tvori se mi pomalu mleko

06.08.2009

ahoj holky mohli by jste mi poradit mam osm tydnu po porodu a mam pocit ze se mi mleko tvori hrozne pomalu.davam malemu vzdy vypit cele jedno prso a az pak dostane to druhe a jakmile jedno vypil citila jsem jak se to druhe uz naleva tet nic necitim a zdasemi ze nejsou tak plna.ale kdyz zkusim odsavat tak znich mleko tece.ani nemam pocit ze by malej tento tyden pil nejak vic nez pred tim.nekde jsem cetla ze jsou homeopatikum na tvorbu mleka ale nemuzu to najit a nevim jak se jmenovali.jinak mejte se fajn a dekuji mockrat za rady ahoj dasa

Kliknutím vložíte smajlíky:

zkus meltu, me ta homeopatika pomohla...a hlavně hodně pít, hlavně teď v těch vedrech, tké jsou dobré polévky...ale jestli malý pije, nevzteká se, tak máš mléka tak akorát - buď ráda, že se Ti nedělají mokrá kola na tričku :s:

In reply to by paf

asi to opravdu funguje od patku piju meltu a je tedy fakt ze se soustredim pit dostatek vody pres den a mam opet pocit ze v tech prsickach neco protoho naseho drobecka mam.pro jistotu jsem si objednala i to homeopatikum.ale zatim to jde i s meltou takze dekujem za radu a budu dale doporucovat.papa :hu: :°*°:

Ahoj, prosím tě, tohle vůbec neřeš. Já mám mini placky a prsa se mi už dáávno nenalívají. Malému je už skoro 7 měsíců a téměř plně kojíme, krom 3 lžičkách zeleniny na oběd - vůbec nechce příkrmy.
Když si zmáčknu prso, tak nic neteče, přiložím malého a plná pusena mlíka. Mimi si dokáře vytáhnout mnohem víc než ty odsávačkou.
Zkusila bych prostě meltu, ta je opravdu výborná na tvorbu mléka. A hlavně se neboj, že mlíčko nemáš, bo pak tomu začneš věřit a zbytečně se budeš stresovat, že o to příjdeš.
Ať se daří při kojení :a:

In reply to by Lara78

ahoj dekuji ti za pozbuzeni :one: mozna to je fakt jenom ten pocit.prave ze normalne mam nulky pod kobercem a dotetka se mi nalevali mlekem pokazdem prilozeni maleho a tet to nejak dlouho trvalo.dobre zkusim tu meltu za pokus to urcite stoji.rada bych totis kojila dele jak dva mesice :$}:takze dekujiti moc a preju jen samou radost s miminkem :°O°:

In reply to by Lara78

jo jo, pod tohle bych se podepsala...
...jestli se mimi nevzteká, že mu to neteče, tak pocit nalitých prsou není vůbec směrodatný - mléko se tvoří přímo při kojení, nalitá prsa jsou přebytky mléka...

In reply to by junio

Dopadla jsem tak, že jsem nakonec stejně musela začít přikrmovat Nutrilonem, protože se doktorce zdálo, že malá málo přibírá. :( A to jsem plánovala, jak budu do půl roku jenom kojit. Teď se snažím hodně pít a večer si dávám čaj pro kojící matky, abych to aspoň trochu povzbudila. Meltu jsem nezkoušela, ale nikdy není pozdě, tak si ji ještě taky zkusím koupit. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka