Holky dubnový....neblázněte!!

09.11.2009

Holky moje dubnový, vzala jsem iniciativu do svých rukou a založila tohle nové vlákno! Není to ani 3 ani 4, je to vlákno pro všechny...tak pojďte zase všechny klábosit do jednoho, jako za starých dobrých časů!! Netrhejme se, ať si ten srázek pěkně užijeme!! :)

:w: :w: :w: Nový seznam dubnových maminek :w: :w: :w:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-dubnovych-maminek
Seznam autosedaček:
http://www.mojetehotenstvi.cz/autosedacky-2
Vánoční anketka:
http://www.mojetehotenstvi.cz/holky-dubnovy-2009-vanoce-anketka
...A naše odkazy:
Starší vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-maminek-dubnovych
http://www.mojetehotenstvi.cz/galerie-bri-ek-duben-2009 ..... tady si můžete prohlédnout naše rostoucí pupíčky
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-8 ..... fotogalerie našich pokladů
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-jak-vypadaji-budouci-tatuldove ... a tady jsou fotky těch, kteří stojí ponašem boku
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnova-miminka
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-o-sobe-vime
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-porody
http://www.mojetehotenstvi.cz/pojdte-se-pochlubit ... pokojíčky

Aktuální "živé" vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/taxonomy_menu/23/473 ...TADY NAJDEME VŽDY LEHCE NEJNOVĚJŠÍ BLOGY A AKTUALITY U NÁS TET A DĚTÍ DUBNOVÝCH (náš dubnový klub)
http://www.mojetehotenstvi.cz/fotogalerie/cekatelky/dubnatka-2009 ... FOTOGALERIE DUBŇÁTEK (dubňátka 2009 -klubová fotogalerie)
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-podelte-se-o-jak-vase-deticky-ros... ... aktualizované míry a váhy našich dubňátek
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnove-mimca-tak-el-cas ... trocha nostalgie a srovnávacích foteček
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-videa - naše videa
http://www.mojetehotenstvi.cz/rikadla-aneb-div-nevypadnou-prckum-ze-same... .. říkadla
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnovi-tatinci-co-jsou-zac-d - něco o našich drahých polovičkách

HOLKY DUBNOVÝ, PLÁNUJEME SRAZ !!!
M Í S T O K O N Á N Í: www.podmitrov.cz
T E R M Í N : 11.6. -13. 6. 2010
K O N T A K T Y: Objednává se každý sám mailem na lesnipenzion@cbox.cz ( tel.: p. Jakeš 732 575 100)
Odkazy vztahující se ke srazu:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-09-planujeme-srazik
http://www.mojetehotenstvi.cz/sraz-dubnatek-2009-100-ucast

nepoužitelná, ani cvičit jsem nešla.
Dani - my museli mít na plavčo spec. plavky, které se nepročůrají, stojí asi 300Kč a mají je přímo tam na plavču, v krámku je mají pak myslím v Bambinu, né všude jsou k dostání. My ty plenky do vody mít nesměli. Teď máme nějaké termoplavky, má to až nad pupík, ale prý je to lepší, že je nestudí bříško a chrání ledviny.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

tak na Tebe myslím, aby jsi byla brzy fit angína je svinstvo....
Holky všechny fotečky máte moc krásný já taky budu zase muset vložit...
Jdu si přečíst co jste na plkaly...

Ahoj kočeny, co chodíte plavat s mimči, co mají na prdýlkách? Já bych chodila jen tak do bazénu a nevím, jestli stačí plavky, nebo jsou spešl plínky do vody nebo spešl plínkové plavky... a kde se to dá koupit...dík

tak dneska zase chrněla s námi, když sem se jí pokusila přesunout do postýlky tak samozřejmě řev a probrala se, už pak neusnula, blbla... Naštěstí to bylo v půl sedmé takže žádný drama. Teď byla na nočníku, ale začala škytat, takže sem jí radši oblíkla a teď tu tlačí...
Jani, ty její vlasy jsou fakt síla, ty první vypadali po tom co sme jí to museli mazat saliciovým olejíčkem a pak vyčesávat (měla tam takovou tu vyrážku), pak mi doktorka poradila na to krém od Biodermy a to bylo mnohem lepší. Ještě v září byla holohlavá, pak jí to začalo růst.
Marti, Kubík je šikulka, jak vůbec snáší plavčo s tím ekzémem? Já se přiznám že sem si s Luckou na to netroufla a to má koupání fakt ráda

Ahojky!
Přeji všem dobré ranko. Jak jste strávili víkend? My celkem dobře. V sobotu měl starší syn zápas a hned potom jsme jeli do aquaparku do Čestlic malého hlídala mamka tak jsme si to tam užívali a vyřádili se a příště tam vezmeme i prcka. V neděli mě ještě dodatečně přišli přát k narozkám tchýně a manželovi bráchové tak jsme si celkem fajn popovídali takže víkend byl opravdu docela fajn. Mám jeden dotázek taky vám děti přes den nechtějí moc spát v postýlce? V kočáru by spal snad i několik hodin ale v postýlce tak půl hodiny a dost mě se ho ale nechce v těchto mrazech moc dávat ven. V noci spí ale v postýlce dobře. Přeji hezký den.

In reply to by Ditka

tak my máme ten samý problém. Spí teď už jenom odpoledne, jinak ani ťuk a to ještě v kočárku, takže v jednu už musí být po obědě a nachystaná ven, je už protivná jako noc... V postýlce je večer a v noci většinou v pohodě, akorát teď má jako většina miminek tady období, kdy spí v posteli s námi

Adélko - tak to taky nemá chybu:-)
Martiku - tak jsme na tom stejně, ale oni půjdou do nás v pozdějším věku určitě:-))) Pindíka ale má určitě po manžovi...
Hele, tak tu saunu klidně zkuste třeba za dva týdny, to nemusí být pořád, malej mi v ní taky asi jednou nebo dvakrát bulel, ale pak tam vydržel i 10 minut a spokojenej, já mu tam brala pití a hračku.
Tak bombou noc

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

ahoj holky, tak jsme dneska byli podruhý na plavču a super, Kubíček se i potápěl a nebrečel, jen se mu nelíbí sauna, tak tam chodit nebudeme, jsme tam šli a začal řvát a křičel mamamamamama ještě pár minut potom, chuděra malá.
Jinak u nás dneska -15 ráno a odpoledne -5, ale na sluníčku bylo krásně.
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

vy snad malou strkáte do zásuvky ne???? Ty vlasy, to je boží prostě:-) U toho zrcadla. Jo a ona je po tobě, že jo? Malej už jde do manžela, už to vidím i já a hlavně už mi to každý říká, chjo, jsem chtěla, aby byl po mně, ale ono se to snad ještě otočí.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

holky, tak včera sme byli u druhé babi, Lucka byla skvělá, hodná, nezlobila... No dneska si to trochu vynahradila, spala celkem hodinu za CELÝ DEN takže večer byla protivná jako noc, vytuhla normálně před sedmou!!! Snad jí to vydrží do rána, v noci sem jí zase musela vzít do postele, takže nic moc a ráno budíček ve třičtvrtě na sedm! Jo a pozná už jakéhokoli pejska, hlavně teda ty naše, jak včera u našich, tak dneska u tchyně ho viděla a ŘEKLA ÁF!!!
Naše spinkající fotečky http://www.mojetehotenstvi.cz/takhle-umim-spinkat a aktuální fotečky http://www.mojetehotenstvi.cz/nove-fotecky-25
Adélko, já mám doma taky takovýho pošuka, je na to expert od malička, řve a vždycky úplně zrudne, nemůže popadnout dech... Teď už teda ne tak často, ale stává se to.

týden, já na noc odsávala a hned dávala kapky do nosu a bylo to lepší, ale taky byly noce, kdy jsem odsávala, to bylo hlenů, ale vždycky mu pak bylo líp. Tak vydržte.

No tak si to užij to lezení, teď neuděláš už vůbec nic, jen za ním budeš pořád lízt a hlídat:-) Vlezou fakt všude.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nás rýma trápila před Vánoci asi 10 dnů a kašel týden...Zhruba ještě další týden pak rošku v noci pokašlával... :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jojo, tak nemoc je na prd a ani ti neporadím, jak dlouho to trvá, malá se drží, ale myslím, že to bude jako u dospělýho. Léčená i neléčená rýma přeci trvá týden ;)

doufám,ž e se co nejdřív uzdravíte.
Kačí, tak to je fajn, že to dopadlo takhle, to malej měl teploty asi opravdu od zubu, nám se právě neosypal vůbec, tak jsem to čekala, ale ani pupínek nikde.
Kajulko - mi ti je tak líto i Ivule, to je hrozný, že nemůžete mazlit ty drobečky, to já Deníska líbám milionkrát za den, až už odvrací hlavu a rukama mě plácá, že už jako nechce, tak mu líbánkuju aspoŇ nožičky, když přebalujeme.

Mno a holky, jak jsem se tu chlubila, že mi spí o obědě 2-3 hodinky, tak tomu je asi konec, už třetí den spí tu svojí půlhodinu, dneska možná ani to, nevíte proč? Děláme všechno stejně. Možná zase zlobí zoubky, nebo nevím. Jsem myslela, že máme konečně fakt režim, ale asi mu odzvonilo. Takže spíme půlhodiny kolem desáté a půl hodiny kolem jedné:-) Zítra ho zkusím nedat spát na desátou a uvidím.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Ahoj tety,
tak jsme přežili 6.nemoc.Bylo to teda fakt hustý.Jak jsem vám psala někdy v úterý,že jsme měli skoro 40°C po odečtu,tak se nám to vracelo až do čtvrtka.Přez den kolem 38°C a v noci skoro 40°C.Zábaly,čípky,pila čaj po lžičkách.Denně jsme byli u doktorky,ta jí brala kapku krve z prstíku,od středy se přidala rýma a kašel.No a v pátek ráno najednou jen 36,5°C a malá celá osypaná růžovejma pupínkama.Sláva,jak já ty pupínky ráda viděla.Takže zase k doktorce a ta řekla,že teda 100% 6.nemoc a že to je fakt svinstvo,který zamete s imunitou a malej kvůli tomu nesmí 4 týdny do školky aby se malá úplně zotavila.No dneska už vypadá úplně normálně,cpe se jak prorvaná,huláká na všechno co se hne,ale co dvě hodinky usne,asi nabírá sílu a dohání ty probdělé noci.Jsem ráda,že už to máme za sebou a už to nemůžem chytit znovu,máme doživotní imunitu.
Takže vás všechny moc zdravíme a ať se vám všechny nemoci obloukem vyhýbají :a:
Kačka a Sárinka

Dlouho jsem tu nebyla, takže ani nezvládnu přečíst, co jste tu nakrafaly....ale na fotečky se vrhnu hned, jak vám napíšu pár řádek!
Já jsem od středy nepoužitelná :00: . Ve čtvrtek už mi bylo hodně ouvej, měla jsem horečky mezi 39-40 a myslela jsem, že už jsem na cestě do nebe :\/: , ale pořád jsem se léčila sama doma....to přece zvládnu, ne??? No a v pátek mě Jurda naložil do auta a odvezl k :*8*: . Dostala jsem antibiotika a za týden jdu na kontrolu s močí. Mam angínu. Dneska už je mi fakt líp, ale pořád mě bolí celej člověk a v hlavě mi hučí....Šimíček je od pátku u našich, Matoušek chodil s Jurdou ven a dneska si ho ráno vzali babi s dědou od vedle, protože taťka mazal do práce. Baly jsem strašně ráda, že Šimík jde k našim, že bude pryč od těch mých bacilů, ale tak se mi strašně stýská....včera mi ho Jurda přivedl na terasu ukázat... :r: ...to bylo tak smutný...jsme se pusinkovali přes sklo :c: ... už aby ho dneska večer přivedli! a babi s dědou od vedle přinesli Matouška a vrhnu se na ně :c: :c: :c:
Po těch antibiotikach mam takovou pachuť - nic mi nechutná, nic mi nevoní....nechutná mi ani čokoláda!!!! :$$: - takže z tý nechuti mam tak plochý břicho, až se sama divim a čtyři kila dole :///: Nééé, že bych nebyla ráda.....ale za těchle podmínek už nikdy víc :n: . Jen co se mi spraví chuť, tak se zase nadlábnu a zase se hezky vytvaruju :s: .
Jinak u nás je vše jako vždycky. Šimík chodí do školky, je zdravoučkej, Matoušek se plazí jako fík a pořád má jen jeden zoubek :j) ...
Tak holky, budu končit, už se těšim do pelíšku pod peřinu. Ještě mrknu na dubňátka, na ty se těšim strašně moc :qu:
Doufam, že jsou všechny drobečkové v pořádku a vy tety taky!!!!
Až zase nebudu mít taťku doma, tak se na vás přijdu juknout, on mě jinak hlídá, jestli poctivě odpočívam a nabíram síly :|:

dobré ránko,tak večer měla asi hodinový :^O^: nic nepomáhalo,až vytuhla v náručí
jinak rýmu pořád,ale už může trošku dýchat nosem,tak aspon tak,máme tu -15 stupnů,no hrůza,
ADEL-tak malá se mi taky rozčiluje,ale ne tak že by až rudla,
CLEI-to je mi líto,že jste aky marodi,ta rýma je opravdu hrůza,posílám :k: pro rychlé uzdravení
IVUL-je moc dobře že už je ti líp http://www.prckoviste.cz/kermi

Dobré ráno holky, máme tu -13°C, to je masakr :00: . Včera jsme byli chvíli na prochajdě, malá samozřejmě vytuhla, tak jsme museli tlapkat po venku dýl než bylo v plánu :s: a málem mi upadly uši a nos (ten by neškodil, mám ho dlouhej dost :///: ).
Holky, uklidněte mě, že nemám doma malýho pošuka jen já :spid: . Dělají vám prckové taky, že jakoby začne zuřit, u toho zadrží dech a úplně zrudne? :jawdrop: Já jí vždycky říkám, že jí praskne hlava, ale asi spíš praskne mě, protože mě to šíleně vytáčí. :C]]: :|:

Ahojky holky,
tak vás všechny zdravím, už je mě konečně líp. ATB konečně zabrala a já už skoro normálně polykám.
Sice jsem se několik noci díky tomu nevyspala, ale snad už to bude lepší. Holky které jste mě přály tak díky moc :h: , pak už jsem neměla sílu odepisovat
Tak a teď se jdu konečně prokousat, tím co jste všechno napsaly :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale bobánek malučký, mamko vydrž a malý ať je brzo fit :h: :k:

krásně si hačne na zadek nebo na kolínka a na ručičky, je vidět, že si dává záležet, aby se neuhodil, to že upadne, to je většinou, když ztratí rovnováhu, což bude ještě hodněkrát

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

byla jsem teda s babama na véče a přišla na půl dvanáctou, ale prý krásně na osmou usnul a spali jsme do sedmi, po šestý teda procitl, ale ještě pak trochu zabral. Spíš mě trápí, že už druhý den po tom obědě nespal ty svoje 2-3 hodiny, asi jsem se radovala předčastně, včera spal půl hodinu, pak koukal, pa zase usnul na půl hodiny a dneska jsem ho dala ven, zrovna přijela návštěva, tak jsem tam šoupla chůvičku a když odjížděli, tak jsem slyšela jak řve, já tu chůvičku měla přepnutou na jiný kanál, takže nevím jak dlouho tam takhle řval, chudinka, ale asi spal tu svojí půlhodinu, tak jsem ho kolem čtvrtý dala ještě do kočáru a zase spal půlhodinu, tak jsme asi zase u těch jeho půlhodinek, což je strašný, to se nedá nic stihnout.

Martiku - zoubky jsou svinstvo a obnažené krčky bolíííí, nejez chvíli pomeranče a kyselý, mělo by se to zlepšit. Malej má takový tři učící kartáčky a takovou rukavičku na prsty a jako mu tam s tím jezdím, ale prý bohatě stačí otřít plenou mokrou ty zoubky.
Taky jsem koukala na fotečky, a moc se mi líbilo to stou dvoupatrovou postelí, jako dole byla bigpostýlka:-), ale nevím, kdo to sem dával Lenička???
Marsilko - tak to známe tento postoj že fakt jako nebudeme spát, umíme ho i ve tři ráno.
Alči - nosí Emajs tu helmu vůbec, chce jí nosit? Malej si včera taky dal pěkně do hlavičky, taky jako přepadnul, tak bulel, ale pak šel a dělal to znovu, ale byla to rána teda, ale asi dobrý.
Sárínko - mno, někdy si už taky nevím rady, většinou si tu hraje v obýváku, dám ho do ohrádky na chvilku, pak zase na koberec, do hopsadla, pak si s ním stavím kalíšky, to ho docela baví jako mi to bourat a má z toho strandu, anebo mu vysypu všechny hračky co má na koberec a on se v tom hrabe, pouštím Křemílka a Vochomůrku, to rád sleduje, pak si tu chodí, když už je hodně kňoura, tak s ním chodím po bytě a koukat do zrcadla, do kočáru ho nedávám, to mi většinou usne, to dávám, když chci aby spal. Taky ho občas dám hrát do postýlky, on tam skáče do dek, nebo žvýkat patku od chleba, to ho taky zabaví, a když jsou tu holky, tak to je paráda, to mám vystaráno, to se o něj hádají, včera ho mladší hlídala snad půl dne, čte mu říkanky a on poslouchá a ani nedutá, já jak blbec to čtu i měním hlasy, ale asi jsem pro něj okoukaná, páč ho to děsně unavuje mě poslouchat. tak asi tak.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

zdravim vas vsechny, Sasenka uz krasne stoji, a dokonce udela u nabytku nebo u sedacky par kroku, je to frajla , nekdy se postavi a drzi se jednou rukou a druhou na me mava.Jinak jsme vseci dostaly rymu a Sasenka vnoci i kuskala a dost, ale horecku nema, tak sem dala sinecod kapky a uvidime, kdyz tak sni zajdu v pondeli k dr.Me taky celkem boli v krku.

http://www.prckoviste.cz/smidule

dobré ránko,tak noc zase hrůza,co 2 hodiny vzhůru,odsávání je horší a horší,chrochtáme,ale je zajímavé že od té půlnoci krásně dýchá do těch 5 a pak zase nanovo,tak nevím proč,kašel nemáme,ani teplotu,tak snad jí to obejde,jinak já kašlu jak tuberák a manžel taky ještě není ok
MARTI-tak hlavně že nebyl kaz,my jsme s manželem ted byli po roce ,dostala jsem vynadané a měla 3 kazy a taky říkala,ne zase za rok,ale pěkně za půl.Držím pěstičky at zoubky jsou rychle venku
CLEI-neboj,malý ti začne lézt,Market se taky bála a dívej,jak už lozí,zkus ho nalákat na nějakou hračku co nemůže,třeba dej před něj ovladač a uvidíš
PETI-neporadím,taky ji nemůžu zabavit,pořád by jen skříně a nebo na ruce,hrát samotnou ji moc nebaví http://www.prckoviste.cz/kermi

ahoj holky, tak jsem dneska šla k zubaři, mám citlivé dva zuby na studené a teplé, tak už jsem šla s hrůzou, celou noc mi bylo špatně. Noa nic žádný kaz jen citlivé krčky, tak mi dala speciální pastu a když to nepomůže mám přijít a budeme to nějak řešit. jen mě trošku spucovala, že jsem měla přijít za půl roku, ale ne za 10 měsíců. Jo a mám Kubíčkovi čistit ty jeho zubáky. Jinak máme dva dole a už se nám klubou i dva nahoře, ale je statečný snáší to dobře.
My taky nelezeme, jen se plazíme dozadu, takže asi budeme nelezoucí.
Péti, nevím co poradit, my chodíme dvakrát až třikrát denně ven, aby se zabavil, tak vymrzne a pak si krásně hraje, koupila jsem mu plastové košíky donich naspala hračky a on má ohromnou radost když to může kramařit, jinak básničk, písničky, kostky, prohlížení knížek, vozím ho v takové dětské tříkolce............posadím Kubíčka do jídelní židličky dám mu krámy a on si chvíli hraje, často mu střídám místa, postýlka, pěnové puzzle, žedlička, aby měl změnu, ale je to fuška, když chci něco udělat.
markét já taky vařím doma, protože rajský protlak v příkrmech, pepř a cibule, sůl.................no je toho dost co tam dávají a děti by to neměli.
Adél to už bude určitě zoubeček, teda ty si užíváš, artrozu, tak to mě mrzí
Kermísku tak a´t máte rýmu brzičko pryč
Viktorko tak snad to bude jen k zoubečkům a brzo to odezní
Niky užijte si hory
weru co se děje, že jste tak brečavý, něco vás trápí????????

------------------------------------------------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

potřebuju tipy jak zabavit dubnové dítě :s: Ale vážně, takže mi koukejte odpovědět :///: :a:
Malý od rána do večera by nejradši kramařil šuplíky, trhal bráchovi sešity, které se mu podaří ukořistit z aktovky, když mamka nemá zrovna není na blízku...šplhal kde se dá a že u nás se dá ://: :s: Zrovna nedávno vytáhl ze své postýly dvě šprušle vylezl nahoru na postel a z té postele prosím pěkně spadl a to přímo po hlavě, protože on o sebe nejspíš nemá ani trošku strach z nosu mu tekla maličko krev a zoubkama si prokousl horní ret já jsem byla zrala na rohypnol za to malý se za CHVÍLI OTŘEPALA JELO SE NANOVO!!!jINAK JE ZLATÝ SPINKÁ CELOU NOC, dopoledne si ohraje sám a v deset jde spát znovu a to stává o pul deváte. Po obídku si schrupne a pak ještě na hodku k večeru, papá všechno je to andílek, akorát, že dělá věci co dělají děti tak v roce a pul.

In reply to by Lukášek duben

Ahojky no malej nestoji mam to jednodušší,takže si sedne otevira skříne,strka tam kliče,nebo si hraje s autama,pak ma velke auto a to vozi sem a tam nebo ho vozím ja,pak skalda kostky,dělame kutululu,posílame si míček,pouštíme písne a tančíme,hopsame,dělame letadlo,čteme si,lozíme vedle sebe,hrajeme na hrnce s vařeškou,hrajeme na klavirek,na bubinek...
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

Ahojky holky,koukam že nikdo nema moc času,každa je tu jen chviličku:-))My už konečně lozíme od středy!!!!Na plavani je to super,malemu se to moooc libi,mame 7,5 zubu,kecame od rana do večera.Spiname od 19 do 4 pak mamka da mliko a spíme jeste do 7,30 tak už to mame asi tyden.Spíme pořad jen po obědě ty 2 hodky,usína poměrně sam,tím že si hraje s dudlikama,ja ho jen občas obratim z bříška na bok aby usnul ;) Umíme už skoro celou basničku Kutáli se ze dvora :s: nejlépe mu jde "neslyšela" :qu: je to šikulka malej.a pěknej raubířek
Holky normálně v těch sklenkach jsou i houby :w: :w: :w: :w: a to by se dětem davat nemělo taky s toho měl prujem a hlen v nem :r: ,je to těžce stravitelne,takže už raději vařím sama a sem tam dám skleničku.Hoklky máte mooooc užasne fotečky,koukam na všecky jen to nestiham ale ted je jdu zkouknout.Pěkný den všem
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

Ahojky...,
tak u nás dnešní noc do půlnoci dobrý, ale pak katastrofa... po půlnoci se zbudila a hrozně kňourala, taky se my zdálo že je dost rozpálená tak jsem jí šla přebalit a změřit teplotu, měla 38, tak dostala nurofen a šup do postýlky. Dala jsem jí 120ml mlíka to vyžahla a chrupkala asi 20 minut a pak řev tak jsem si jí musela vzít do postele spala vždycky tak 15 - 20 minut a řev a usnula až kolem páté a to spala asi do půl osmé... ráno jsem dala znovu nurofen a teď zase spinká...
ať už je ten zub venku... je to hruza, když vidím že jí není dobře...
---------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/Viktorka8.4

tak se svámi jdu rozloučit, tenhle týden sem na vás teda neměla vůbec čas,ale bylo toho hodně, taťka měl narozky, potom to chystání na hory, do toho adélka. ale teď mam chvilinku času a tak vám napíšu jak mooooocccccc mi budete na těch horách chybět. Pěkně si ten týden užijte, jako si ho snad užijeme my a pokud se stěma našima krámama vejdeme do auta, tak zítra ráno startujeme.
Tak se mi tu všichni opatrujte, dávejte pozor na ty naše dubňátka a za týden papinky pa :a:
http://www.prckoviste.cz/adelkabubnikova

ráno holky, tak dneska sem jí brala do postele jenom jednou, pak sem jí přesunula do postýlky a spinkala VZORNĚ do cca půl osmé!!! S tím mým hubnutím je to taky všelijaké, chtěla bych shodit do léta tak čtyři až pět kilo, do podzima dalších pět... Ale na cvičení nemám sílu, Lucka je poslední dobou dost aktivní, já přímo žeru, ne-li se přežírám. Jediným mým pohybem jsou procházky, Lucka totiž spí už jenom po obědě, tak před jednou dostane oběd, pak se vypravíme na procházku, většinou mi usíná cestou do kočárku, nebo jak jí do něj položím, jednou se stalo že zalomila už při oblíkání na přebalováku!!! Včera se babi divila že chodíme na procházku nějak brzy, vždycky sme chodili po jedné, kolem půl druhé, teď mi v jednu už chrní
Alčo, my máme dudlík taky jenom na spaní, aby se uklidnila
Adél, to je mi líto s tou artrózou, já to musím zaťukat ale je to v pohodě, ale užila sem si před těhu taky svoje. Marodila sem s tím určitě dvakrát až třikrát během půl roku, pak to nějak odeznělo...

In reply to by kaacenkaa

Kačko, já myslela, že ty jsi hubeňour, že nemusíš hubnout.
Tak mě malá v kočárku spí tak půl hodinky, ale naučila se hezky spinkat dvakrát denně v postýlce. Položím ji cca kolem 11 a spí do jedné a pak cca o půl 5 a spí do půl 7. A pak jde chrnět kolem 10.

dobré ránko.tak noc ušla,až na ten soplík,je zvyklá spát s dudlem a ted nemůže,tak si to umíte představit,má rýmu,nemůže dýchat,ale nic nevysaju,tak nevím,jestli to nemá někde vzadu
MNII-my máme dudu na uklidnění a na spaní,přes den ho už nedávám a ani ho nevyžaduje
IJI-to je mi líto s tou štítnou žlázou
ADEL-to je mi líto s tou artrozou,ono se říká,že těhu a porodem se hodně věcí zhorší,já mám zase na jedné noze křečovou žílu a taky se mi to nějak zhoršilo,ale ještě jsem nestihla jít na kontrolu
a fotečky jsou krásné,to malá pořád tak slintá?ten zub už musí přece vylézt
WERU-to je mi líto,že malá pořád brečí,a nebolí ji třeba ouško?
http://www.prckoviste.cz/kermi

In reply to by kermi

Chudinka malá s tou rýmou :( Tý jo, křečáky se mi naštěstí vyhýbají a to jsem měla stojatý zaměstnání. A malá teď slintá naprosto nehorázně, pořád má úplně nacucanej bryndák a teče jí to proudem, včera měla i trochu průjem a mazala jsem jí dásně gelem, tak nevím, jestli se ted akonečně něco chystá, ale asi mě z toho brzo klepne, budu muset nechat vyprat koberce, protože jsou oslintaný jako prase :!k:

Dobré ránko berušky :a: , tak jsem dneska byla nucená po hooodně dlouhé době vstávat brzo :00: , šla jsem na krev, kvůli štítce, výsledky až v pondělí, ale dozvěděla jsem se velice nemilou věc :\/: , že mám atrozu obou kolen :§) . Takže příští týden pofrčím na ortopedii :spid: . Si připadám jak stará bába :s: , prý mám hooodně vyschlý kloubní vazivo a bohužel mi to zhoršilo hlavně těhu a porod :O :w: .

In reply to by adela kochrtova

Tak to já si občas taky tak přijdu. Pořád mě bolí záda až jsem musela chodit na RHB pomohlo to ale už se to vrací a nejhorší je že mě díky tomu často bolí hlava. Beru léky na tlak a i na štítnou žlázu a pořád hlídat jestli jsem si je vzala no občas zapomenu. Třeba ti na ty kolena něco dají a spraví se to. Ještě že máme ty prcky ty nám vždy zvednou náladu.

In reply to by adela kochrtova

Já bych taky brala nízkej takhle beru léky už 11let od prvního těhu a občas mě to pěkně pozlobí teda teď je to dobrý ale ke konci těhu jsem už od ščtt byla kvůli tlaku v nemocnici a po porodu to taky chvíli zlobilo. Mám ale obavy že lepší už to nebude a neduhů bude přibívat.

Pěkný večer, ženy :a:
Myslíte, že se ještě budu mezi váma chytat?? :? Já jsem tady nebyla snad sto let :\/:
Máme zase nějaké horové období, Vaness pořád jen řve :^O^: a řve :^O^: a do toho ještě k tomu všemu řve :^O^: Zachvilku mě asi odvezou směr Kroměříž :*8*: Už fakt nemůžu :n: Zase se rozeřvala, tak s váma asi moc nepokecám :§) No tak se zase mějte a snad se sem brzo dostanu... Mějte se zatím hezky a pozdravujeme všchny dubňátka :a: :cc): :girl:
http://www.prckoviste.cz/vanesska

Ahojky holky....,tak se na vás jdu zase kouknout manža si šel lehnout s malou a musím říct že hned usnuly... ale kolem desáté odjíždí do německa tak aby se trochu prospal...
Večer jsem jí musela dát nurofen od rána měla teplotku, tak jsem jí ho večer dala, aby se jí ulevilo, skoro celej den prokňourala..., včera jsem koukala a leze jí nahoře zub tak to má asi nejspíš od toho.
-------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/Viktorka8.4

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My máme dudlík jen na spaní a jen velmi výmečně když je protivnej a já potřebuju něco udělat ale to tak jednou týdně

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

my dudlu dáváme na spaní a taky na uklidnění, snažím se přes den dávat míň a míň, ale on je na něm tak trošku závisláček
taky jsme byli dvakrát venku, ch jo, já se tady asi taky zblázním žádná kámoška, nuda nad nudu, ještěže jsme dneska byli cvičit aspoň mi to uteklo
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Tak jdu povyprávět, jak jsem dneska dopadla...
Bohužel, dobře ne...dal mi prášky, který jsou už doživotní, takže radost z toho nemám. :O
ADUŠ: Četla jsem to teď. Dal mi taky Letrox a řikal, že po prášcích se netloustne, právě naopak...tak jsem zvědavá, jestli mi to hubnutí i půjde líp. A jak doma cvičíš, co děláš? A jak zvládáš jíst zdravě?? :s:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

In reply to by Ijanka.K

Kolik máš brát? Já mám 3x týdně 75mg a 4x týdně 25mg (teda mikro gramů, ale to napsat neumím), takže v průměru padesátku. Zdravě rozhodně nejím, jen jsem bílý pečivo nahradila tmavým a místo snídaně mám koktejl, ale obědy vařím normálka (dneska hranolky :!k:) A cvičím ob den, buď hodinu podle dvd nebo 20 minut na stepperu a pak sama podle sebe posiluju.

In reply to by Ijanka.K

Nene, musíš se podívat na krabičku, kolikátku ten Letrox máš. U mě to znamená, že beru jeden a půl prášku 3x týdně a po zbytek týdne jen půlku, tak jsem si to rozvrhla tak, že jím denně jeden :!k:
Ale jooo, obula, jen si prostě nemůžu dovolit vařit dietní obědy, chlap je hroznej hubeňour a nehledě na to, že ta zdravá výživa něco stojí. Ale zase si myslím, že cvičím hodně,t akže to jídlo spálím a kila i cm ubývají,t akže je to asi dobrý. Stepper mám bez, jen s takovýma posilovacíma gumama, ale to nepoužívám. Já totiž šlapu dvojím způsobem, jednou jako klasicky ve vzpřímené poloze a pak si opřu ruce o křeslo a mám polohu jako na kole a to pak cítíš, že ti maká hlavně zadek ;)

In reply to by adela kochrtova

Jo tak rozvrhla, joo? :s: Mám 50, ale o mg nic neřikal.
Tak hlavně, že cm ubývají, to je hlavní! :one:
Už se na ten stepper docela těším, snad mě to zase rychle nepustí, jako jindy! :s: A hlavně jsem zítra zvědavá na to cvíčo s trenérem...zrovna přemýšlím v čem tam jako půjdu, když se do ničeho nevejdu! :00:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

In reply to by Ijanka.K

No to je ono, ta 50 znamená ty mikrogramy, takže bereme skoro stejně. Ale nehubla jsem a nehubnu po něm, tak si moc iluze nedělej.
Mě to taky chytne několikrát za rok a apk zase přejde, ale tentokrát jsem se fááákt rozhodla :///: Ale tak nějaký tepláky a tříčo najdeš, ne? Vem manželovo a budeš se cítit štíhlá ;), u nás by to bylo horší, já se do jeho věcí nevejdu :(

In reply to by adela kochrtova

No to nedělám, to se neboj! :!k:
Já se taky fááákt rozhodla, protože za 1. nechci bejt na srazu za největší tlustoprdku :s: a za 2. bych chtěla v létě vlízt do plavek, přece zase nebudu sedět v paneláku jako minulý rok?!?!? :00: :)
No snad najdu něco svýho, ale teď se mi do toho nece, až zítra a zítra budu pospíchat a plašit...no do těch jedněch cvičebních kalhot se sice vejdu, ale jsem v nich jak kredenc! :O
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

In reply to by Ijanka.K

Neboj, byly bysme dvě tlustoprdky :!k: A myslím, že trenérovi bude fuk, co máš na sobě, asi je zvyklej, ale chápu, že jak se v tom necítíš, tak je to na prd. Já se konečně začínám cítit v riflích, co jsem si koupila před těhu, ale pořád to ještě není ono.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka