váha v těhu

21.10.2009

Ahoj holky, mám problém, jsem 28+4tt a mám navrchu 22kilo, je tu nějaká která má podobný problém??? jsem jak velryba- měla jsem 53kilo na 162cm...
Písejte jak přibíráte...díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky jste zlatý, moc děkuju za komentáře...moc mi to pomáhá...když vím, že nejsem sama....když koukám totiž kolem sebe,vidím jen ty vychrtlice co mají jen bříško...nic víc...a je mi z toho hrozně

Ahoj, nic si z toho nedělej. Já měla před těhu 58 kilo na 168cm a v těhu jsem přibrala 29 kilo no :pig: . Jsem tři týdny od porodu a mám dole zatím 12 :00: . Do ničeho se nevejdu z porodnice jsem šla domů v teplákách, stejně bych v ničem jiném asi nešla kvůli nástřihu.

Ahojky tak já jsem taky přibrala na zadku a stehnech nejvíce...ještě k tomu mi otekají nohy..měřím sotva 160cm a už vážím přes 70Kg....mám obavy jestli to zhubnu ,ale všichni říkají ,že jak se budu hýbat tak to půjde...jo a říkají mi slonice :-)

Ahoj. Já jsem 39tt a mám nahoře 12kg. Z váhy si nic nedělej mám plno známých které přibraly třeba až 32kg a většina z nich to bez problémů zhubla, dokonce některé vypadají lépe než před porodem.

In reply to by luucya

Tak to mi povídej, začínala jsem při 172 cm krásných 66 kg, byla jsem akorát. A teď? Jsem 39 tt a mám 96 kg, sotva se valím, přijdu si jako prasnice, když se podívám na ty džínečky co jsem nosila před těhu, je mi do breku, všichni mi říkají, že budu mít problém to shodit, já doufám, že ne. Jinak všechno mám ve stehnech, v zadku a v bocích, jsem jako kuželka. Už radši ani nevylejzám a po porodu budu bojovat.

In reply to by elca274

no tak to mám úplně stejný jako ty- vše mi vlezlo do zadku a stehen...a ty boky, no jsem hnusná,jak pase před porážkou,fakt že jo...jako jestli to neshodím tam mě trefí...měla jsem krásný tělo, pevný bříško ,pěkný zadeček a teď? se mi dřou stehna o sebe...vím že prcek mi za to stojí,jen nechci aby si na mě lidi ukazovali prstem jak jsem tlustá...mám spoustu novýho oblečení co jsem si koupila před otěhotněním a teď se do ničeho nevejdu..to je děs, mám jedny džíny,jedny tepláky, pár triček a jednu mikinu,a zimní bundu si musím někde ošefovat

In reply to by luucya

Zimní bundu si radši půjč od chlapa, nemá cenu kupovat novou a věř mi do žádné se nevejdeš. Já taky kňochtám před skříní že se do ničeho nevejdu, jediná bunda kterou přes pupek zapnu je flaušovka a i tu mám hodně opnutou. Líbí se mi přirovnání jedné maminky co psala tady na vebu "že je jako velryba kterou ani moře nechtělo"

In reply to by luucya

no ještě že já už do zimy těhu nebudu, to nevím, kde bych vzala zimní budnu. Když jsem před těhu trajdala po krámech a jukala po oblečení, jen tak se mi nic nelíbilo, to bylo když jsem si něco koupila. Teď když chodím po krámech, vidím takových hezkých věcí, co bych si koupila...ale tak co, hlavně abychom měli zdravé děti a jestli si někdo bude ukazovat prstem, tak ať si ukazuje. Po porodu to zvládneme shodit. I když ne nějak radikálně kvůli kojení, já chci kojit co nejdéle to půjde, ale i tím se prý hubne. O těch stehnech mi ani nemluv, já si koupila jedny kalhoty, docela elastický, který donosívám, ale na prdeli a mezi stehnama mi vtipně popraskali gumičky, tak že mi z těch kalhot lezou, vypadá to, jako kdybych měla chlupatou pr...Ještě to musím těch 14 dní- týden vydržet...i když, co budu nosit pak, to nevím, protože jak říkáš ty, všechno je mi malé..:-)....aůe to mímo za to stojí. Uvidíš, že až se narodí, na kila rychle zapomeneme a budeme si s prckama pyšně vykračovat...drž se. :qu: :a:

In reply to by elca274

Holky já jsem se tak nsamála u té vaší diskuze :!k: Ale ne ve špatném, já jsem to samé co vy. 29 kilo v těhu nahoře, a mám dole zatím jen 12. Velikost jsem měla 36 až 38 a ted 42. Nic mi není jsem prostě :pig: Velká prdel, tlustý stehna a to ještě 14 dnů po porodu jsem chodila v teplákách trapný no. Zas na druhou stranu jsem štastná , že máme miminko. Tak ted chodím na dlouhé vychházky abych mohla s malou v létě k vodě a nevypadala jako :pig:

In reply to by Iva2312

já se ani nedivím,já když si to zpětně přečtu, tak mě to také rozesměje :!k: ...tepláky taky po porodu přivítám, páč mi nic nebude. Ovšem jak to bude v těch mrazech, nevím... :!k:

In reply to by elca274

Ahoj holky,jak to tady ctu,bere me hruza.A co mam rikat ja,kdyz jsem zacinala tehu se 72 kg?Jsem v 9.tydnu,doma,na neschopence,tak o to mam jeste pohybu mene.Ani zatim necvicim,bojim se,jeste jsem v blbem obdobi.V dobe porodu mi bude 35,takze dobrovolne frcim v 16 tydnu na plodovku,abych mela jasno.Pokud vse vyjde o.k.,pak teprve budu o nejakem cviceni premyslet.Zatim si snazim vahu drzet,prijde mi zbytecny pribyvat nejak vic hned na zacatku.Ale mam vzor a inspiraci v me svagrove.Ma chlapecka 5 mesicu,je plne kojeny,dostane hned,kdykoliv si rekne a vsechna tehu kila ma uz davno pryc,mela asi 16kg.Je ted mnohem stihlejsi nez pred oteh.,kalhoty na ni visi,ja jsem z toho uplne hotova.Porad mi rika,ze pro to nic jineho nedelala,jen kojila.Neco na tom bude,protoze ja pri 1.diteti kojila 15 dni a vsech 20 kg jsem jsem musela pracne shazovat.maly mel 2,5 kg,v porodnici jsem nechala 4 kg,ne jako ostatni 10 a podobne.Takze po porodu se budu muset poradne rozkojit,abych se tech kil zbavila,snad to pujde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka