Holky dubnový....neblázněte!!

09.11.2009

Holky moje dubnový, vzala jsem iniciativu do svých rukou a založila tohle nové vlákno! Není to ani 3 ani 4, je to vlákno pro všechny...tak pojďte zase všechny klábosit do jednoho, jako za starých dobrých časů!! Netrhejme se, ať si ten srázek pěkně užijeme!! :)

:w: :w: :w: Nový seznam dubnových maminek :w: :w: :w:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-dubnovych-maminek
Seznam autosedaček:
http://www.mojetehotenstvi.cz/autosedacky-2
Vánoční anketka:
http://www.mojetehotenstvi.cz/holky-dubnovy-2009-vanoce-anketka
...A naše odkazy:
Starší vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-maminek-dubnovych
http://www.mojetehotenstvi.cz/galerie-bri-ek-duben-2009 ..... tady si můžete prohlédnout naše rostoucí pupíčky
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-8 ..... fotogalerie našich pokladů
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-jak-vypadaji-budouci-tatuldove ... a tady jsou fotky těch, kteří stojí ponašem boku
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnova-miminka
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-o-sobe-vime
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-porody
http://www.mojetehotenstvi.cz/pojdte-se-pochlubit ... pokojíčky

Aktuální "živé" vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/taxonomy_menu/23/473 ...TADY NAJDEME VŽDY LEHCE NEJNOVĚJŠÍ BLOGY A AKTUALITY U NÁS TET A DĚTÍ DUBNOVÝCH (náš dubnový klub)
http://www.mojetehotenstvi.cz/fotogalerie/cekatelky/dubnatka-2009 ... FOTOGALERIE DUBŇÁTEK (dubňátka 2009 -klubová fotogalerie)
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-podelte-se-o-jak-vase-deticky-ros... ... aktualizované míry a váhy našich dubňátek
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnove-mimca-tak-el-cas ... trocha nostalgie a srovnávacích foteček
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-videa - naše videa
http://www.mojetehotenstvi.cz/rikadla-aneb-div-nevypadnou-prckum-ze-same... .. říkadla
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnovi-tatinci-co-jsou-zac-d - něco o našich drahých polovičkách

HOLKY DUBNOVÝ, PLÁNUJEME SRAZ !!!
M Í S T O K O N Á N Í: www.podmitrov.cz
T E R M Í N : 11.6. -13. 6. 2010
K O N T A K T Y: Objednává se každý sám mailem na lesnipenzion@cbox.cz ( tel.: p. Jakeš 732 575 100)
Odkazy vztahující se ke srazu:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-09-planujeme-srazik
http://www.mojetehotenstvi.cz/sraz-dubnatek-2009-100-ucast

In reply to by martik28

Nojo,ten exem je sviňa.Ta pokožka si na ten kremik vždycky zvykne a přestane to po čase působit viď?
My právě měli minulý týden 6.nemoc a 40°C horečky,tak jsem si netroufla ven,ale čučeli jsme z okna a nádherně se to blýskalo :)
No to jižní Slovensko musí být krásné.Chtěla bych někam,kde mají termální koupaliště,už kvůli mamince,tak snad to vyjde.

ahoj holky,tak my byli na chvili venku,ale zima jako prase:(,ted Kubi jeste dospava v pokoji.
Peti:my jedeme v srpnu do Italii autem jeste s jednou rodinou a pak jeste na nejaky tyden na Lipno mame tam chatu
Holky ten ekzem je fakt hrozny,moc drzim palce,at masticky zaberou.Sama jsem to mela do 20let a fakt hodne,od te doby nic....
-jinak zimu miluju,ale ted uz se desne tesim na jaro.Je to nejake dloouhe co?

Od pondělka si ji taky nastolím, mám jí ráda, jednou za čas jí hodím a min. 3kg jsou dole během týdne, paráda, te´d jsem do sebe hodila dva chlebiky se sýrem, ale půlku spapal Denísek, a moc mu chutnal, byl tam normální sýr, ten Kiri nemám ani Lučinu, tak snad to přežijeme, krásně to spapal. Venku mi spal půl hodinky, ale oni ho zlobí zase zoubky, teď je relativně klid a hraje si, ale najednou začne hrozně plakat, má tam samou bouli a dírky, ale a´t už to máme za sebou.

Jojo teta, zlatá garáž, dám tam chůvičku a nazdar bazar, nebudí ho nic, má tam šero, ale je tam okno, takže tmu jako nemá. když ho dám po okno, tak ho budí pes, když je hezky, je v altánu, ten je vzadu na zahradě a tam je taky klid. Dneska byl venku, bylo -14, byl ale zachumlanej a dala jsem ještě přes kočár plenu, ale byl krásně teploučkej.
Ještě si půjdeme schupnout asi na chvílku.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

co ten srazík holky...jedeme tedy nebo co a už jste tak zhruba počítali co tam budeme dělat?

PS: Jinak pojdte si pokecat nebo já vybrakuju ledničku, mám hlad jak prase a držím tu dietu a to je taková nuda nejíst :-g( :n:

Tak se jdu podělit o novinky z poradny...byli jsme včera! Áďa řval celou dobu, tak, že jsem ani doktorku neslyšela, přitom mu vůbec nic nedělala, jenom, že ji viděl! :s: Vážíme 11,3kg (takže od poslední návštěvy - 2,5 měsíce jsme přibrali 1kg) a měříme neuvěřitelných 81cm!! :///:
Ptala jsem se na pinďu, takže po roce pomaloučku zkoušet, dřív ne! Ptala se jestli jí, tak to Áďa jo a dobře. Na ekzém nám nic nepomůže, v létě bude líp. Jinak my mažeme taky Holtovkou, ale na všechny flíčky nám taky nezabírá!! :n:
Posílám nějaký nový fotky a videjko! :)
http://www.mojetehotenstvi.cz/adunka-nejnovej-i-fotecky
http://www.youtube.com/watch?v=Wx6NcJFE-TI
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

brala jsem si tampon, to ničemu snad nevadí.
S sebou jsem mu brala - pití, hračku, dudana, plavky, plenku, tetra plenku, ručníček, mýdlo, olej po koupání, plenku, vlh. ubrousky, snad to je všechno + ještě pro sebe, no nezdá se to, ale já táhla vždy obr tašku, je toho hodně. To pití jsem mu brala hlavně pak do sauny, jo a pak ještě jídlo, ale to se tam dalo i koupit za rozumnou cenu i docela.
Za chvilku jdeme taky hajat, včera spal ty dvě hodinky, tak uvidím jak dneska, ale v noci toho moc nenaspal, tak by mohl. Akorát nevím jeslti ho dát ven enbo ne, vystrčila jsem teploměr, tak uvidím kolik ukáže, ten co máme na balkoně tak praskl, asi tím mrazem, či co.. Ale dám ho asi až usne do garáže.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

KAČI-je to s tím ekzemem fakt na prd,nejhorší je že mi řekla,co malá nesmí jíst ,tudiž ani já,protože ještě kojím,a mezi tím je i má závislost na čokoládě :-(
LENI-díky za tip,pokud nám to nepomůže určitě vyzkouším a dá se to koupit bez eceptu?
PETI-my jedeme na konci července na týden na Slapy
ADEL-ty si teda chodíš po doktorech,hlavně aby všechno dopadalo dobře
http://www.prckoviste.cz/kermi

ahojky holky jdu jen kuknout,dokud malej spinka,to jednodenni spani ma vyhodu že spi 2 hodky a ja vše stihnu..Dneska plavat nejdeme bo sem to dostala po 56 dnech aspon sem nemusela zas na injekci jak minule,tak půjde na plavani pak 2x v tydnu jako nahrada.Moc se mi tam líbi..
Chodíte někdo plavat normálně na bazen???co musí mit děti na plavani??
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

my jedeme do Jížních čech ke Krumlovu ještě s jednou rodinou, jede nás i s dětmi 10, máme tam pronajmutou vilku, moc pěkná. Chtěli jsme Chorvatsko, ale být s ním pořád někde ve stínu a nevím jak by reagoval na ta vedra apod. tak ještě ne, možná za rok.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by Lukášek duben

No, já myslím, že u nás to jistí týden v Čechách a určo s kolama. Pak možná nějaké hory, že by se střídavě nosil v krosničce, střídavě spal ve sporťáku a střídavě ťapkal :s: Já asi pojedu zase na tábor, jezdím už 12 let jako hlavaska nebo zástup na třítýdenní tábor, takže letos s prckem premiéra ;)

Kermi a Kacenko my taky s ekzemem bojujeme,presne jak pise kermi,flicky a fleky po celym tele.skoncili jsme na koznim,ale masticka vubec nepomohla a olejicek do koupele taky ne.moje dr. mi minuly tyden napsala HOLTOVU MAST-holky radim vam zkuste to.male to krasne mizi,nema to uz vubec tak hnusne zarudly je to vybotny :one: DOPORUCUJU

Ahoj holky, tak dneska se snad konečně dostanu ke čtení vašich radostí a starostí - jsem druhý den bez teploty, konečně nebolí hlava, tak snad nezačne čučením do monitoru ;) Kašlu jak blbka, v noci tím budím sebe, manžu i malého :-g( ale ten stejně je každou chvilku vzhůru, musíme odsávat a kašle chudinka malej. V pondělí ho dr poslouchala a dobrý, tak uvidíme v pátek na kontrole, dávám mu ten Mucosolvan, ale plive to :-/) No stejně bychom v těch mrazech dřepěli doma, ale být zdrávi, bude to mnohem veselejší.
Spolužačka mi přeposlala odkaz na své výtvory - jsem zvědavá, jestli s druhým dítkem se taky budu na mateřské tak nudit :s: tak vám to sem dám, kdyby se některé něco líbilo ;) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=104461
Zatím papa, jdu odsávat a pak tu něco počtu apřípadně písnu

tak dneska malej spal se mnou od půlnoci, strašně pobrekoval, asi zase zoubky, je fakt, že nahoře jako na dásni je samá boule, asi to opravdu bolí, ty dva už se derou ven, ael ještě nejsou úplně, taky mu začala rýma, se z toho pos... a to dávám ten Libenar a stejně.
Tak teď manža přišel z venku a prý máme taky -23, takže ven asi opravdu ne, napadlo mě, dát ho spát do garáže, tam tolik není, ale ještě uvidím. On mi doma už dlouho nespal v postýlce po obědě, spí tam dopoledne docela v pohodě tu svojí půlhodinku.

Cllea - no jo, stará generace, co chceš, já to doma taky poslouchám, jako si to poslechnu, ale jednám podle sebe a nikdo mu nic nenutí, nebo aspoň o tom nevím. Já si ale říkám, že jestli mi to cpali, tak jsem to přežila.
Péti Br. - nám Denísek spadl na 7,5m. z gauče ( noc v nemocnici), 9m. opět z gauče, a nedávno z postele, můžu ti říct, že to je vždy o nervy, ale on už se prostě oklepal a když spadl z té postele, tak nijak ani nebulel, jsou z gumy, já tomu věřím, kolikrát si dá i teď, zrovna včera a pěkně do hlavy z kleku, ale tomu nezabráním a myslím, že z toho gauče si takhle do hlavy ani nedal jako z té země. Já když slyším jiné maminky, ty jejich příhody, tak prostě nejsme výjimka.
Kačí - to je fajn, že se vám to zlepšilo
Kááááčččenko a Kermi - ten ekzém je fakt naprd
Mirunka - já s nočníkem začnu pomalu od roka, ale jste šikulové
Renečko- my měli teplotu 3-4 dny kolem 38 po odečtu

Denísek taky včera řekl táta, ne tatatata, ale táta, tak jsem bulela jak želva a martinovi s e taky leskly oči

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

hojky holky,včera večer mě to tu ani nechtělo pustit,byla jsem včera s malou znovu na kožním,kvůli tomu ekzemu,vůbec se to nelepšilo,spíš se nám dělaly další flíčky po těle,tak jsme jeli.takže je to prý určitě už atopický ekzem,že se to tou zimou rozjelo,takže jsme dostali olej do koupele,a nějakou mastičku,a ptala jsem se na bazén a ten nám zakázala.takže máme i po bazénu :-(
tady je pořád -19,no hrůza nedá se jít ani ven
rýma už je o moc lepší,odsáváme tak 5 krát denně http://www.prckoviste.cz/kermi

In reply to by kermi

tak to mě mrzí s tím ekzémem, my s tím taky zápasíme, zhoršuje se jí to i když jí rostou zoubky. Ale teď to musím zaklepat ale je to v relativní pohodě. S tím bazénem to máme nastejno, teď to kvůli zimě pokoušet nebudu. Nehledě na to, že já s tím ekzémem taky na ruce zápasím. Ale hlavně že ta rýma je už lepší. O mrazu mi ani nemluv, já ráno musela k doktorce a je tam kosa příšerná, ale svítí tu sluníčko a odpoledne se na procházku jít dá

Brrr, koukám, že všude je zima jako :pig: My máme z jedné strany od vody -17 a na jižní stranu svítí sluníčko, tak je -13. Fuj, už aby bylo jaro. Dneska jdu na rehabku tak snad po cestě neumrznu a ve 4 taky k zubaři, tak když neumrznu napoprvé, tak třeba napodruhé :!k: Holky, já si připadám jak nějakej důchodce, co lítá od doktora k doktoru, to je hrozný. V pátek obvoďák, včera gynda, ortopedie, dneska rehabka a zubař, v pondělí kožní, pak znova gynda, no je toto normální? :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

teplotu doma máme stejnou, ale venku máme jen -11. Ještě nevím, jestli půjdeme ven, ale asi neee :-)

..mám dotázek, jak dlouho může mít mimčo teploty spojené s růstem zoubků? Baruška už má 2 dny 38 po odečtení, dávám jí od včera Panadol. K tomu ji mažu tim gelíčkem, snad se to může..
Děkuji za odpověď :a:

Jejej to jsem tady zase dloooouho nebyla.
Moc Vás holky zdravím a doufám že se máte dobře a jste všechny i s rodinami zdravé.
J8 to tady flákám páč jsem začala plést z papíru takže každý večer ruličkuju a těším se tomu že umím aspoň něco tvořit :C]]: Jinak my už holky máme nočník a chodíme.Dávám ho po vyspání a přes den a zatím se nám daří.Dokonce mi příjde že ten bobek se snaží mermomocí vytlacit abych měla radost :C]]:
Včera mi kajdil čtyřikrát.
Jinak se máme fajn až na to noční řvaní.Je to každou noc tak třikrát,nevím proč a už z toho začínám být utahaná.
Vždycky začne řvát tak mu dám čaj,cumel mastičku na dásně a nic.
Napotřetí většinou zabere.
_______________________________________________
http://www.prckoviste.cz/mirunka88

In reply to by mirunka88

my jsme zase pěkně vzteklý, neboj snad z toho vyrostou
my v noci spíme v pohodě, jen třeba třikrát dudák a dneska jak brečel, takmi ho bylo líto,ale snad tojsouzuby a ne zkouška rodičů
kdybys chtěla tak ti ten košíček zajíčka někdy vyfotím a pošlu pro inspiraci, ta paní si tím pěkně přivydělává
a co doma už je klidněji
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně tak, já měla syna před 10 lety a nepamatuju si skoro nic... :\/: kdybych neměla fotky a deníček tak vůbec nic...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tý jo, teda to je ale pipina, ale jak píší holky, tomuhle prostě nezabráníš a chce to klid. Já taky pořád máti říkám co jo a co ne a pak jsem stejně za blba, že oni to dělali tak a tak a taky žijem. Poslední přednáška byla o tom, jak ve třech měsících se nám solilo jídlo. Vidíš a já bych řekla, že ve 3 měsících jsem nic pevnějšího jak mlíko nepozřela, ale co já vím. mama má pořád tendenci malé něco dávat, piškoty, rohlík, sušenky, tak jsem jí taky říkala, proč jí to cpe, že malá hlad nemá a takhle se akorát naučí mlsat mezi jídly a bude z ní tlusťoch.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cleuš to chce klid a nohy v teple.Ať mi třetí babička neříká že její děti jedly pořád stejně i přesto, že byly nemocné.
Jsou obdobíkdy baští víc a kdy míň.
Štěpula nám nechtěl baštit jak mu lezly zuby.
Tak snad se brzy uzdravíte.
Jinak naše třetí babička je trubka jak svět tak v tom nejsi sama.
_______________________________________________
http://www.prckoviste.cz/mirunka88

Jdu vás také pozdravit, nějak poslední dobou nestíhám psát, jen pročtu pár příspěvků a zkouknu fotečky a zase letím :) V sobotu odjíždíme na týden na hory tak peru, žehlím, balím a sepisuju seznam abych na nic nezapoměla. Budeme si tam sami vařit tak toho máme na zabalení hodně :-g( tak mám trošku strach aby se nám to vlezlo do auta.
Holky musím se vám pochlubit co se mi včera podařilo :r: :r: :r: Malá mi spadla z postele :w: Byl to mžik, jen jsem se otočila pro plínku a už ležela na zemi na zádech,za normálních okolností by spadla na koberec tak by to nebyla aspoň taková rána ale my jsme ho teď dali do obýváku a malá si na něm hraje, takhle spadla na plovoučku, naštěstí začala hned strašně brečet tak se mi trochu ulevilo no ale v tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Manžel hned přilítnul z obýváku a tchýně to slyšela zadunit u sebe v obýváku tak ta přiběhla také a hned začala plašit a pobíhat jestli se malé nic nestalo :00: No já bych si nejradši nafackovala ještě teď když si na to vzpomenu. Večer jsem nemohla vůbec usnout pořád jsem na to musela myslet :w: www.prckoviste.cz/aninka

In reply to by Petra Brandtnerová

Peti, tak si to na horách pěkně užijte ;)
Tý jo, to je mžik, ty mrňata jsou mrštný jak kočky. Mě teda malá ještě neslítla, ale už měla párkrát na mále. Ono těch úrazů bude přibývat, tak si musíme obalit nervičky. ještěže je v pořádku.

tomu bude i nadále, já stihnu pak uklidit a poklábosit na netu a hodit cvíčo, ale dneska teda nnéééé, se mi nechce nic. Denísek už pořád hačá, já jsem tak ráda, on to moc neuměl a dneska buď hačá nebo stojí.
Naninko - já to dostala po pátým měsíci a pak jsem to měla každý měsíc víceméně pravidelně.
Taky tady bylo nádherně a taky byl 2x venku, zase ale mají přijít mrazy a vítr k tomu.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Ahoj holky,
tak u nás už je veselo.Sárule vypadá,že snad ani 40°C horečky vůbec neměla.Baští jak zjednaná,dneska už jsme byli za poledne i na půl hodinky venku.Je úžasný jak rychle se ty dětičky z těch nemocí oklepou.Clleo moc mě mrzí,že rýmujete.Dávej na noc Nasivin,ta mořská voda a tak to je jen prevence a nesplaskne po tom sliznice.Po tom Nasivinu můžou aspoň trochu dýchat.No je to vopruz :)
Naninko já přestala kojit minulý týden,malá se mi odstavila při těch horečkách.Poprvé jsem to dostala slabě po 6.měsíci a od té doby zase nic.Volala jsem dr. a ta mi říkala,že to teď mám klidně 2 měsíce nechat a teprv pak přijít,že se prý ty hormony dávají do pohody docela dlouho a je to přirozený stav.Tak pokud tě nebolí břicho nebo tak,tak podle mě můžeš ještě počkat.Ono taky třeba 2 měsíce trvá,než se ti úplně ztratí mlíko z prsou.
Jani,Denísek je krásnej kluk,jsem z těch jeho kukadel úplně vyplesklá,budeš od něj muset ženský odhánět :)

měl asi divoký sny, ale jako nekňoural a docela spal pěkně až do půl šestý a pak ještě u mě v posteli do půl sedmý nebo tak nějak. Te´d spinká venku už přes hodinu, hurááááá. Taky už krásně dělá hačí, prostě si sedl a hačá, on to jako úplně neuměl, dám fotečky za chvíli. Konečně se taky zase rozkecal a pořád mele a taky dnesk u jídla mi vzal lžíci a sám papal a pak mi ji vrátil, krásně se trefil do pusinky.

Ivu - což o to i bych mohla, ale jsem asi líná,jsem v baráku sama,t ak si to užívám, ty by si asi nedorazila, co? No jo neřídíš. Do boule jedu v pátek, ale na nákupy s mladou, no kdybych jela zítra, tak ti písnu určitě.
Pěti - Kubajs je fakt jako šikula, vypadá i celkově jako starší
Martik - bodýčko je krásný, já Kretečka mám ráda pro ty děti
Adélko - jsi šikovná, s koleny ti neporadím, my v baráku máme schody, bych asi musela bydlet v garáži nebo co
Cllea - je mi líto, že se to horší, se mu to asi rozjelo, já už psala jak vysávám, prostě u nás to jinak nejde - zakleknu ( jemně ), prostě mám jeho hlavičku mezi svýma nohama a koleny mu klečím na ručkách, prostě je jako v kazajce, ani se nehne, jasně že se vztekal, ale tak druhý, třetí den už věděl, že mu nic nepomůže tak prostě držel. Máme odsávačku na vysavač, jestli nemáš, kup si ji, je nejlepší, nebo tu někdo dával odkaz na domací odsávačku, tu klasickou a že tam dal víčko od okurek a udělal si to taky na vysavač. Ten zavaděč mu prostě strčím do nosu a během chvilky je hotovo, trochu mu tu dírku jako přimáčknu nebo já nevím jak to popsat, jenom to tam lehce nepřikládám, to ne, prostě mu to tam strčím, já to úplně slyším, jak ten hlen tam je a dokud ho nevycucnu nedám mu pokoj, on je pak hned veselejší, hodně odsávám po koupání, nebo když je na bříšku,to se jim dobře spouští ta rýma. Kapky máme Nasivin a preventivně Libenar, dávám buď ráno nebo po koupání.Jednu tu bombičku máme na tři dny. A taky když odsáváš jednu dírku, tak by se měla ucpávat ta druhá v určitých intervalech kvůli tlaku, to jsem vůbec nevěděla, ale dělám to a možná to pak saje líp. Tak se držte, rýma je pro ně svinstvo.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Ahojky, tak podávám hlášení z ortopedie. Tak mi teda řekl optimističtější diagnozu než je artroza kolen, ale zase ne až tak moc :\/: . Takže artrozu nemám :n: (to prý jen někdo neumí číst z rtg :00:), ale mám vyměklou kloubní chrupavku na obou kolenou a je prý změklá natolik, že při ohnutí kolena se úplně propadne a vlastně mi dře kost o kost, tudíž proto to tak bolí. Prý se to dá jakž takž napravit a prý tomu na 70% můžu pomoci jedině já. A teď se podržte jak. Prý mám omezit klekání, dřepy, schody a celkovou námahu kolen, nenahřívat (prý žádné koupání v horké vodě a slunění), taky mám sedět a ležet s nataženýmo nohama. No a zapoměl mi říct, jak mám tohle všechno dělat, když mám doma prcka :#o: :jawdrop: . Tak mi napsal rehabky a pak se uvidí :? .

In reply to by adela kochrtova

Aduško naše tak to mě mrzí.Jako doktor byl patrně a určitě chlap že?
Tak s tím teplem by mě pěkně dorazil a to jako se budeš celé léto schovávat před sluníčkem :#o:
Zkus se poptat v lékarně babča pila Gelatinu a dost jí to na klouby pomohlo.Nebo jsou na chrupavku dobří gumoví medvídci a sulc :hu:

_______________________________________________
http://www.prckoviste.cz/mirunka88

In reply to by adela kochrtova

je fakt dobrej, když máš doma mimino, já dneska necejtím opět záda a krk jak se furt ohýbám k Lucce... No ale z vlastní zkušenosti vím, že mi na tohle taky pomohly vitamíny ale trochu jiný než bereš ty. Ale já měla opakovaný zánět v koleni...

od sestinedeli sem nemela mensez.Kojila sem skoro 8 mesicu a pri kojeni brala Azalii,pri ni sem Ms nedostala.Azalii sem brala jeste mesic po skonceni kojeni, a nic.Tedka uz ji 14 dnu neberu, a neberu ani jinou antinu a MS porad nikde.Tehu test sem si delala dvakrat a nastesti negativni tak nevim.Mam si radsi zajit k dr??

http://www.prckoviste.cz/smidule

holky, co si budete dělat daňový přiznání samy, jak to teď je? Mzdová mi psala, že jsem odvedla jen 2000,- takže tzn. že si daňový přiznání ani nemusím podávat? ty všechny penzijka, životky a úvěry jsou mi teď k ničemu? :?

holky, tak cácorka se vzbudila už po šesté, skoro ve čtvrt na sedm. Jelikož sme jí nechali v postýlce, tak si už normálně stoupla!!! Naštěstí ne u té stahovací části ale u pelesti co mám já u postele, vždycky si tam doleze a šahá na mě... Takže zase musíme dát postýlku o příčku níž. Jo a včera nám babi sehnala chodítko, ale ještě si na něj asi chvíli počká. Tady v noci zase sněžilo, ale naštěstí to není žádný drama, to by mě asi hráblo kdyby toho sněhu bylo o patnáct cenťáků víc...
Míšo, Lucka mi právě spí jenom venku v kočárku (doma usíná fakt vyjímečně a na chviličku, pak se budí s řevem)

Ahoj tety!
Tak u nás zase nasněžilo už zase nepude dobře projet s kočárem já nevim to zase budem doma či co. Jak to vypadá u vás? Jinak Tomík spal celou noc až do 6:45 tak to bylo fajn. Dnas jsem objednaná na masáž tak doufám, že mě to trochu pomůže od těch problémů se zády. Přeji všem pohodový den.

In reply to by Ditka

tedy já Vám tak závidím, že ti vaši drobečci tak krásně spí, to u nás nehrozí. Spí s námi v posteli, drží se za ruku, kdyžpustím, vrže...Babička ho to při týd. hlídání naučila a my v tom pokračujeme... :00: Jinak v Jablonci už týden nepadalo, většinu dne svítí sluníčko, ale mrzne. Krásný den :a:

Holky, díky vše za info o tom plavču. Já se tam raději zeptám nebo mrknu na stránky, co chtějí po malých dětech. Matýsek teď vůbec nespává, na sosání se budí i co hodinu, do 1h vydržím pořád vstávat a dávat mu cumel. Tak jsem si říkala, jaká budu dnes mrtvola a za chvilku přiběhla dcera, že s tatínkem zůstali viset s autem za dědinou ať jdu tlačit, tak jsem měla hned ranní rozcvičku :00: Auto jsme počítali kupovat tak v květnu, protože do dubna máme technickou a už jsme si říkali, že neprojdem a teď tohle. No, jelikož se z auta prý čoudilo, tak nevím, co tam odešlo... mě švihne...se to nějak podělává a já úplně grogy.

Tak zoubek už se nám prořezává, každou chvíli bude venku...ani není moc mrzutej, docela to jde, akorát včera měl po dlooouhý době nějaký histerák! :) Jinak pořád slintáme jak Bernardýn...furt suším plíny, on je schopnej zaslintat celou plínu do 10 minut, že je úplně durch...to Vám takhle neslintaj, že?? ;)
Zítra jdeme konečně po 2,5 měsících do poradny, tak jsem zvědavá, co a jak...určitě dám vědět! :one:
FORČO: Že se ti chce, já jsem líná! A jak to vidíš tenhle týden?
MNIO: Babičku ti tééda vůbec nezávidím, musíš mít nervy ze železa! :)
OSKO: Jojo, letí to neskutečně...já už přemýšlím nad dortem k narozkám! :s:
---------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/adamek

ahoj holky,tak moc zdravime!!!
za dva dny nam je 10mesicu(hrozne to uteklo)a dneska jsme byli na prohlidce.Vazíme 10,10kg :qu: posledni dva mesice uz moc nepribira na to jak pribiral ze zacatku.No ma ted take vice pohybu.Doktorka nas moc chvalila kolik toho umi a docela cucela,ze uz chodi.Pry asi na rocni prohlidku prijdeme s taskou do skoly:)
muzeme pry tvarohy,syry jako je Kiri a ty kde neni moc E(mame si to hodne cist),ryby jako kapr a losos.
holky hrozne to leti za chvili slavime prvni narozeniny,kde jsou ty nase omackany miminka :cc):
ale zase je ted s nima vetsi sranda,uz jsou to takovy partaci :one:

holky, tak Lucka se prospala skoro dvě a půl hodinky venku, já se pořádně prošla, pak jí ještě koupila pár bodíček na léto... Teď tu sedí a houpe s lehátkem, dneska pořád jenom sedí na zemi a něco zkoumá, tak já jdu k ní

Ahojky, Tak mě dnes volali s plavání že začneme 11. února tak se moc těšim doufám, že se to bude Tomíkovi líbit. Zařadili nás do rehabilitačního kurzu protože cvičíme vojtovku a moje rehabka se trochu bijí aby se ve vodě nezhoršil tak nás v bazénu zařadili do těch rehabilitačních které vedou lékařky neuroložky a dávají větší pozor na to jak se děti ve vodě chovají i ev. zkracují hodinu a tak a když se ukáže že mu to svědčí tak nás přeřadí do normálních kurzů tak jsem zvědavá.

Alčo - já vím, že to tu píšeš často o tý babině, no jo, co naděláš, stejně tě nebudou poslouchat
Kermi - to jsou krásný fotečky, se mi líbí v tom květináči s tou čepičkou, to je krásný. Elí je celá ty, manžu tam nevidím vůbec.

Hokýýý, jsem dneska objevila konečně zub, ale dvojku a nahoře, tak budeme mít asi Dráculu nebo co, má to tam nateklý, i tchyňa to říkala, že se mu jich dere ven hodně, má tam boule, ale tenhle zoubek už bude venku co nevidět, páč tam má tu pomlčku bílou a už se mu otevírá, tak jsem ráda. Dneska po obědě spal opět jen chvílu, asi 40 minut, tak možná to je těma zoubkama, snad pak bude spát zase o něco dýl, aspoň tu hodinku poo, to by bylo fajn.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak tohle já taky miluju, naštěstí v okolí takovéhle lidi nemám. No a dát někdo Lucce štrůdl s oříškama, to by si ani nedovolili, vždyť by se mohla udusit. Neboj Ema jí brzo uteče

In reply to by Ditka

máme od malinka predilekci na jednu stranu,takže mi jí hodně kloní na jednu stranu,na fotkách to jde vidět,má ji trochu nakřivo,od 7tt jsme cvičili vojtovku,v listopadu už nám to ukončili,že se jí to hodně zlepšilo a právě dnes jsme byli na kontrole a ještě se jí to nelíbí,tak chce at ještě cvičíme,do dubna a pak se uvidí,ale nejvíce mě štve,že tam jdeš,dají ti cvik a jdeš tam až za měsíc,že s ní třeba necvičí oni,myslím že by měli.
http://www.prckoviste.cz/kermi

ahoj babuše, tak už mám vyřen celý hořejšek, tak už jen schody a verandu, nevařím mám od včera, takže paráda.

Dani, my na plavčo máme plavky za 150 kč, mají gumičky kolem nožiček,jsou to klasický plavky, ,aby neutekl bobek, plínky do vody nesmíme mít, k nám do bazénu můžeš sama chodit až s ročním dítětem, dřív jedině s kurzem.

Kačko, nám řekla kožní, že nevidí v plavání žádný problém, že doma máme taky chlorovanou vodu a že něco z moči je i v některých krémech na ekzém, takže to nevadí, ta dětská moč není agresivní. Byli jsme dvakrát a žádné zhoršení, Kači zkus to je to fakt super, ono se s nima můžeš domluvit, že máte ekzem, že třeba tři lekce zkusíte a zaplatíte zvlášť a když nebude problém tak doplatíte, my to tak taky domluvili.

Ditko, my spíme v kočárku tak 30-40 minut a v postýlce tak 20-30 minut, tak trénujeme postýlku, ven jen na chcilku, je tam fakt hnusně.
-------------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

In reply to by martik28

díky mockrát, no ještě uvidím, mě to právě naše kožní rozmlouvala, stejně jako naušničky, máme je už přes dva měsíce a žádná změna, teď co používám sudocreme tak se to trochu zlepšilo tak uvidím. Ale pediatrička mi radila přesně to co ty, tak to asi začnu nějak zkoušet. Od příštího týdne máme hudebku tak sem na ní zvědavá jak se jí tam bude líbit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka