Díky

07.11.2009

za přivítání. A jak se cítíte? Mně je dobře, zatím žádný problém, tak doufám, že to tak zůstane.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to je super, krásně si užívej bříška. My už máme mimi venku, ale občas se mi po bříšku stýská, i když jsem měla těhu hodně problémový už od začátku. Bylo to nádherný, citím miminko, jak se tm hýbe. A už víš, jestli to bude děvčátko, nebo chlapeček?

In reply to by Magdík.H

protože už to bude asi naposledy, už máme doma 2 letého chlapečka a teď čekáme holčičku, tak jsme moc rádi. Manžel už další děti neplánuje, tak je mi trochu líto, že už nebudu těhotná, když je to tak krásné. Snad ho ještě přemluvím a tak za 10 let si ještě pořídíme mazlíka.

In reply to by Le.

to chápu. já taky chci mít aspoň 3 děti. je to naprosto úžasný, mít děťátko, i když náročný. je to největší radost v životě. než jsem měla Davídka, nedokázala jsem si představit takový silný cit. A i když moje těhu bylo šílený, měla jsem hrozný problémy, skoro každý týden se něco blbýho stalo (operace, vyšly miminku blbě výsledky z krve s podezřením na rozštěp páteře, dvojčátko se ztratilo) i přes to všechno to bylo krásný, hlavně, když už se mi maličký hýbal v bříšku a nakonec na to ráda vzpomínám. a všechno to trápení v těhu za to slaďoučký miminko stálo

In reply to by Le.

já už bych si to taky nedokázala představit. je to moje miloučký zlatíčko. :h: Těhu bylo hrozný, vždycky jsem se o malýho tak bála :\/: Ale je to klíšťák a dopadlo to dobře :qu:

In reply to by Magdík.H

jsem měla v těhotenství trošku víc štěstí. První úplně bez problémů a toto druhé zatím také, i když jsem těsně za půlkou. Jenom doufám, že se žádné potíže nevyskytnou a budem obě v pořádku. A teď přibírám dvakrát tak rychleji, za chvíli se nevejdu do dveří :s: a to jsem měla 50 kg když jsem otěhotněla.

In reply to by Le.

Určitě to bude v pohodě, krásně si to užívej mamko. Pozdravuj mimíska v bříšku. Já jsem nejdřív zhubla hodně, začala jsem příbírat až někdo na začátku 8.měsíce, zůstalo mi 10 kilo a zatím nejde dolů ani gram :-g( Tak zatím kojím, tak to nehrotím, ale pak to začne. :dance:

In reply to by Le.

to máš dobrý. u mě bohužel kojením hubnutí nefunguje. Malýmu už bude 5měsíců a bohužel už asi končíme. už se mi dělá hrozně málo mlíčka. takže pak na sobě budu muset zapracovat

In reply to by Le.

kéž by ://: Teď se nechci vidět po Vánocích :n: Si to ještě musím vynahradit z loňska. Jsem min rok neměla ani cukroví, salát, kapříka, nic. A přitom to miluju. Tak se těším :hu: Doufám, že ještě budem kojit, abych se měla na co vymluvit, že musím dlabat :s:

In reply to by Magdík.H

žádné omezování :s: Já jsem cukroví měla, sama jsem pekla jen 3 druhy, ale moje mamka i tchýně nám dala plnou krabici a snědla jsem to sama :hu: můj sladké moc nemusí a je škoda to vyhodit ;) Jsme stejně staré, já o půl roku starší.

In reply to by Le.

můj taky sladký moc nejí. Já jsem teda ještě nepekla nikdy, jen s mamkou. Ale tenhle rok chci zkusit aspoň dvoje, abych něco zmákla než malej vyroste. jinak od mamči a babči toho dostanu spoustu, takže to jen zkusit. vlastně to bude naše celková premiéra Vánoc. I když už jsme s manžou spolu přes 2 roky, ještě jsme nikdy nebyli na Vánoce spolu. tak jsem na to zvědavá

In reply to by Magdík.H

mít moc krásné Vánoce, poprvé spolu i s vaším malým pokladem. Naše první byly hezké, sice jsem byla až do 20h v práci a pak teprve smažila kapra, ale další Vánoce už byly o mnoho lepší, protože jsme měli našeho 2 měsíčního miláčka a loňské-to už mi malý pomáhal zdobit stromeček a večer mu krásně svítily očička u stromečku. Nádhera.

In reply to by Le.

to jo, už se těšíme a pomalu plánujem. naši my dají ozdobičky, takový ty starý dětský.my žádný nemáme a šetříme na byt, tak přehazujem každou korunu. a navíc, ty starý, to je moje, mám je ráda a malýmu se budou určo líbit víc než nějaký super moderní koule, na který nemůže šáhnout. už se těším na stromeček a pomalu vybírám dárečky i když z toho Davča ještě nebude mít rozum. už máš něco nakoupenýho? ty větší děti, to už je jiná sranda, viď. to je kouzelný, jak jsou natěšený

In reply to by Magdík.H

ještě nemám nakoupeno vůbec nic, u nás je bohužel zvykem nechávat vše na poslední chvíli. A letos mě ani nic nenapadá, co bych komu koupila. My máme baňky z umělé hmoty, vypadají jako skleněné, ale to být u nás nemůže, malý by je rozbil, už loni je ze stromečku stahoval. Letos ho víc budou zajímat světla na stromečku, miluje šňůry a vše co je do zásuvky, tak nevím, jak ho budem hlídat, aby se mu nic nestalo.

In reply to by Le.

:s: to budete mít záhul, ho uhlídat :\x: a pak, že Vánoce jsou svátky klidu :///: Já jsem na to magor, já nakupuju dost dopředu, letos teda to nestíhám, ale pro malýho už mám skoro vše. dneska jsem mu koupila piánko od Fisher Price, naším už tuším, asi jím koupím vonnou lampičku a manža si vybere sám. pro segru mám voňavku z Avonu, co používá. tak ještě pro babi a dědu. A pro tchýni(už mám, co jsem dostala kosmetickou kazetu od známí k narozkám. je hezká, ale já bych to nepoužívala tak to zas udám tchýni, na tý nezáleží :s: ) a pro tchána manželova bráchu. to netuším, to bude muset vymyslet manža. no,je to náročný :///:

In reply to by Magdík.H

vy dáváte moc lidem dárky. My už jen sobě, malému a rodičům z obou stran. Ségrám a bráchům si už nedáváme, je nás hrozně moc a na to bysme neměli :C]]: Můj chtěl strojek na vlasy, ale to už mu koupili naši, tak já nevím. Chtěl ještě novou Fifu (hra na playstation), ale té se ode mě nedočká :jawdrop: už je trochu velký na to, aby si furt hrál.

In reply to by Le.

no, my máme každej jen jednoho sourozence, tak to není tak hrozný. s babičkou a dědou to slavíme od mala, takže mi to ani nepřijde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka