dnešní porada, opět je všechno jinak, mě klepne

11.08.2009

Ahojky děvčátka. Tak jsem před týdnem psala, jak mi nový dr. pověděl, že ten císař za týden naplánujem (jako dneska) a že by to mělo být koncem 38tt (19-20.8). Tak dnes tam byla zase úúúplně jiná Mudra a ta mi řekla, že není kam spěchat, že je mimi malinký (nenééé) a že mám přijet za týden a naplánujem to třeba až na ten další. Já moc dobře vím, že je to tak nejlepší pro mimiško, nejsem blbá, každý den v bříšku je pro něj super a já mu to moc přeju!!!. Ale když já už se tak těšila, nervy pracují na plné obrátky, vůbec nemůžu spát (dneska jsem spala od 22-3h a od té doby vzhůru, připadám si jak blázen, protože prostě neusnu a ve dne jsem pak úplně vypatlaná :jawdrop: Taky mám furt zalehlý ty ušiska, dneska jsem z města sotva dolezla domů, to počasí je šílený! Už nechci vytáhnout paty, jenže když pošlu mužíka na nákup, půlku zapomene nebo nestíhá. Ježíšku, já už se tak těším, až budu moct vyjíždět s kočárkem, o kterej se pěkně opřu a procházkovým tempem si dojedu nakoupit a projdu se a blablabla. Že si to nemaluju moc růžově :#o: ? Jinač jsem prý otevřená na 1prst, malej za týden přibal 200g, takže už má 2600g :C]]: Minule jsem psala nadšenějc, pardon. Asi bych si měla zkusit jít aspoň na chvíli schrupnout, ať Filípek nemá za mámu unavenou histerku :spid: A to jsem začala upadat v depresi, že jako jak zvládku bezesné noci s miminkem, když už teď jsem takhle vyřízená....a každej mi parádně radí "ještě se pořádně vyspi, pak to nepůjde" ale ja bych přeci tak chtěla!!! přeji vám všem krásné a klidné dny bez jakékoli námahy a v klidu!!!

Ahoooj,já to mám to samí.Uplně tě chápu.....Pořád čekám že mi dají termín a nic.Pořád to oddalují a já šílím :O spát nemůžu,žít vlastně taky ne.Jsem unavená,je mi zle..nic mě nejde,nebaví.Manžel ten už se mnou skoro nemluví-pořád jen melu že už to chci mít za sebou :||): Jsem snad posedlá či co.

In reply to by kaculin

To jsi hodná, že jsi v tom se mnou :k: jsem jen zvědavá, co mi řeknou zas v úterý, jestli tam třeba nebude nakonec ňákej veterinář, ten tam ještě nebyl :D dneska jsem manželovi (pokolikáté už?) slíbila, že již nebudu zbytečně prudit a budu příjemná :j) uvidíme, zda to vydržím aspoň do večera. Ale je fakt, že po dnešní poslíčkové noci je na mě jak mílius. Trochu vyplašenej a možná chápavější. Ty už dítě máš, tak zase určitě manžel ví, čím si musíš projít. To ten můj měl donedávna pocti, že je vše úplně v normálu jako před těhu, jenom, že mi roste bříško a všechno jistě zvládám levou zadní. Ó, jak se spletl :n: pápá, držím pěsti a vydrž, posedlá jsi tak maximálně z nepohodlí a dloooooooouhých dní!!!

No ale to je fakt ještě drobeček, když my v 37. týdnu máme 3.4-3.5kg To bych ho ještě nechala "nakynout" :) Však se ho už brzy dočkáš!! :)

In reply to by Kašíkus

Nojo, já vím, máš pravdu! Já myslím, že to do těch 3kg nakonec dotáhnem...uklidňuju se tím, že mi na konci příštího týdne přijde komoda a nebude tam muset dávat věcičky Michal (stejně by to samozřejmě udělal špatně, že }:) ) a stihnu to všecko sama. Jojo, bude to fajn a malej nebude malej :qu:

no, tak to ti nezávidím, to je blbé když chodíš pokaždé k jiným doktorům. Já jsem taky byla naposledy u jiné doktorky, ale tak zatím jsme nic moc neřešili, ona říkala, že se mi mimi ještě může otočit, takže můžu rodit normálně, ale pokud ne, tak bych taky ráda věděla dopředu co a jak...než třeba dostat v termínu bolesti a stejně muset na sekci.

In reply to by Radka M.

Já jsem četla, že máš mimi stále KP. No vidíš, já ho mám hlavičkou dolů a stejně se nemůže "prodrat" sám :( Tak to moc držím pěsti, ať se ještě otočí, i když se mu vůbec nedivím, že v týhle pozici je mu líp ;) s těmi doktory je to blbý, když se takhle střídaj. Určo by mi to nevadilo třeba na začátku těhu, ale teď když už jde do "tuhýho", tak je to na prd... :a: :a: :a:

jeva tak to sme na tom stejne,mi to tak rikali uz 2 poradny ve ct jdu na dalsi a tam mi uz snad neco reknou tak jak slibujou,drzim palecky at ti to dobre dopadne :a:

Ahoj, to verim, ze to dokaze cloveka, a hlavne tehulku ůporadne rozhodit. Kdyz s necim pocita a pak je vsechno jinak. To spani je na palici vid? Ja ve dve rano vetsinou zehlim, nebo se prochazim po byte atd... A taky verim, ze uz z toho vseho mas depku. My vzdycky, kdyz nekde jsme ( treba na zahrade u nasich, nebo u kamaradu), tak je to parada, a pak kdyz prijdem domu, to na padne. Vsechno je pripraveny a miminko jeste v brisku. Musime to prezit, za chvilku uz budou s nami. :) :a:

In reply to by smilla

Moc děkuju za pochopení, doma se ho moc nedočkám, ale ani se nedivim, jsem příkemná jak kudla v zádech :spid: kór po té dnešní poradně. Já zas v noci navlíkám korálky, taky už jsem žehlila, přerovnávám dokola věcičky pro mimi v obýváku, čuchám k nim :\/|: , stěhuju kytky, sundávám či skládám prádlo...a pak mám přes den roupy. Ale už jsem se zařekla, že budu hodná, trpělivá a nebudu moc vyléjzat z nory ;) manžel je taky naštvanej, že jsem měla zase jinou dr. které jsem znova musela vysvětlovat svou diagnózu, proč jdu na sekci atd...já chápu, že mají průběžně dovču a moc jim to přeju, ale štve mě, že si teda ty svý akutní (předporodní) případy spolu nějak neprojdou a nezkonzultujou, aby mi pak každý neříkal něco jinýho...kdopak bude zase příště...držím ti moc pěsti a máš pravdu, jsme ženský - musíme vydržet a pak bude odměna sladká :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka