Sama s dětma

28.08.2009

Ahoj holky,tak jsem dneska opět s dětma osiřela a manžílek šel na pivko s kámošema.Jsem zase smutná.Nevím,proč mě to tak vždycky vezme. Pobavte mně,ať mi není tak smutno! :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by kockral

No jo no...já se snažím pořád nabízet..vypadá,že jí nic nechybí, pije..vylučuje v normálu..tak to tak musím brát...že prostě víc nechce...A ani nervy už z toho nemám jen zbytečnou práci kolem...jak se snažím aby jedla...Za den klidně vypije litr čaje...to si dojde vždy a napije se..spí dobře..tak víc asi nepotřebuje...Jestli někdy bude druhý, tak chci jedlíka sním mámu, sním tátu...

In reply to by Alfa

Však já to takhle přesně mám. Dneska můj 7měsíční kluk např. Krájela jsem jablíčka a jedno jsem kousla a on hned natáhl pusinu,že chce,no normálně si ho okousal a papal,po patnácti minutách se z toho tolik unavil,až mi na prsou usnul. No a starší?Ten tam byl celé dopoledne s náma a na jablíčka ani nemrknul. Mladší už má 10 kilo,starší 15 a řeknu ti,že když věším prádlo,tak si už fakt pletu,co je kterého. Já se u toho staršího můžu snažit jak chci a on si prostě nevezme nic. Jednou jsme mu zkoušeli dávat chmelové tablety,ty jsou pro větší chuť k jídlu a malinko se to zlepšilo,asi zítra zase začnu. A taky jsem zjistila,že on si nevezme,tady je snídaně,tady je oběd,tady máš sváču apod. Ale,když je na stole třeba jednohubka,tak po ní i šáhne,asi budeme muset odstoupit od toho,že když se jídlo nachystá,musí se sníst,že když se obědvá,tak nic jiného neexistuje. S manžou vůbec nechápeme,po kom ten kluk je,oba dva jsme jedlíci až moooooc, i celé rozšířené rodiny. No,dneska jsem už přemýšlela i nad psychologem. :(

In reply to by Alfa

No,to by dopadlo,ale tohle je úplně nejlepší na učení jíst,to mi dokonce doporučovali ve stacionáři,kde jsem s klukem byla kvůli problému s papáním. Tak začněte pěkně společně stolovat,Páťovi tohle taky dost pomohlo,akorát se teď už sám nenají,musí jedině s někým.

In reply to by kockral

no abych pravdu řekla,tak už jsem zkoušela i to..ale vůbec si toho nevšímala a zajímaly jí úplně jiné věci...kuchyn byla jak u :pig: ..já měla hodinu co uklízet..a prtě hladový pořád...Snad na ní nějak vyzraju..a vymyslím nějaký super fígl..zatím teda funguje jenom flaška s mlíkem..

In reply to by Alfa

Tak až něco vymyslíš,tak dej každopádně vědět!! Já to právě s tím igelitem taky zkoušela a zkouším dodnes,teda ne igelit,ale nachystám na stůl a ať si bere,co chce,kdy chce,no a vždycky to výjde na stejno,ani kousek nespolkne a místo toho všechno rozfrcá,rozhází,no nervy moje,co ti budu povídat.

Ahojky, tak můj manžílek opravuje s mým taťkou mojí ségry auto už asi třetí den a včera jsem mu řekla, ať si klíďo do garáže vezme peřiny, je tam až do noci... Už skorem nevím, jak vypadá za světla :spid:

In reply to by kockral

No já doufám, že mu to ségra nebude nabízet v naturáliích ( :*O*: ), dost na něho vždycky brala, páč má chlapa na h....., tak bych radši, aby nic... (peníze nemá). Jen mě štve, že místo, aby byl s námi, tak se vrtá v tý její kraksně....

In reply to by ivca.konik

ty jo,to mi ani neříkej,to se mi právě taky přemílá hlavou,že tam potká nějakou ženskou a bude vymalováno. To snad ne a to je tvoje švígra? Třeba moje je sice čupr holka,ale manža řekl,že přece neprodá Ferrari a nekoupí si Trabant. :s:

In reply to by kockral

To je moje mladší sestřička (ale vypadá jak starší :s:), jenže ona mi většinou v pubertě ty chlapy přebírala, protože sice byla hloupá, ale za to krásná, štíhlá, měla velký ....přednosti a s chlapama to uměla.... a navíc u nás to teď trošku skřípe...

In reply to by ivca.konik

Aha,tak to tě obdivuju,teda,to já bych měla nervy jak prase. Já mám to štěstí,že je moje švígra starší a vypadá ještě tak o 10 let starší než já a je trošku objemnější a taky hodně nedospělá,má primitivní názory na život,tak o tom už svědčí i to,že už 4 roky bydlí s dětma u našich,o nic se nesnaží,jen utrácí,nemá našetřenou ani kačku a to přitom ani našim neplatí.Ale i tak mám strach,ty jo,představa,že ho tam oblbuje nějaká ženská. :00: :jawdrop:

In reply to by kockral

Ona ségra už není to, co bývala před nějakými cca 8 - 10 lety, její kouření od 13 let jí velice poznamenalo, troufnu si říct, že i s nadváhou 8 - 10 kg teď vypadám líp jak ona, ale stejně - ty její fígle na chlapi, trošku ve mě hlodá červíček pochybnosti. Nu což - co se má stát, tak se stane, když to nebude ségra, bude to jiná. Z iluze o absolutní věrnosti chlapů mě vyléčil bývalý a teď už to tak trošku neřeším, tím ale nechci říct, že mi to je jedno. a když jde do hospody, tak tam mám vždycky nějakou dobrou duši (nejlépe manželku jeho kamaráda - drbnu jednu), která by ráda ze zlomyslnosti ke mě přiběhla (že jí manžel podvádí ví ve městě každý) a řekla mi to (aby v tom nebyla sama - lidi jsou :pig: ).....

In reply to by ivca.konik

To je fakt maras,teda. Ale je pravda,že kdyby to nebyla ona,bude to jiná,to máš pravdu,ono je fakt zbytečné se tímhle zatěžovat,buď to příjde,nebo ne. My jsme si s manžou zcela na rovinu řekli,že v případě,že jeden podvede,tak jdeme automaticky od sebe a na sobě to zcela jistě poznáme,jsme už takoví,že bychom se nemohli navzájem kouknout do očí. No,uvidíme,co nám život přinese. Já už taky takový extra podvod jednou zažila,ale ten můj přítel byl už takové ho....,že si tu ženskou dokonce vodil k nám do bytu,když jsem byla v práci. Myslel,že to nepoznám,když byly moje věci schované ve skříni a v koupelně například pudřenka,ze dne na den jsem odešla. Nakonec to dopadlo tak,že on mě prý jen zkoušel,že to bylo nastrčené,pudřenka byla jeho švígry,prý jak se zachovám,ještě rok za mnou chodil každý den s kyticí pod barák,ale naštěstí jsem se nenechala už ukecat.

Ahojky, nic si z toho nedělej...já jsem doma sama každý třetí den..kdy mi můj miláček odchází do práce :-(
Hlavu vzhůru, jsme přece silné... :-)

In reply to by Neninka.Mazlinka

No jo,do práce,to mám taky tak,můj manža dělá na kolotoč,takže ranní,odpolední,noční,to je jiná,to má člověk určitou jistotu,ale takhle,že se dá bavit s někým jiným,než s náma,se mnou? :? Ach jo,teď je to ještě dobré,ale jakmile uložím kluky,tak to na mně zase spadne. :(

In reply to by Neninka.Mazlinka

No,to tě chápu,já zase mám takové rodiče,kteří když někoho z nich někdo pozve,tak jdou automaticky spolu a je to to nejšťastnější manželství,které znám,jsou spolu už přes 30 let a neslyšela jsem u nich ani jednu hádku. Proto mám asi tak vrozené,že takové chození někde sám není v pořádku. :#o:

In reply to by kockral

Naši jsou taky spolu dlouho, příští rok třicet ;) ..ale tohle prostě mamka tátovi trpěla..nechodil opilej domů to ne,ale to,že prostě chodil a nechával ji s námi samotnou..já bych tohle nevydržela. Neříkám někdy, nevidím důvod proč ne..ale často? To přece mohl zůstat sám bez rodiny a užívat si s chlapama v hospodě..toť můj názor, třeba špatný, ale můj :s:

In reply to by Neninka.Mazlinka

To je taky můj názor,já jsem si kdysi taky užívala,ale jakmile jsem se jednou dala do rodiny,tak už nemíním couvnout,prostě už je to tak a chci žít pro rodinu,ne pro kamarády! Fakt nechápu,proč to ti chlapi dělají. Příjde mi,jestli si pořád nechtějí něco dokazovat? :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka