnější taky jsem musela čekat tak, aby ti venku nic nechytil víš!

In reply to by adela kochrtova

Hmm, to já vůbec nevím, mezi svátky jsem tu moc nebyla... :)
Takže držíš i dietku nebo jen cvičíš?? Já ji držím od pondělí a cvičit taky začnu...teď ráno jsem si udělala pěkně 120 sedů lehů a nějaký cviky na nohy...ale začnu chodit do posilky zase...spinning tentokrát asi vynechám! A uvidím...nechci být na srazu jak vorvaň! :s:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

Ahoj kočky tak my spime už celou noc už 4 dny takže super,maleho trapi zoubky ale zvladame to..Dneska jdeme konečně poprve plavat.
A hja musela k doktorce,porad se mi toci hlava tak mam 4 prasky a musim na neurologii,snad jen krční pateřř no..
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

dobré ránko.tak malá měla včera přetočený svůj rituál a tak večer měla hodinový :^O^: už ani neviděla ale pořád řvala,jedině v ruce byla spokojená a plyvala a prskala.takže usla v 10a spali jsme do půl deváté
dnes ráno měla úplně černou stilici,tak jsem se lekla ale adel mě uklidnila,protože jsme předevčírem svačili borůvkovou přesnidávku
http://www.prckoviste.cz/kermi

To moje mamka se nenapije ani na svatbě ani na Silvestra, prostě nepije, ani víno, nic. Až si někdy říkám, jestli se v minulosti neléčila:-) Snad to dobře dopadne, je to metla lidstva. Zvládne to, stůjte při ní, ať na to nemyslí tolik.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak mala spinkala vecer krasne.Ale normalne mi vypije cim dal min UM,uz by chtela papat vsechno a hlavne snami.Jinak si nechce hrat a nejradsi leze po byte a u vseho se stavi, a stojo a hopsa na nozkach, ja se tak bojim ze se bouchne nebo spadne, je to sileny.TAky se vam prrcci tak rozciluji, mala uz vi ze kdyz reknu ne tak nesmi, a ja to reknu a ona hnedka spusti a breci jak HERECKA.A taky nas dost stipe do obliceje a krku, tak nevim.

http://www.prckoviste.cz/smidule

a pak až po tom roce, i když mamka nám to dělala od půl roka a jako myslím, že mi nic není, ani jsem nikdy nebývala nemocná apod. tak vám nevím.
Holky jsem hotová, malej, jakmile ho dám i spícího do postýlky, tak hned se staví, hned se probere a stojí a mele a mele, když tam nikdo nepřijde, začen bulet. Proč???? Proč nechce spát???

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Holky musím se svámi podělit o svoji obrovskou radost.Včera jsem byla s mamkou u lékaře ohledně toho pití.Napsal jí nějaké léky příští týden jde k psycholožce.Je vidět že s tím chce něco udělat.Ještě není vyhráno ale už to že tam šla je pro mě obrovský krok k lepšímu.

myslíte, že ho můžu dát spát ven,nebo radši ne???

Kupujete a dáváte jim Lipánek???? Já mu ho dala už dvakrát, když moc nechce ten sunar ať nejí jen jogrut

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

malej docela spal a k ránu to bylo šílený, od tří byl se mnou v posteli, chvíli fňukal pak usnul, opět pak na pátou a to půl hodiny plakal - hodně, Martin šel zrovna do práce, tak jsem ho ješt šla přebalit, jestli nemá teplotu, neměl vůbec, ale asi ho probudil Martin, když šel ke kotli, pak teda usnul, ale musím ho jakoby houpat, děsný. Taky je mamiňák, nemůžu nic, něco mu nejde, bulí, trochu se bouchne - bulí, prostě furt kňourá, nechce hračku, chce jinou - bulí a nedejbůh když si sedne na nohu a chce na bříško a nejde mu to - bulí. Dneska buchnul z postele, takže u mě už asi spát nebude, než jsem stačila zareagovat byl dole, já už se nad tím nijak nepozastavuju, padá pořád a všude, že ani on už to nijak neřeší, chvíli bulel - asi deset vteřin a dobrý, nemá ani bouli - nic. ale blbý pocit to je stejně. takže už má tři pády za sebou. Jo a plus ještě z křesílka spadnul - byl připásaný, tak se to s ním převrátilo, ale taky dobrý. Ale že vydrží, co ? Teplota ráno po odečtu byla 36/9 a dostal jen na noc čípek, takže lék už asi vyprchal ne??? Takže fakt nemá teplotu ne?

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by FORINKA

ahoj Jani,tak to uz teplotu nema.Cipek uz takovou dobu nepusobi.Takze snad uz to mate za sebou.Nam to tenkrat trvalo 4dny.JInak Kubi ted posledni dva dny knuci,nebo buli uplne stejne.Hrat ho nebavi,porad se na me sape,taha mi za kalhoty.Kdyz ma nejakou hracku,tak ji musi rvat nekam nahoru(na sedacku,postel),kdyz mu to nejde rve.Kdyz mu na neco reknu tytyty,tak rve.Jedine,co ho bavi,je vysavani to za mnou leze a kouka na me a chvili je v klidu.JInak je to psycho:)
-jo a vcera mame na komode jeste zbytek cukrovi,tak jsem si vzala kousek a on hned ke me a otvira pusu,tak jsem mu kousek dala a pak zacal,ze chce znovu to uz jsem mu nedala a on normalne dosel k te komode,sedl si pod ni a demostrativne tam zacal hystericky brecet :r:

holky, tak koukám že se mimča asi zbláznili protože i my sme vstávali kolem šesté, včera mi spala jenom dopoledne, pak už neusnula, takže byla od jedný do cca půl osmý vzhůru!!! O to dřív dneska vstávala a dělala takovej cirkus že sem jí vrazila na chvíli do ohrádky aby byl klid, teď je tam taky jinak by všechno zničila, roztrhla nám už i TV program (dnešní, to se jí povedlo už po ránu, včerejší rozcupovala až na večer). Dneska jdu k zubaři tak se docela bojím, mám totiž rozdrolenou část zubu au au. Děkujeme za pochvaly foteček, fakt vypadá jak když dostala proudem, doufám že si to do jara lehne, každej se diví co jí s tím dělám...
Iji, Adámek je strašně velikej a móóóc šikovnej, pápá děláme úplně stejně jako on
Všchny fotečky máte úžasné

Ahojky, tak vás zdravím po ránu. :a: Dneska noc nic moc :n: . Sice malá opravdu jako zázrakem začala usínat v postýlce :|P: a to sama od sebe :qu: , ale taky se to to dřív budí :girl: . Takže buď budu muset chodit já dřív spát, nebo budu denně jak praštěná :C]]: . Byla totiž ve 4 vzhůru a vyspaná, tak jsem si ji vzala do postele, o půl 5 vstával táta do práce, no asi před pátou chvíli usnula. V 6 opět vzhůru a šla jsem jí udělat mlíko :$}: v naději, že usne, taky že jo, jenže mě už se moc nedařilo :n: :spid: . Takže ve výsledku malá pořád spí :~!: a já už tu půl hodiny straším. :00: :s:
Normálka nám zase napadl další sníh :jawdrop: :spid: .

ahoj holky u nas byla silena noc :( malej se budil po hodine a porad bulel.Musela jsem ho nosit,jak jsem ho polozila,tak rev!!Vyvrcholilo to v pul treti to usnul az ve 4,zas jen na hodinu.Snad jsme spali jne 3hodiny a to dnes nebyl manza doma.Jsem hotova a vubec nevim,co ho trapilo :r:
me z toho nseni boli zada,jako prase a zaviraji se mi oci.Malej vypada,jako kdyby prospal celou noc.Je na prosto redy a uz tu radi :s: nechapu :n:

dneska si mále skřípnul prsty do šuplíku, jen taktak jsem ho chytla, si vytáhl šuplík, pak si k němu stoupnul a chytil se té hrany a zavíral ho. Včera spal z křesílka, sice je už veliký a oklepal se, ale stejně to je hnusný vidět,normálně přepadl - byl připásaný, ale je to nízký, je to , jako by spadl na kolena, ale hlídal manža, takže už jsme si to vybrali všichni - úrazy. Jdu si lehnout, jsem fakt hotová. Denísek dneska spal přes den 3x a to po dvaceti minutách a s pláčem se probouzel, je i nevyspalý. To už u něj neznám, poslední dobou spal i dvě hodiny, to se to zase celý překope, chjo. taky rušíme plavání, už nebudeme chodit, stejně teďnejdeme, bůhví co bude příští týden a teď máme doplatit kurzovný, tak holt nám propadne ta záloha - 1000Kč, ale ty zuby nás budou teď trápit často, tak ho nechci nutit do ničeho. Tak dobrou.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak nás čeká asi pak zase odnaučování, dneska jsem ho uspala 2x na ruce, ale když má tu teplotku, chce být pořád u mě.
Ivu - teď jsem koukala na videjko, je šikula, se divím, že takhle sedí na místě, to mi vůbec neumíme, ho posadíma v tu ránu je jinde, paci už nám jde taky docela, pápá děláme pořád, ale tááákhle velikej to néééé, taky umí jako posílat pusinky, takový ty mlaskavý. Teď opravdu dělá pokroky, teprve teď bych řekla, že začíná chápat i co se po něm žádá.
Dnesk ajsem měla prcka pořád na ruce, do toho menzes, bolí mě záda, no šílený a manža to odnesl chudák, a to pomáhá dost, ale už jsem prostě vytočená ze všeho, je to někdy na palici. Je mi ho tak líto prďolánka, před spaním začal hodně plakat, jsem ho ještě přebalila, že má průjímek do toho a pak začal hrozně plakat, dala jsem mu gelík a zlepšilo se to, takže 99% zuby. Já tam pořád nic ale nevidím.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak berunda už chrundí, tak jdu rychle napsat a pak jukat na růžovku. Dneska byla adélka venku s taťkou já jsem byla tak hotová,že sem si šla lehnout a trošku se prospala,ale neni mi o moc líp, tak doufám, že budeme mít klidnou noc, abych se vyspala.
Jinak všechny fotečky jsou krásné, dubňátka jsou prostě miláčkové.
Fori, my adélce taky dali nefunkční ovladač,ale ani si ho nevšimne,ale na funkční jde pořád.
Adélko zajímavý recept.
Tak jdu jukat na růžovku, zatim papa
http://www.prckoviste.cz/adelkabubnikova

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Udělala jsem 3 kelímky, takže i na zítra, myslím, že takhle smíchaný um nevadí. Ono to ztuhlo normálně jako pudink.

měl spíš kolem 37 po odečtu, teď měl 37/1, tak to jde, ještě te´d před koupáním uvidím a dám čípek, nejde to přes játra, tak je asi lepší než ten brufen, ale ten můžu dát v noci, kdyby ji zase měl. ráno uvidím, bych byla ráda, kdyby noc byla klidnější a tu teplotu mu mohla změřit ráno - jako bez podání léku, abych veděla kolik fakt má. Ale jí, tak snad to není tak strašný a myslím, že to fakt už jsou zuby, horečku skoro nemá, si hraje a najednou začne kňourat a jde ke mně a chce chovat, tohle dělá milionkrát za den, prostě mamánek, pořád ho mám na ruce, se bojím, že si zvykne.
Ty jo, to jsi určitě krásná po kadeříníkovi, nás musím s mamkou taky objednat, bude mít narozky, tak to dostane k narozkám.
kermi, tak to sem pak nějaké foto šoupni pro inspiraci, švagrovk ajich má asi milion, je to její známá a ráda je fotí, má krásný fotečky. Taky nám dali k vánocům mimojiné víno a na té etiketě byla fotečka Helenky v e vánočním oblečku, to bylo krásný.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Holky, tak jsem dneska malé udělala takový jakoby pudinkový poháry a slupla to jedna báseň. uvařila jsem půl sáčku pudinku s vodou, jak to trochu schládlo, tak jsem přimíchala klasicky udělaný UM a do kelímků na dno nadrobila safari sušenky, na to plcla lžičku ovocné přesnídávky, zalila pudinkem a tak jsem to střídala a musím říct, že to malé šmakovalo. Jooo a pudink jsem sladila glukopurem.

Téda, to byl u nás den...v poledne jsem měla kadeřnici, tak mi přišla mamka hlídat Áďu k nám a zvládli to na :one: Sice než jsem odešla, tak se parádně pos..., ale to už byla prácička babičky! :)
Jinak Áďa pořád neleze, ale když vedle mě sedí, tak už se mě chytá a natahuje se po mě a taky by pořád stál! ;)
Vařím mu sama, občas mu dám skleničky, ale bez mrkve, rajčat a taky jsem vynechala jahodový jogurty a přesnídávky a zdá se, že je po ekzému! Juchůů!! :\x: Trošku tam sice ještě má, ale néé tak, jako předtím.
Od pondělí jsem holky na dietě a začnu zase cvičit, do léta prostě musím shodit, jinak v plavkách nevylezu a chudák pak Aďulka, když bych ho nevzala na koupák, máme tady úplně novej!!
Po dlouhý době posílám videjko, jak děláme paci paci... http://www.youtube.com/watch?v=nxZksIMFfrQ

FORČO: S Denískem mi to je líto, doufám, že už mu ty horečky ustanou, trvá to nějak dlouho, viď!!
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

my jsme mu teď dali jeden neuživaný na hraní a nevíme, zda je to dobře,jestli ho jako na to neučíme, nebo naopak to pro něj přestane být zakázané ovoce a nebude chtít ty funkční, co myslíte?

Péti - my zadeček máme ok, a když, tak užívám bepanten

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

ahojky holky,tak v ateliéru jsme to přežili,malá u prvního fotcení brečela,ale pak přestala,ale ani na jedné fotce se nesmějeme,nakonec se fotila jen v plíně a pak v bílých šatičkách.fotky budou 25.už jsme si ale vybírali,líbili se nám všechny,ale asi bychom se nedoplaili
fotečky jsou krásné :qu:
jinak mě malá začala od včerejška kousat do bradavky,a když zařvu tak ještě se směje a silněji kousne,nevíte jak to odnaučit?
FORI-nás taky zajímá ovladač a mobil,ale má svůj hrací a ten teda nechce
http://www.prckoviste.cz/kermi

In reply to by kermi

Já jsem taky zařvala, když mě kousl (teda do krve) a pak jsem zakřičela, když si lehce kousl, tak začal děsně brečet... a nebo jsem začala říkat nekousej...a on se vyděsil a kousl..tak jsem kojila s připraveným prstem u jeho pusy a když chtěl kousnout, tak šup palec do huby... jinak při náznaku jsem pak říkala jemně "nekousej" a už se to doufám odnaučil... tak hodně zdaru

ahoj holky,tak jsme doma z venku.Bylo tam fajn,akorat se neda moc projet kocarem a je to docela makacka.Zasla jsem s Kubcou k holici,jelikoz to mel okolo usi uz moc prerostle.Krasne sedel prohlizel si fen a ani necukal.Je ted fesak:)
Zitra jdeme na plavani a od unora budeme chodit na cviceni.To uz se moc tesim
!!!Holky Kubi ma opruzenej zadecek.Do ted nic takoveho nemel.Mame stejne pleny i ubrousky.Jedina zmena je,ze nekojim a jsme na UM.Tak jestli to ma nejake agresivnejsi ja fakt nevim.I tak ho hned prebalim,jak se pokajdi.Dneska snad kajdil 7x,ale ne prujem,normalni stolice.
Mazali jsme rybilkou,pak Sudocremem a je to stejne.
Mate nejaky dobry typ?????Prosim....

In reply to by oskopucek

Peti, tak mě se malá párkrát oprudila fakt brutálně, ale většinou teda po změně ubrousků a jediný co pomáhalo, vysadit chvíli ubrousky úplně, omývat plenkou namočenou v heřmánku a mazat Pytiolem, stojí asi 30 korun, sice není určený pro mimina, ale zaručeně pomáhá a i lékárnice říkala, že můžu.

dostal ve dvě odpoledne, tak snad to klesá i bez léků, teď jsem mu teda nic nedala, kdyžtak dám před spaním čípek, ale baští normálně, tak žaludek to nebude, hlavička taky asi nebolí. Ale normálně jsem ho přistihla si 3x, že si rve vlasy, taky to dělají u vás?

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak my jsme právě přijuchali z venku a jsem ráda, že jsme doma v teplíčku. Už tu máme zase minus sedm stupňů!! Brrr, kosa jak z nosa, viď Renďo? :s:
Šimík mi utekl vedle k babi a s Matouškem si jdeme dát nějakou sváču :hu:

šarže, ale máme to jinak.
Koukala jsem na fota, jsou super. Rendi, vám závidím zoubky, sice se mi to jako nelíbí, už to jako není to miminko, a roztomilý je když tam mají ty svoje dva nebo jeden ( nic proti Stelušce ), ale to trápení, co s nima máme my, to je děsný, tak ať už je taky máme venku.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak aduška se nabaštila a snad usne, tak se jdu na vás na chvilku juknout. Noc u nás na dnešek taky nebyla nic moc, šla spát až v půl desáty a v půl třetí už byla vzhůru a nemohla zabrat, tak jsme si šly lehnout do obýváku a spala tak nějak neklidně tak asi další zubáky.
Jinak u nás je taky pěkná kosa a já jsem opět nějaká k.o. celou noc mě pěkně bolelo v krku ale teď už je to lepší.
Fori, tak doufám, že malému už bude líp.
Kermi, jsme zvědavá na Ty vaše fotečky.
Kajulko, tak ať v pořádku dojedete
Jo holky ještě taková zprávička, teď mi přišla od ségry - :w: :w: OFICIÁLNÍ UPOZORNĚNÍ, NEPOUŽIVAT NUROFEN SIRUP - JAHODA - SIRUP Č. ŠARŽE - 909263 POUŽITELNOST DO 4/2012 JE ZÁVADNÝ! POŠLETE TUTO SMS PROSÍM DALŠÍM MAMINKÁM. :w: :w: tak vám dávám info,ale nevim proč přesně je závadný
http://www.prckoviste.cz/adelkabubnikova

radši čípek, už začínal i kňourat, asi mu není dobře. Holky od zubů bývá takto vysoká teplota??? Já myslela, že bývá jen zvýšená, ale aby měl přes 38, to mi přijde hodně. Bůhví kolik by měl, kdyby neměl léky.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak vás pro změnu zdravím z promrzlé Žebnice.....Ještě teď tady máme mínus 10 stupňů. Když jsme vstávali, tak bylo mínus 12! Brrrr kosa jak z nosa
Kačí, Niky, krásný fotky, holky jsou jako lusk, pěkný mazlinky
Miru, tý jo, jsi fakt dobrá, ty jsi taková báječná ženská Tomu svýmu Tomášovi pořád dáváš šanci, o Štěpánka se báječně staráš a teď ještě půjdeš, abyste měli nějakou korunku.....S těma penězma je to fakt blbý, dneska je taková pitomá doba ....
Kermíku, stejně jako tety i já se těšim na fotečky z ateliéru. To bude bájo, budete mít krásnou vzpomínku....Já bych taky šla. Byli jsme u fotografa když byl Šimíkovi rok, fotky jsou krásný.... Teď bych chtěla zase jít, až bude Matouškovi rok, Šimíkovi tři.
Forčo, doufam, že už je Denískovi líp, to je strašný, jak je ty horečky dovedou potrápit :r:

to je jak když dostala proudem:-)

Péti - vydržela jsem týden zhruba ale 3 kg byla dole, dohromady mám dole 4-5, jak když, teď jen cvičím, jím normálně, ale tak v březnu do toho půjdu znovu, ještě tak tři kilča bych chtěla dolů a budu spokojená.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

sice opět s puzením, ale pořád lepší než do pěti nebo do půl šestý. Teplotu měl ráno 37/2 po odečtu, tak jsem mu zatím nic nedala a uvidím až půjde přebalit, jeslti něco dát nebo ne.
Nikkyy hezký fotečky, teda jste museli být snad nejhodnější, papapa

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

ahojky holky,tak zítra jedeme do toho ateliéru,mám z toho bobky,bojím se že malá nebude spolupracovat a ani nevím co vzít na oblečení :00: a dohadujeme se tady s manželem,jestli nám dají pak i cd s fotkama,nebo ne
FORI-to je mi líto s malým,že máte teplůtky,hlavně aby byl brzy zase fit
fotečky i videa jsou super a sáně taky :one: :qu:
http://www.prckoviste.cz/kermi

In reply to by kermi

jo, to je fajn, že máte tak dobrý ateliér, v tom našem už 45 let fotí stejně, se stejnými kulisami ;) teda podle fotek mýho manže, když měl rok a fotek, co jim visí za výlohou. Ale taky bych šla udělat nějakou hromadnou fotku, obávám se, že společnou vůbec nemáme. Tak pak sem hoď výsledek :a:

In reply to by kermi

Držím palce ať to vyjde. CD určo dostanete, myslím, že to už je dneska běžný. A na oblečení doporučuju něco jednoduchýho, ne moc barev /kytičky atd.) Nejlíp vypadají jednobarevný šatečky, bodynka, tka stejně u chlapa košile. Ono totiž když použije fotograf barevný pozadí, tak se to pak moc přebíjí.

ahoj holky, tak dnešní noc super, už třetí, tak snad to nezakřiknu, místo v šest na kojení se Kubi budí před sedmou a pak si asi půl hodinky povídá, potom ještě na chvilku usne a spíme do půl devátý, takže paráda.
Jinak dopolko spí 30-40 minut, ale musím jezdit s kočárem jak zastavím tak konec, nikdy mut o nevadilo a najednou se musí vozit, mě to nevadí, aspoň se hýbu při procházce. jen máme nějak problém doladit to spaní odpoledne, včera usnul ve dvě, předevčírem ve čtyři, dneska jsem ho dala vetři, řval, ale když jsem tam přišla ap ohladila ho otočil se a usnul, spí tak půl hodinky. Vždycky usínal sám a teď mě tam potřebuje, tak nevím jestli má nějaké období strachu. Jinak jet to zlatíčko, jsem šťastná za ty noci.

Forčo, tak hlavně ať to jsou jen zuby.A po probuzení ať jste bez teplotky.
Kačko, takto je malá průzkumník, my nelezeme, jen se plazí dozadu, takže za chvilku řve, protože se odplazí daleko od hraček.
Niky hory si pořádně užijte a všechny tam zaměstnej a´t si odpočineš a přejdou tě záda.
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Holky potřebuji poradit.M8me v bytě žaluzie a mají nám měnit okna.Nové jsou drahé tak přemýšlíme o koupi garnýží.Ale potřebovala bych ty dvouřadé i na závěs a aby šly upevnit na strop.Nevíte jak se to řeší?
Jsem v tomhle nezkušená :#o: _______________________________________________
http://www.prckoviste.cz/mirunka88

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka