motol

19.07.2009

ahoj maminky.... chtela jsem se zeptat jestli mate nektera zkusenosti s poronici v motole. jdu tam za 2 mesice rodit tak at vim co me zhruba ceka. dekuji za vase odpovedi....

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Miluse Krausova

Tak když to vezmu od začátku, ve 36 tt sem tam začla chodit do poradny a musim říct že to bylo tak na 4 hodiny, hrůza. Přišlo mi že snad objednali všechny těhule na stejnou dobu. No potom když už sem šla rodit tak toho si moc nepamatuju. Přijela sem tam už s velkejma bolestma a to okolí sem vůbec nevnímala, vim že jenom sem tam měla strašně hodnou PA, no a na šestinedělí to byl taky mazec. Byl tam zavedenej takovej režim že každý dvě hodiny musíš dítě slíknout,zvážit,zapsat váhu, oblíknout, nakojit,slíknout,zvážit, napsat váhu,oblíknout. Takže já jako prvorodička sem tam jenom hodinu to dítě slíkala. Když do toho přičtu že po každym kojení se de člověk osprchovat, tak sem tam neměla skoro žádnej čas si odpočinout. Ale nevim jestli je tam ten režim ještě tedka, rodila sem tam v říjnu 05. Jinak sestičky na šestinedělí byli celkem v pohodě, jen jedna taková trochu starší byla fakt krá--.

In reply to by janinkab

Rodila jsem tam v 02/09 a pořád stejné, ale to snad všude ne? Akorát tedy vážit můžeš, tak jak je, tedy před papáním a po papání. Ale těch nesmyslů o "postupu" nám tam cpali do hlavy hodně. Taky jsem byla prvorodička a kdybych se víc držela intuice, udělala bych lépe.
:a:

In reply to by Lištička

tak aspon už se nemusej slíkat, no já po druhý rodila v Mladý Boleslavi a tady sis mohla kojit kdy se ti zachtělo, jenom si udělala čárku do papíru aby věděli kolikrát denně kojíš. a vážilo se jenom ráno při vizitě.

In reply to by janinkab

Jo, to je asi rozumné, takhle se maminky jen stresují, že zatím nekojí, ale to je přeci normální, vždyť mlíčko se většinou udělá do 72hod po porodu a příroda to takto zařídila, tak asi ty děti hned moc netrpí. Alespoň o to víc cucají než když je hned začnou dokrmovat.
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky