Kroucení při jídle :(

10.10.2009

Holčiny, už mi to přijde nějaké divné !! Malá se mi strašně kroutí, když jí dávám papat z flaštičky ! Teď už skoro pokaždé. Nevím, jsou to střívka, nebo co !!! Je to děs ! Dělaj vám to taky někomu mimča ?

Ahoj, my kojíme a malá jak ji přiložím k prsu, tak se po chvíli taky začne kroutit, jak přestaneme kojit, tak je zase v pohdě. Možná, jak se jim při jídle rozjede metabolizmus či co.

ahojda,tak nam to krystof take u papani dela,dela to pres den kdyz je hodne cilej.krouti se,vystrkuje flasku z pusinky,chyta ji rukama,smeje se a dokonce mi ji jednou vyhodil az na zem.zjistila jsem ze to nedela proto,ze by ho neco trapilo,ale proste u toho blbne...

Měla jsem ten samej problém.Myslela jsem si že je to bříško,ale nakonec to bylo tak že Ondrášek už nechtěl hamat :00: Bylo mi divný,že pije tak málo,ale stačilo mu to :///: Teď mu budou 4 měsíce a taky už zase začíná zlobit :\/: Nevypije ani 150ml,tak mu to nenutím a kdyžtak mu dám napít čaje mezi jídlem.Přeju pevný nervy :a:

In reply to by Vlaďka

No já fakt nevím, když jí vondám flaštičku tak se jí to nelíbí a dělá to skoro hned jak začne pít !! Ale kolik jí dávat nevím. Doteď měla 130ml a teď jsem jí to zvedla na 166ml .....někdy nedopije ani těch 130, někdy vylajzne 166 ani nemrkne...a někdy jí to už teče od pusy ale pije dáál..???? :+^*:

Mě tohle malej taky dělá,když mu nejde prdík ven,tak musím flašu položit a zvednout mu nožky...trochu povičit on si pořádně prdne a papká dál :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka