slepak versus lazne 2

19.08.2009

ahoj tak znovu porve jsem to nejak blbe popsala tak ve ctvrtek jsem byla na operaci slepeho streva a v pondeli pri propousteni mi doktor rekl ze jako bezdetna mam narok na lazne aby v budoucnu nebyl nejaky problem ale dovedela jse3m se ze to musi byt narizeno jak praktikem tak i na gynde tak jsem zvedava jake pro to jsou podminky pokud to nekdo nahodou nevi no v praci asi ze me budou mit radost uz ted mi slibuji dva mesice marodeni plus potom teoreticky dalsi lazne tak to je docela i hodne no ale co zdravi je prednejsi nemate s tim nekdo zkusenost

Jo ahááááááááááááá :00: , tak už tomu rozumím. Omlouvám se za první reakci. Byla nepřiměřená, protože jsem to nepochopila. Tak pardón. S tím ti neporadím, ale držím ti palce, aby ti to dobře dopadlo. :one:

ahojky, já jsem byla taky po slepém střevě, když mě pak pustili domů, šla jsem asi za týden na gynekologii a Dr.mi řekla jestli nechci lázně. Samozřejmně jsem řekla, že ano. Jsem bezdětná, takže jsem neváhala. Gynekoložka mi dala návrh, sepsala to a s tím papírem jsem šla za obvoďačkou, ta mi dala razítko a říkala, že souhlasí. Vybrala jsem si Františkovy lázně. No a pak jsem šla na pojišťovnu odnést ten papír a za 3 týdny mi přišlo z lázní kdy mám nastoupit. Byla jsem tam 3 týdny a bylo báječně. Ráda bych se do Františkových lázní vrátila :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky