Ahojky

21.09.2009

;) Ahojky holky...
Jsem tu nová, ale koukat a číst si příspěvky chodím už docela dlouho. ;) Taky spoustu rad jsem se tady u Vás dočetla.
Jinak jsem v 15 týdnu a dneska jdu po dlouhé době na kontrolu, teď mě budou čekat různý vyšetření atd. ://: Na kontrolu už se těším, zase toho prckat po dlouhé době uvidím a donesu si domu další fotečku :C]]: ,ale zas na druhou stranu se i docela bojím, jsem nějaká nemocná-rýma a kašel, dva dny jsem měla večer i teplotu, tak doufám, že bude vše ok :? . Další aby toho nebylo málo, tak jsem v pátek večer začla trošičku krvácet, nedokážete si představit jak strašně jsem se lekla, ale zavolala jsem na gyn.pohotovost a i nějaký články tady u Vás(nás) mi hodně pomohli ;) ,tak doufám že i doktor mi řekne jen samý dobrý zprávy. Jinak jak se vrátím od dr. hned píšu co jak...tak mi pls držte palečky ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Tarrry,
vítej mezi těhulkama :dance:. A neboj, kontrola určitě dopadne dobře :) Jinak já jsem ve 12. týdnu, tak jsi o kapku napřed :) Doufám, že se pochlubíš fotečkou prcka ;)

In reply to by Lucie

Ahojky jmenovnice moje :a:
taky doufám, že kontrola bude ok a hlavně že už se to nějak vyřeší s tou mojí neschopenkou.
Jinak fotečkou se pochlubím, určitě ;)
a co ty, jak užíváš těhulkování??? :\x:

In reply to by Tarrry

Ahoj :) taky Lucie? :) Jo, těhulkování si doslova užívám, v jednu chvíli je mi skvěle, chce se mi pořád smát a docela mi z toho už trošku hrabe :s: , jindy je mi na zvracení, pobolívá bříško a chce se mi plakat, ale ono to všechno patří k těhotenství. Jinak, vzhledem k tomu, že jsem od začátku měla nějaký problémy s močákem, tak jsem stále na neschopence, ráda bych to takhle měla až do porodu. Jako ne, že by se mi nechtělo pracovat, ale v mým zaměstnání šlo v poslední době hlavně o hádky, prostě jsme si nerozuměli. Teď když jsem doma, tak na mě šéf poslal i kontrolu ze sociálky, takže nemám fakt žádnej důvod se tam vracet. Jinak co ty a těhotenství?? Jak si je užíváš? Čekáš svoje první mimi?

In reply to by Lucie

taky Lucie :a:
Tak já celkem dobrý, občas se taky jdu vyzvracet na záchod, ale to si zase říkám, že aspoň se mimi hlásí o slovo a že mu třeba nechutnalo něco co jsem snědla :) ,pak je mi zase fajn atd.změny nálad mám taky, takžepřítel si se mnou docela užívá...chudáček,občas ho sprdnu i za úplnou hloupost, ale naštěstí to chápe...v tomhle tom je fakt zlatíčko :h: .
Ted jsem teda nějaká nemocná, tak je to těžký bez paralenu atd. ale doufám, že mi dneska doktor nějak poradí. Na neschopenku bych taky chtěla už jít, jak jsem psala před tím..12tky na nohách vážně dávám čím dál mín, motá se hlava,občas není dobře...takže bych už radši byla v klidu doma a užívala si to naplno :///: .Jinak, jj je to moje první mimi...takže jsem vytřepaná z každýho škubntí v podbříšku, píchnutí tam a onam...atd.A ty?Ty už nějaký svoje zlatíčko máš?

In reply to by Tarrry

Tak to je dobrý Luci :dance:,
přesně tak, taky jsem ráda za to, že nám to malý dá vědět, že je tu s námi, co mu vyhovuje a co naopak ne. Dříve jsem se bála každého píchnutí a pobolívání podbřišku, teď už vím, že to je normální a tak jem v pohodě a jsem ráda za každý píchnutí, když už třeba půl dne jsem v klidu :) Jojo, ti naši miláčkové to s námi mají těžké. Jak je někdy složité vysvětlit, že je mi z ničeho nic smutno...a pak že dostanu záchvat smíchu taky téměř z ničeho nic. Nebo, že je mi zima, když je v pokoji 26C. Občas si připadám trošku na hlavu :s:, ale všechno to svádím na malou :)
Je mi líto, že jsi nemocná, to já se modlím, aby se mi to vyhlo obloukem, stačí když mám kolikrát hlavu jak střep nebo mě zlobí ten močák. No myslím, že ti doktor určitě pomůže. Jinak paralen jsem četla, že se v těhu může, až tak 3 za den. To se ti nedivím, 12-tky bych taky nedala a ještě k tomu, když nosíš těžký věci, jak jsi psala, to by jsi fakt neměla. Jinak, naše je to taky první, zatím jsem nikam nespěchala :)

In reply to by Lucie

;) :k: Ahojky jmenovnice moje :k:
děkuju za přivítání... :°: taky doufám, že všechno bude v pořádku a hlavně že už se nějak vyřeší ta má neschopenka...
A co ty a těhulkování :) ?Užíváš, užíváš?

Já Tě tu také vítám :). Já začínám zítra 14. týden, takže taky čekáš březňátko viď. Přeji Ti, ať Ti všechna vyšetření dopadnou dobře. Já jdu ve čtvrtek na screening a 13.10. triple testy, už aby to bylo za mnou, taky mám strach. Tak držím palce :)))

In reply to by Slunko

Všem moooc děkuju za podporu... :)
Myslím si ale, že budu muset zajít za obvodní doktorkou, protože takhle do práce jít nemůžu.Ted jsem měla tři dny volna, tak jsem odpočívala a snažila se vyležet tu nemoc, ale při představě jít zítra a pozítří zase na 12tky do práce :jawdrop: ???!!!!No to nééééé!!!!Myslela jsem si, že to zvládnu odchodit ještě do konce října, i když jsem byla po celým dnu dost unavená, během dne se mi motá hlava atd. ale když teď to nachlazení, tak nevím jestli je to dobrý nápad. :? Co myslíte...?Jít do práce a nějak to ustát a nebo radši zůstat doma??? ://: Vůbec nevím...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No právě, doma je nuda...ale dvanáctky na nohách-protože dělám v obchodě s oblečením, jsou taky maec...Chjooo, no uvidíme co mi dneska řekne doktor, se ho zeptám a snad mi i poradí.... ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bohužel,to mi asi neprojde...je tam taky problém s tím, že když dovezou zboží nebo tak, tak že je potřeba občas tahat krabice atd....
Nevím, ale myslím si že mě to neprojde,kočena co otěhotněla před rokem, tak ta na tom byla stejně, chtěla taky zkrácený směny,ale nevyšlo jí to ://: .

nejprve te tady vitam :\x: :\x: :\x: :k: :\x: :\x: :\x:
drzim palecky at to u doktora dopadne dobrea to male si poradne prohlidni :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka