poctiva prace na doma NENI :-(((

09.10.2009

holky, tak jsem ve snaze najít něco na doma reagovala na inzerat, kde se jednalo o "zadávání inzeratu na netu" tak jsem si řekla super. dnes jsem šla na schůzku- zabila jsem svůj čas.
takže ja jim jako blb podepišu smlouvu na dva roky penzijního kde pry mi ty dva roky splatky budou platit oni. a mam přivést další min. tři lidi kteři na to skoči a ti zase přivedou jiné lidi atd - prostě pyramida. zeptala jsem se kde se projevi ta prace zadavani inzeratu a pry že si budu davat inzeraty na net že hledam lidi bla bla bla.
co ja bych dala za obyč kompletaci čehokoliv klido i s poplatkem ale abych věděla že opravdu za odvedenoupraci dostanu penizky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHojky nene vypada ze fakt neexistuje.... zatim jsem uplne na zacatku tehu a diky memu zdravotnimu stavu budu po cele tehu na nemocenske a fakt netusim jak s penezma vyjdeme... nicmene nejdele na rodickovske bych si rada neco nasla ale co sem zbezne jukala tak je to nerealna volba jedine snad delat doma gellovy nehtiky, ale na to je zas potreba mit zivnost a tu nelze mit bez kurzu ktery stoji cca 10 tisic takze je to takovy zacarovany kruh.... a to by me fakt bavilo nehtiky delam si uz sama tri roky a kamaradkam a vse nevim nevim tedy k cemu vsemu ten kurz asi jen aby ze me tahali prachy... coz tady se deje stale.... bohuzel tedy neporadim :(

dá se sehnat na doma - ale jedná se o katalogový prodej.. Jinak jsem taky nic jiného nenašla. Někde na netu tuším pracujzdomova.cz jsem zadala mejl a pak mi pán psal xkrát a uháněl mě, proč jsem se ještě neozvala ..hrůza. Měla jsem zaplatit asi 4stovky a přišla by mi nějaká instruktážní kazeta či co ..tak sem se na to vyprdla ...
Kdyby si chtěla zkusit katalogový prodej, tak mi písni tvůj mejlík a pošlu ti více info .. Ale "klasickou" práci na doma, nevím kde sehnat... :a:

In reply to by Flower01

ja nějak na ty katalogy nejsem, myslím tím že mi to nejde nabízet něco, třeba jak je kosmetika, Dedra šperky atd. neumim to. :( :( :( a přitom si myslím že to musi být fajn, ale člověk se musi hodně pohybovat mezi lidmi a mit hodně známých atd.
ale děkuji
P. S. a co konkretně děláš. dedru (klido na mailik ladaalb@seznam.cz)

Mě taky jednou známá dotáhla na sezení takové práce (pyramida) a naštěstí zvítězil rozum nad těma krásnejma kecama ,takže jsem nic nepodepsala .Jenže jelikož jsem to nepodepsala tak bylo zle holky.Oni jezdili i k nám domů a obtěžovali rodinu .Ten strach když přijedete domů z odpolední a zjistíte že tam mou rodinu obtěžovali cizí chlapi je dost nepřijemný a měla jsem strach.Nehledě na to , že si mou adresu někde zjistili,protože já jsem ju jim nedávala.TAK POZOR NA TYHLE PODVODNÍKY.

In reply to by Lariska

Ahoj, já jsem taky z Olomouce, mám zase podobnou zkušenost z tzv. centra pro zdraví a krásu, kde hledali jakože "poradce". Na schůzce jsem se dozvěděla, že musím nejdřív zaplatit 3000 za jakýsi certifikát a pak budu mít 1000kč z každé konzultace s klientem, kterému poradím, jak má hubnout. Jenže ty klienty jsem si samozřejmě musela sehnat sama. Takže jsem se rychle rozloučila a vzala zpátečku. Dneska je holt taková situace, že spousta nekalých vydřiduchů zneužívá, že si lidi chtějí přivydělat. Jinak na té schůzce se mnou byly ještě dvě mladší holky a ty jim to strašně žraly a přislíbily spolupráci. Marťa

ahojky, taky jsem se s tím setkala. Volala mi známá, která normálně nevolá, děsně nadšená, že má pro mě práci. Keců kopa a najednou pyramida. Bacha na ně

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no pravě ža ani ja nechapu proč se jim vyplati mi splacet mé vl. penzijko skoro dva roky a pak pry sml. můžu klidně zrušit a jit do háje ale nic z toho penzijka nedostanu. nepodepsala jsem to. takové machinace. pravě že tam je tolik otazniku že jsem od toho šla hned.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka