MS má dorazit ve čtvrtek 12.11. Držte prosím palečky, aby tam zůstala :-)

10.11.2009

Ahojky, všechny to moooooc zdravím. Tak hlásím, že ve čtvrtek 12.11. má dorazit mrcha :spid: Prsa mě bolí od pátku, podbříšek mě začal bolet včera a dnes ráno (spíš dopoledne) mi bylo zle jak psovi. Tak uvidíme co z toho bude. Ale moc tomu nevěřím, snaženíčko tento měsíc nic moc ;) a příznaky jsou ošemetné, vím jak dokážou člověka natěšit a dát mu naději a pak srazí vaz. Držte prosím palečky ať ve čtvrtek nedorazí moc děkuji. :one: Jinak já přeju všem snažilkám aby nedorazila a těm co už tento měsíc dorazila přeji úspěšné snaženíčko :one: Pá Irča

Iruško, mi taky nesmí dojít ve čtvrtek. Budu na tebe myslet a taky držet pěstičky, ať nám baba jedna nedorazí a my se budeme moct přesunout do těhulek. Mě taky bolí prsa, podbřišek většinou odpoledne a večer. A slabé nevolnosti jsem měla v pátek ráno, ale jen chvilku. Občas mě jakoby natáhne, ale sleduju, že je to v době, kdy na to myslím, takže tomu moc nevěřím, že je to příznak.

In reply to by Andisek

Andísku, taky na tebe budu moc myslet a doufám, že když to nevýjde u mě, že to výjde alespoň u tebe, abych kdyžtak mohla mít alespoň z něčeho radost. Máme skoro stejné příznaky, ale já se snažím je moc neporozovat, protože mi připadá, že si je někdy vsugerovávám :one: Takže myslím na tebe a určitě musíš hned napsat, abych věděla jak si na tom. A určitě na to nebudu čekat jen já :s: Držím pěstičky co nejpevněji umím :one:

Jako spolubojovnice držím palečky :) . Já čekám až do 14. 11. To je příšerně dlouho. Tak tfuj, tfuj, tfuj. Přeju Ti, aby ta :spid: nedorazila a raději zaběhla někam, kde se na ni těší :///: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky