zbyle míčko

08.08.2009

Ahoj mamky, mám hodně mlíčka a chtěla bych ho dávat zamrazit. Poradíte mi prosím do čeho se to dává a asi kolik se odstříkáva?

Ahojky, já měla mlícka na začátku hodne moc. :$}: :00: Taky jsem odstříkávala. Kupovala jsem si sterilní sácky od Medely 20ks/500Kč, je to po 150ml. 24hodin nebo 12h (promin ted nevim) mohlo byt odstrikane mlicko v lednicce a pak šup do mrazaku. Mela jsem odsavacku Medela standard. V mrazaku to může pri -18stupnich vydrzet 12 mesicu, pri -16stupních 6mesícu - tak je to napsano v navodu u sterilnich sacku. A taky to MM nesmi byt v mrazáku blízko masa!!! Maso od toho pryc! :)
Takze mame plny první šuplík MM :s: dohromady skoro 6litů :s: :hu: na horsí časy, moc doufam ze nebudou a budu to moc pridavat male do kašicek ;)

In reply to by Esterkaa

já vyvařovala normální lahvičky od přesnídávek, skleněné - radili mi to tak i v porodnici. Jen ji nesmíš naplnit až po okraj, mrazením se obsah zvětšuje a mohlo by to prasknout.
Tak až dojdou sáčku (určitě príma věc) a budeš chtít ušetřit, můžeš vyvyřovat skleničky:-) Je super, že máš hodně mlíika, měj se.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka