vakcína Priorix Tetra

21.07.2009

Včera jsme byli u dr.na roční prohlídce, sestřička nám dala leták na tuhle vakcínu, že si ji máme pročíst a rozhodnout se ,kterou budeme chtít.Dáváte vaše prďolky očkovat? je to proti příušnicím,spalničkám,zarděnkám a planým neštovicím.Já sama jsem neštovice neměla, tak si myslím, že by to bylo dobrý, abych je jednou od malýho nechytla.

MarcelaK1

já ani nejdu kvůli očkování,jdu tě hlavně pozdravit....já sem moc nechodím, teda už sem nechodím, ale vzpomněla jsem si na tebe a Zdendouška..jak se máte? chodím teď na ty druhý stránky....napiš mi kdyžtak SMS a já ti řeknu které to jsou ju?

já nechám dát jen Priorix, chtěla bych aby si neštovicema prošla. Ale kdybych byla na tvém místě asi bych ji radši nechala očkovat :a:

Ahoj Jani, my nakonec dáme Priorix tetra, už tu mám papíry k podepsání a 31. jdeme na očkování

In reply to by Ricky

Ahojky Blani a Kristýnko, nás očkování čeká až v říjnu, máme se rozhodnout a měsíc dopředu dát vědět, nejspíš do toho taky půjdeme.a jak se máte?my šíleně Zdéňovi rostou zuby, pořád se vzteká když mu něco nedovolím, no mazec :00:

In reply to by anaj

Dostala jsem se k PC až teď, tak se omlouvám za zpoždění :)
S tím očkováním jsem taky furt váhala, ale jestli se opravdu nakonec rozhodneme pro další miminko, chtěla bych okolo Týniných třech let a to půjde právě do školky... ségra je kdysi ze školky přinesla a mě jíme hrůza při pomyšlení, že bychom bojovaly s neštovicema a měli do toho maličkýho prckouška :cc): takže nakonec do toho půjdeme. A rovnou se dr zeptám, kdy je nejlepší očkovat proti klíšťatům, máma si teď koupila domeček a nikdo se o to tam léta nestaral, tak je zahrada plná klíšťat :00: ... všechny nás furt prohlížím od hlavy až k patě, ale jeden nikdy neví.
My se jinak máme fajn! Týna roste, má 79 cm a 11,5kg, už je to ženská. Všude vleze, všechno musí prozkoumat a nezavře pusinu :n: jen když :'zz): a to občas mluví a směje se i ze spaní :c: Naučila se lézt do větších výšek, takže už i na velké křeslo, tak z ní mám radost, protože horolezení je teď koníček číslo jedna a já jí musím pořád z něčeho sundávat. Leze z postele na peřiňák a bere to, jako obrovskou zábavu :!k: Pořád něco baští a chutná jí úplně všechna zelenina i ovoce, jen už večer nechce tolik kaše, co dřív... a jediný, co nejí, jsou rohlíky, ty má na dělání bordelu :!k: ale s tím vztekáním to máme taky, včera jsme byly s kámoškou zkoušet svatební šaty, Týna byla hodná do tý doby, než jsem jí zakázala se hrabat ve složce s ukázkama oznámeníček... to začal pekelnej řev a dokonce se už i válela po zemi :00: kdyby měla víc rozumu, tak si dojdu někam pro proutek, jak na to bití dětí nejsem... ale to její vztekání mě někdy přivádí k šílenství. Tak snad to přejde a nebude nervák po mě :n:

In reply to by Ricky

teda to je Kristýnka pěkný číslo a velká slečna. Zdéňa má na roce jenom 8,900kg a měří 74cm, je to taková malá prďolka :s: když on nemá skoro čas jíst to ho musím pomalu honit aby něco snědl, v židličce mě nechce sedět :00: .
Zatím nechodí jenom za ruce nebo s hrazdičkou to lítá :s: Rohlíky taky máme většinou jen na drolení- ten dostává venku v kočárku.
Taky bych chtěla druhý mimi nějak do 3 let, ale zatím si to neumím představit jak to zvládnu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka