Klub Květnových Maminek a Miminek - KKMM nebo KM

10.07.2009

ahoj holky,
snad mi ledňandy prominou, že jsem si z nich vzala příklad a inspiraci, a tímto založila KKMM / KM - klub květnových maminek a miminek, abychom se poznaly široko daleko v tématech :)
takže piště piště, pod hlavičkou KKMM nebo KM
hezký den
reina

a teď jak se kdo jmenuje, ať v tom není bordel:
Amartinkka - Martina (4.5.09 Dominička)
Andrejka... - Andrea
Bábovka - Pavla
BARYNKA - Ája (12.5. Terezka)
Danila - Daniela (19.5.2009 Johanka)
Dejmalka - Andrea
dvojcatka - Verča
emdub - Ema (6.5. Petřík)
Fabinka - Lucka
ifka123 - Ivana http://ifka-a-dusan.rajce.idnes.cz/
Ivulka.p - Ivana
Janicka78 - Jana
Janosefa - Jana
JBos - Jana
jiti23 - Jitka (Andrejka)
kalusova - Jana
Karluša - Kája (23.4.09 Dominiček, 14.6.05 Bára) http://picasaweb.google.com/kajula2
konvička - ???
Lenciak - Lenka
lola11 - Martina
lucyas - Lucka
lulucrue - Petra
madamecrazy - Klára
Mag28 - Magda http://mag28.rajce.idnes.cz/
magda15 - Marie
mamuška - Lucie (4.5.2009 Šarlotka)
Martina-Milan - Martina (Máťa)
Martina.K - Martina (Adámek)
Michalaaa - Michalka (Terezka) http://terezasyrova.galerie.cz/
mína007 - Miluše (18.5.09 Pavlíček)
Mishuge - Míša
Moncisek - ??? (17.5.2009 Honzík)
Nesquicek - Pavlína
nikaas - Monika (10.3.09 Kačenka) http://nikaas.rajce.idnes.cz/
Pavla.V - Pavla (Nikolka 26.5.2009, Daneček 2.4.2006) http://pavlav.rajce.idnes.cz/
pet.name - Markéta
reina - Irena (1.6.09 Lindulka) http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/
renysa - Kateřina
steepanka -Štěpánka
sýkorka - Jana
Verusle - Verča
weunka - Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Janicka78

ahoj Janičko,ach jo mě z toho úplně vyhrkly slzy :r: ale alespoň už má Merlinek po trápení chudáček kočičí,naše Kamička si teď vedle mě na sedačce pěkně odpočívá,tak si tak říkám jak jsem šťastná ,že je zdravoučká....moc přeji ať to brzy přebolí :) :a:

In reply to by mína007

Cítím se fakt strašně, ale máš pravdu Merlinek má trápení za sebou a my taky... Přesto mě pronásleduje, co kdyby ses rozhodla jinak a tak...Furt ale koukám k miskám se žrádlem a k záchodu a v noci budu čekat, kdy uslyším hrabání v kočkolitu... Buď ráda, že máš zdravou :cat: a užívej si to s ní, opravdu.

In reply to by Mag28

Magdi, já jsem z toho teď celá špatná, celý den jsem si to nepřipouštěla, protože jsem ani najisto nevěděla, jak to dopadne.... Mě je to tak strašně moc líto, víš Merlinovi by v březnu bylo šest let a malýmu se číčár strašně moc líbil a prostě byl to fakt plnohodnotný člen rodiny, vždyť jsem ho měla dříve než přítele...a právě teď strašně moc vzpomínám.

Ahojky holky,takze jsem odjela k naima hned druhej den rano se mi Tomas omlouval,pre at nikam nejzdim atd..ale ja radsi jela,dnes prijel za nama a privezli mi puget ruzi,sem uplne hledla,no a male koupil plysaka,tak tady zustaneme do nedele,pak vam pisnu..Magdi mylela jsem na tebe!!!!Posilame pusiny a pohlazeni :) pppapaaappa v nedeli

In reply to by Amartinkka

Ahojky Marti díky jsi hodná.No vydíš jsem ti psala,že bude druhý den dolízat :///: to znám udělala si dobře,že si jela aspon bude vydět,že nejsi hadr,já mýmu vždycky dávám kapky :///: pak to je snídaně do postele čokoládky a tutu nunu :///:

Holky můžu udělat šarlotce krupičku??Ona vůbec nepapá kaši, tak chci zkusit krupičku, samozřejmě ne s kravským mlíkem.Bude jí 10 měsíců

In reply to by mamuška

ahojky taky dělám už z kravského mlíka krupičku,z um.mu nechutná jinak tuhle baští pěkně ,vždy do ní prcnu výživu ovocnou aby ji měl sladkou a miní se po ní utlouct :one: ty kupované ,mě malej po nich se brzy budil ;)

In reply to by mamuška

No mě ho dr.doporučil u Tomíka už normal místo um.mlíčka v roce, tet nevím pokud mě opět řekne,že mužem tak mu ho budu dávat,tet ho má jen když vařím a vté krupicové kaši,nebo občas v pudinku není alergik a nic mu to nedělá,popravdě v jogurtech v jídle všude je,dokonce když se podíváš do sklnek od hami tak tam je taky kravské mlíko od 8.měs .Je to na každé mamince,jsou maminky,které nedávají aj sou ty které dávají ;)malej už baští vše snámi,akorát jemu tolik nekořením a zjemnuji ;)

Ahojky holčiny. Tady to teda jede.Se sem moc nehrnu tenhle týden, jen tak občas. Báru máme doma marodnou, má neštovice, do toho teď strašnej kašel. NO ono to bylo divný, neštovice chytla ve čtvrtek a v úterý už měla strupy, takže super rychlý průběh. No a ono ejhle, kašel, tubeří v jednom kuse už 3.den, tak jsem s ní jela k dr. v noci totiž měla i horečku. No a když už jsem tam byla, tak nám udělali prohlídku Dominikovi(šel by v úterý, tak nám ušetřili cestu) a ten náš pažravec má 73 cm a 9800 g. No a na ty jeho hnusy, co má všude po těle dostal lipobázi, tak jsem zvědavá, jak to bude na něj působit. Tak vzhůru do boje, ještě bude Bára 2 týdny doma, to asi bude na ni moc. Se chudák nudí, jak si nemá s kým hrát.

In reply to by Karluša

Teda Káji to je mazec,to jste si prošli neštovicemi v poho Tomík je měl v 7letech a byl to děs běs měl to všude i ve vlasech a jizvy má na hlavě a na zádech :00: vnoci nespal jen pořád řval,že ho to svědí byl doma 14dní :00: tak at se brzy kočenka uzdraví :k: Teda vitej mezi desetikiláčema :///: já jsem zvědavá kolik budem mět na 10měs malej pořád něco tlačí :hu: na 8.měs měl stejně jako tet tvuj Domča :) tak snad bude mět malej na chvilku pokoj já tet taky Adámkovi našla na ramínku pupínky,uplně stejné má maličko na tvářích a je to to samé co mám já na rukách...léčila jsem prý atopický egzem :00: ale sluníčko mě vždy na to pomuže :one: Tet mám za sebou ten pohřeb a dobré sice jsem si poplakala a pak valila domu za malým,no a už je po všem :? já na hostinu nešla,leze na mě asi angína,dnes jsme měla jednu stranu krku uzplně nateklou :00:

In reply to by Mag28

No, právě že ty neštovice byly v poho, měla snad 20 pupínků a to asi i přeháním., ale asi právě proto to hned vybrala tím kašlem, aspoň dr. říkal, že to s tímsouvisí. No, ale aspoň to má za sebou a je klid. Jen jeden den tu brečela, že to svědí, ale tak rychle se to zhojilo, že to bylo pak dobrý. No a s váhou vás tipuju tak na 11, my teda jedem kilo za dva měsíce. , tak 11 bude mít v roce. no, uvidíme. A konečně i se trochu vytáhl, nějak asi 3 měsíce byl na stejný dýlce, tak to dohnal. Už jsem myslela, že budeme mít zakrslíka.
Jinak je fajn, že sis pobrečela, ono je to třeba. Taky jsem obrečela pohřeb babičky. U nás to teda byl mazec, babička umřela týden před švicinou svatbou. Do toho měla Bára rok, tak to u nás bylo divoký, Bára oslavila rok, druhý den bylpohřeb a další svatba, To teda bylo trochu blbý, ale zas už to nešlo rušit. tak to bylo všechno v kupě. No na svatbě jsem málem taky bulila,
No a už aby bylo teplo, všechny vyrážky a ekzemy se trochu sklidní a bude. už je ta zima na to moc dlouhá.

In reply to by Karluša

takže už vím, od koho jsme včera tu teplotku měli :)
ne, dneska už nemá, ale celou noc spala, a já to ráno raději zrušila, fakt jsem nechtěla riskovat. dobře jí ještě není, ale rýmu už moc nemá (no jo, máma zlá škaredá, zase holčičce byla v nosíčku s odsávačkou - ona vymýšlí další a další způsoby, jak mi to vytáhnout z ruky, ruku odtlačit, vytáhnout z nosíka, a já vymýšlím další a další způsoby jak mít holčiččiny ručičky pod kontrolou, osávačku v nosíku, a odsávat), a prosranděná byla zase až za ušima, chudinka moje malá... no... stejně jsem chtěla prát, no, už tam máme namočené prosranděné z předevčírem z hlídání.
a domísek je kus chlapa, se nediv, že potřebuje papat!!!
drž se teta, ať jste brzo zdraví, všichni...

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

hele, tu horečku jsme měly až po vás, jo. A nejlíp, když dostala Bára v noci zimnici, či co, Dominik hlad a tomáš v hospodě. Se asi rozkrájím. No,že jsi to ráno zrušila, tak jsem tam jela s něma, jinak by zas jel Tomáš sám. a ještě teda jsme měli ráno vykradený auto, no to byl zas začátek při pátku.
A s tou vlákninou, jak jsme se včera bavily, tak je to věk plus 5, takže Bára asi 9g vlákniny na den. Jo a došl od Hami balíček. Jogurtová svačinka, mlíko od roku a polívku jsme tam měli.

In reply to by Karluša

Teeda to je mazec vám vykradly auto??? mě taky došel balíček se vším Adámek si polívku dal včera chutnala,akorát jsme pak koukala,že tam byl pepř :00: jsem vyčetla :///: nu sbaštil celou sklenku :///: a mlíko tedy asi nevyužijem a jogurtek je už taky zbaštěnej :///:

In reply to by Mag28

jojo, nějakej chytrák. To akorát nasere, máš vysávat sklo a shánět nový. No ale už je to spravený. Jinak teda já koukla na tu polívku, jestli tam není kukuřice a ona ne, ale zato těstoviny a v nich bílek. Tak pak že děti nesmí to nebo ono. a u Sunárku jsem si všimla, že dávají pepř snad do každý skleničky. Já teda normálně kupuju většinou Hipp, tak jinak nemám moc přehled. No a jogurtík snědl teď, ale zas nevím, co to s ním udělá. Byl včera bez jogurtu a dneska mi přijde, že měl ten ekzem lepší, tak uvidím. No a mlíko buď vypije(vypil i to první ) nebo mu ho přidávám do jídla. když jsem mu dělala br. kaši nebo rádoby brokolicový krém. To jsou ti, co kojí. se mi to hodí.

In reply to by Karluša

To je děs tatkovi taky věčně někdo rozbíjel auto bud tukly okno,nebo věčně urvané zrcátko parkuje už uplně jinde :00: No právě já když koukám na to složení..tak čučím zakazují bílek a dávají ho...no popravdě já už to neřeším malej jí vše jak kuře an paprice,tak i svíčkovou i rajskou,akorát tedy fakt nekořením a nebo zjemnuju chut jogurtem a nebo mlíkem ;) No já nevím jestli to mlíko využijem on po ostatních umělých bluje,tak,že my jen Bebu a od roka uvidím co nám řekne dr a přejdem když,tak na kravský :one:

In reply to by Karluša

vykradené auto? tak to jsi se zapomněla pochlubit
jinak lindík sere jak alík, takže si myslím, že to asi fakt bude zoubek, takže vás aspoň co se týče zoubků možná předeženem, uvidíme, zase - nemyslím si, že by nám k něčemu byl
lindík dneska krásně přes den spinkala, ale teď drobet protiví, ale aspoň už nemá horečku.
a musíme jít zítra nakupovat, doma dochází papů, co se týče pečiva, tak jsem na nule, a v bille mají v akci ten bůček plněný klobásovou směsí, tak ho asi upeču v remosce a k tomu zelíčko a brambůrek, nebo a knedlíček? ještě uvidím. prostě - nevím co mám vařit, a mám na něco krutý hlad :) a potřebovala bych zhubnout, ale dietku teda držet odmítám

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

a kdy jsem se měla chlubit, když se to stalo dneska ráno. No, už máme nový okno. Ale prý je tam na heslo. Jinak teda to byl někod vůl.-rádio asi za stovku ukradl, ale dvě autosedačky tam zůstaly. No, zítra asi budu vařit rizoto a jinak nevím., Jsem dneska ten salát br. nedělala, tak možná na neděli, uviídm. Noa se zubama teda budete napřed, my pořád nic. No a uviídš, bude mít zuby, tak začne jíst. Jo, ona ví, proč nepapá. Mámo si na hlavu, když nemám zuby, tak nemůžu kousat, tak musím mít jen tekutý.
A na dietu se vyprdni, stejně je to pořád dokola.

In reply to by Karluša

jojo, když se podívám na plotnu, tak jsem už vyprdnutá, je tam kuřecí prso na paprice a k tomu nočky, akorát jsem to neměla tak moc kořenit a mohla jsem zkusit dát i lindítkovi... no co, kousek masíčka jí dám zkusit, a jinak ji už neřeším, se s ní nebudu zlobit, s holčičkou
a za ty sedačky buď ráda, si představ, kromě okna do auta a rádia za pár kaček řešit ještě sedačky, a u vás hned dvě!
a k br salátku bych si dala sekanou nebo karboš, to mám kolikrát raději jak řízek

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

tak já jdu k tobě držet dietu, kuře na paprice úplně nenávidím. Jinak za sedačky jsem ráda, to by hned bylo 5 tisíc minimálně. Plus okno a tak,takže taková šestka by padla. Jinak teda nevím, ale Linda neřeší, jak je to moc kořeněný, tak nvím, co řešíš ty. No, asi dneska zapluju. Ti řeknu, to byla noc na baterky, jsem se skoro nevyspala. a to je nemocná jen Bára. Jinak uvidíme, co celý víkend budu kuchtit. Jsem řekla Tomášovi, že půjdu zítra na blešák a do Ikei a on se bude doma starat, tak nevím, nevím. Haha, jak já jsem naivní.

In reply to by reina

tak já jdu k tobě držet dietu, kuře na paprice úplně nenávidím. Jinak za sedačky jsem ráda, to by hned bylo 5 tisíc minimálně. Plus okno a tak,takže taková šestka by padla. Jinak teda nevím, ale Linda neřeší, jak je to moc kořeněný, tak nvím, co řešíš ty. No, asi dneska zapluju. Ti řeknu, to byla noc na baterky, jsem se skoro nevyspala. a to je nemocná jen Bára. Jinak uvidíme, co celý víkend budu kuchtit. Jsem řekla Tomášovi, že půjdu zítra na blešák a do Ikei a on se bude doma starat, tak nevím, nevím. Haha, jak já jsem naivní.

In reply to by Karluša

tak to je fakt síla,se teda divím,že ty autosedačky taky nečorl... :00: teď taky trnem,kdy nám vykradou auto,Pavel pracuje v cikánské čtvrti,kde musí i parkovat,máme novou sedajdu za pět litrů,nedávno tam jeho kolegovi,taky vykradli auto i se sedačkou :00: :a:

Ahoj holky :k: ,
tak už patříme mezi zubatý,dnes při papání sem našla první zoubeček :c: :qu: ,klubal se nám skoro měsíc.Prdela malá byl poslední týden strašně ukňouranej a tulivej,tak už konečně víme proč :///:

Holky dnes jsem myslela,že Tomíka uškrtím,nejdřív velké dohadování,že se mu nechce na florbal :? pak já si polítala po městě koupila jsem si ten svetr na pohřeb černej :) a pak došla pro tomču končil o pul 6 a on bez hokejky :jawdrop: tak jsme ji hledaly a samo mu ji asi vzal jeden kluk 500kč v prdeli :? ještě mě frajer řekl,že mu ji kluk nechtěl dat v šatně,tak mu říkám proč si pro mě nedošel bych to sním vyřešila,ale tet co nikdo už tam nebyl a hokejka taky v háji :? a přitom jsem byla hodku před tím nahoře s malým v restauračce :n: tet zvažuju jestli vubec bude chodit tvrdí mě,že už tam nechce chodit ...no nevím proberem to z manžou a zítra se mám dojít podívat do haly jestli se náhodou ta hokejka nenašla,ale nevěřím tomu :n: Ještě mě Adámek usnul cestou na zpět,tak,že zase přetržené spaní a usnul až tet,ale dnes byl k sežrání rozdával jen pusinky a tulikoval se :h: mě bolí čímdál víc v krku a rýmu mám jak trám :n: Zítra jdu jen na obřad a pak hned domu na hostinu nepujdu

In reply to by Mag28

Jéje, tak to je docela zajímavá příhoda... Jen jestli se jí Tomík nezbavil dobrovolně, aby už na ten florbal nemusel :s: Promluv s manžou i Tomíkem, třeba má Tomík své důvody, proč tam nechce a kvůli tomu se zbavil hokejky, kdo ví. Koukej se vykurýrovat a zítra se na funus pěkně teple obleč a drž se, kočko, budu na tebe myslet. :k:

In reply to by Janicka78

Ne.ne tvrdil mě to i jeho kamarád,že mu ji nějaký silnější kluk zbalil a Tomča je takový trdlo,že se nedokáže hájit :? Já ho nutit nebudu jen jsem mu říkala,že nás to stojí hodně peněz at se rozmyslý do uterka, mám dávat 1500kč tak at to neplatím zbytečně..no uvidíme jak to dopadne.Díky Jani popravdě se mě tam moc nechce nemám ráda když táta pláče,ale rozloučit se jít musím :?

In reply to by Mag28

Tak to bych si tedy na toho hajzlíka, co to sbalil, došla. Jenže najdi ho.
Věřím ti, že se ti tam nechce, bohužel je to jedna z těch ne právě příjemných příležitostí, nezbývá nic jiného, než zatnout zuby a případně tátu podpořit.

In reply to by mína007

No nevím přesně jestli ji zbalil nebo ji najdu zítra u šatnáře,říkal mě at se stavím,že jeho máti tam uklízí tak ji o tom řekne,tak uvidím :? No já dnes kukla Adámkovi do krku a má tam zarudlej krček...na mě zase hulákal velice :///: tak jsem mu krásně vyděla až mandle :///: tak snad to neomarodí ,ale já mám tedy knedlu v krku :?

hm, tak máme teplotku, skoro horečku, malá už druhý den nebyla ve své kůži, nebylo to to moje usměvavé miminko, odpoledne u Káji jsme měřili teplotku pod paží a měla 37,6 a o cca hodinku později doma už 37,9. takže dostala čípek (tu desetinku navíc jsem fakt nechtěla čekat a pak ji celou svlíkat a všechno, když už šla spát na noc), a teď beruška moje spinušká...
a já nevím, jestli to má z nachlazení (rymajzlíka má přes týden), nebo jestli to jsou ty klofáky (včera kakala mega moc, a slintá jak bernardýn), ale... zatím to teda nechám, i když radost z toho nemám, a uvidíme

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

Teda hruza každý nemocný dívala si se na telku???Prý řádí tet nějaké bacily že jsou horečky prujmy a bolení bříškaale vy jste spíš nachlazení.Jinak Iri nám lezly vždy zubajdy když byl malej nemocnej byl to mazec rýma horečky, kašel a za tři dny zub :00: Tak at jste brzy fit a berušce posíláme pusinku :h:

Ahojky holky, tak si zase po čase musím trošku vylít srdíčko. :h: Dnes byl den "D", nás Simonek dnes měl svátek, sice v českém kalendáři má Simon tedy Šimon svátek v prosinci, ale my se rozhodli, že ho budeme slavit dle kalendáře německého, přestože se tu jmeniny neslaví. Simonkovi bratranci mají prázdniny, takže byli u nás, dopoledne jsme si všichni krásně hráli, prostě pohodička, pak mi malý stál u gauče a já se radovala z toho, jak krásně umí stát a fotím ho na památku, já kráva :spid: pitomá a nemyslím na to, že se může něco přihodit. Najednou se mi malý skácel a hlavičkou mi narazil na nohu stolku, viděla jsem ho jen letět, ale už jsem ho bohužel nechytila. Plnou parádou si narazil celé líčko směrem k oušku, měla jsem strašný strach, aby nebyl nějak poraněný, takže hned letím pro žínku namočenou ve studený vodě a přikládám, chudinka plakal a plakal, vypadalo to hrozně, bylo mi ho tak strašně moc líto a já si nadávala, že jsem na něj lépe nedávala pozor. Pak jsem tvářičku natřela Reparilem a pak už chlapík zase vypadal k světu. Teď má na tvářičce pěknou vodorovnou modřinu jako :pig: asi 3 cenťáky dlouhou... Ach jo... No a jak tu byli jeho bratránci, tak jeden z nich měl kašel, kterým teď Simonka nakazil, dal mu totiž ochutnat lízátko a když jsem to zmerčila, tak už bylo pozdě. No a teď má Simonek kašel a chrastí v něm jak ve starých hodinách, tak před spaním dostal medicínu na kašel, vypil drobíček a už to z něj letělo i se zbytky svačiny a na druhý pokus to samý, tak jsem mu medicínu zamíchala do kaše, který teda moc nedal. Naštěstí ale byly dárečky a dortíček, ty to nakonec zachránily.No nebyl to nádherný den na oslavu svátku? Vůbec nemluvím o tom, že jsem se v noci skoro vůbec nevyspala, Simča byl snad každou půl hodinu vzůru, asi tím přicházejícím nachlazením. A to nejlepší nakonec, ani se mi o tom nechce psát. Určitě víte, že mám perskou :cat: se kterou mám šílené trápení a to má i kočička. Ta autovakcína, kterou bere už přes čtrnáct dní, přestala účinkovat, nechápu to, jak je to možné, protože to opravdu byla moje poslední naděje. Kočka má opět průjem, přímo to v ní bublá a já už jsem s nervama na konci, trvá to už přes půl roku a výsledek nulový. Volala jsem na veterinu, zítra máme v šest večer termín, dlouho jsem přemýšlela nad tím, co dělat, ale asi bude nejrozumnější tohle věčné trápení ukončit. Kočičku si s touhle nemocí nikdo nevezme a jestli si jí někdo vezme, tak věřím tomu, že by jí noví majitelé brzy někam vysadili, protože kdo chce mít doma trvale zvíře, které má věčně podělaný zadek, musíme vzít v úvahu, že ta kočka má dlouhou srst a z hlediska hygienického je to naprosto nepřípustné a to obzvlášt platí, je-li v domácnosti malé dítě. Takže jsme s přítelem došli k závěru, že asi nejlepší pro mojí kočičku i nás bude, když jí necháme uspat :§) , protože já už na to fakt nemám....

In reply to by Janicka78

ahoj Jani,to jsou teda samé smutné zprávy :( chudinka Simonek,ach jo ty dětičky jsou takový zbrkliny....náš malej zatím žádnej větší karambol neměl/tuk,tuk/ale děsím se až to příjde a ještě navíc jestli tu hrůzu uvidím...moc mu přeji ať se brzo uzdraví.No a k té kočičce,je to děsný,víš,že máme taky kočičku,je mi to moc líto,jak chudinka musí trpět,nesmíš si to tak brát,ty jsi pro ni udělala co nejvíc jde,ale je asi bohužel chudinka nemocná a lepší než ji takhle ,ale i sebe trápit,opravdu bude udělat to pro co jste se rozhodli :§) ale vůbec vám to nezávidím....vůbec si nedovedu představit,že nám jednou naše Kamča umře,ale zase než ji vidět denně se trápit,na to bych taky neměla,asi jí bude líp...hlavně se netrap,že jsi špatná panička.... :a:

In reply to by Janicka78

Teda Jani tak vítej mezi modřináče :00: je to strašný vit,ale takových ještě bude držkopádu :00: já jen trnu když náš tak všude užasně obchází :? za ruce nechce jít je děsně vzpurnej on vše sááám nejradši :///: Teda my svátky moc neslavíme jen čokoškou a pusinu a přání :k: Tak Simovi opožděně vše nej k svátku :k: :h: To je hrozný ale u dětí to neuhlídáš tak přeji at je malej brzy fit i když kašlík je hnus :? a s číčou bych to udělala to samé nemá cenu ji trápit,chuděrku.mamka takto musela utratit pejska,měl rakovinu střev a dr.říkal,že operace nepomužou,že tohle jediné bude řešení aby se netrápil :? A od té doby žádné zvířátko nemám :n: tet ani nemužu Tomík je alergik na prah a peří a chlupy :00: tak,že my jen rybyčky :) držím palečky a at to vše zvládnete ;)

In reply to by Mag28

Magdi, děkujeme za přání, je to přímo šílený, předevčírek malýho jeho bratránek nabral, když otevíral dveře :00: , takže roh na čelíčku a teď toto, v prvním okamžiku člověk myslí na to nejhorší, ale naštěstí to nebylo tak hrozný, jak to vypadalo, ale člověka to k smrti vyděsí. :w: No a teď leží prďolka v postýlce a strašně to v něm chrčí a pořád se probouzí, to zase bude noc :spid: Víš, já už nad tou kočkou bulím pár týdnů, protože to opravdu nemá konce a každý mi říká, já už bych jí dávno nechal utratit a podobně, nejdříve to opravdu nepřicházelo v úvahu, teď už nevidím žádné jiné řešení. Je mi z toho nanic, :jawdrop: mám špatné svědomí, že jsem panička k ničemu.

In reply to by Janicka78

Jo a bude huř počkej až bude chodit :00: chuděrka já zatím musím tuk,tuk zaklepat malej i přes to,že já jsem bacil :) tak je ok ;) Nejsi na nicpřeci ji nenecháš trápit já vím je to hrozný přeci je to člen rodiny,ale bude to tak lepší ;) :k:

ahoj holky,z čeho vaše mimča pijou čajíky nebo šťávičky? :) malej vůbec není zvyklej na kojeneckou láhev,tak jak jsme začali s popíjením tak máme ten učící hrníček od nuku,celkem to jde,akorát je na tom pítku díra jak do p.. :-g( .tak se občas zakuckává a žbrondá....máte některá s jiným lepší zkušenost?díky papapa, :) :a:

In reply to by mína007

ahoj Mili tak my neměli problém,protože malej pije z flašky už od týdne čajík sice moc ze začátku nechtěl,když jsem kojila tet pije litry a tet chci objednat ten nekapající hrnek,tak jsem zvědavá,ale ze silikonovou hubičkou ze začátku mě asi to pitko chtít nebude :00: jo a dnes jsem stratily dudel ten od 0do 6měs a máme doma od 6.měs a ten on ani za boha nechce tak je dnes celej večer bez něj a asi kupovat nový nebudem,stejně dudan má jen na usínání pak ho flusne a spí bez něj :///:

In reply to by Mag28

magdi,ty jo tak malej toho teda vypije,to zírám :00: a jakou značku budeš objednávat?já bych chtěla taky nějakej nekapající se sil.pítkem...malej je taky zvyklej na silikonovej dudlík,ten zploštělej...v půl roce jsem koupila normální a nechtěl ho ani za nic....tak třeba se Adámek teď ho mít odnaučí,Pája ho taky má jen na noc,ale bez něho neusne,taky ho za chvilenku vyflusne,ale jak se pak trochu budí tak začne plakat a když mu ho podám tak je klid :s:

In reply to by mína007

Malej pije hodně klido i 300ml dá za den a hlavně venku nebo večer po kaši :00: tady tento budu objednávat,ale snad to bdue chtít http://www.babyshopdino.cz/nuby-hrnecek-netekouci-295ml-s-drzadly/d-712… jinak malej si pořád nedrží flašu sám,jako chytne a drží dudel aby to teklo všude :00: a nebo ji vyhazuje..stejnej vychcánej jako Tomík ten taky flašu nedržel nikdy...proč by to lenoši dělali žeee :///: No uvidím on tet od doby co má zuby tak zas není takovej závislák vždycky ho kouše a nebo ho má fakt jen než usne :)

In reply to by mína007

Ahojky, můj bobánek mi dříve z láhve taky nechtěl pít, zvláštní ale bylo, když v láhvi dostal odstříkané mlíčko :$}: , tak to bumbal, ale nic jinýho jsem do něj nedostala. Měl velký zájem o skleničku, tak jsem mu dávala pít rovnou ze skleničky, šlo mu to, nicméně ne vždy to dopadlo dobře, takže jsme často převlíkali. Poté jsem to opět zkusila s lahvičkou, sice to trošku trvalo, protože Simonek s ní dělal pěkný vylomeniny, např. zmáčknul ten násosek a pak se celý postříkal a měl z toho šílenou prču. :s: Nakonece si ale zvykl.
Tak jsem asi moc neporadila, viď?

In reply to by mína007

ahoj, jsme na tom podobně, neví co je lahev s dudlanem.....prostě neumi sát z lahve, zkusila jsem kde co, ale zatím nejvíc vyhovuje takový hrníček, má dvě ouška, objem po rysku 125ml, od Babynova......už zvládají i sami
inak koupeno v Tesco asi za 70Kč

:§) :§) :§) tak to neni ani šestá nemoc ani zoubky, nedalo mi to a šla sem k doktorce a Dominička má angínu :jawdrop: , teď sem teda ráda, že sem nečekala ještě dva dny jestli se osipe, no jo chudák malá, teď jí budu dávat antibiotika po osmi hodinách a za týden na kontrolu, ale zvládá to dobře pusinečka moje, je moc hodná a ani moc nebrečí. No tak na ní myslete prosím ať se mi brzo uzdraví :h:

In reply to by curiosa

Chudinka malá :( To je mi líto. Tak posíláme Dominičce pusinku, ať je jí brzo líp a ATB pořádně uleví ;) Budeme na ní moc myslet a držet palečky, aby byla zase brzy zdravá :c:

:k: ´krásné ranko Kočenky :) Včera jsem byla s Tomíkem a Adámke v hračkářství...vybíraly jsme dárek pro segřiny dvojčata no Adámek tam spatřil toho mluvícího pejska sae mu pořád řehnil a unešenej,tak už vím co mu koupím na narozky a vemu i ten hrnec mluvící,jinak Tomík se musel naučit s kružítkem to byl sním mazec :///: než na to přišel to byli kruhy šišatý :///: :///: :///: včera jsem si nic na sebe nekoupila protože Adámek ječel tak jdu dnes kuknout do taka snad pořídím :) včera manža došel až po 8večer uplně hotovej šli 30km se 30kil zátěží,nemohl skoro ani chodit...no dávaj jim tam pěkně do těla :///: tak se mějte krásně a pusku všem broučkum :h:

In reply to by Mag28

Taky už vymýšlíš dárky k prvním narozeninkám :) Já už nad tím taky dumám... Zatím plánujeme koupit tříkolku, stan na hraní a chceme spravit houpací kohouty po Mildovi, co jsou na půdě u jeho rodičů - jsou potřeba obrousit, znovu namalovat a nalakovat ;) No a ještě mu chci koupit nějaký dřevěný hračky :) Možná mě pak ještě něco napadne :C]]: To musel bejt mužík včera hodně unavenej, co? ://: S tím rýsováním je to sranda, než na to děti přijdou :s: ale pak už to půjde samo ;) Mě to moc bavilo :qu:

chlubi chlub, chlubi chlub, máme už 2 zoubky, možná se klube něco dalšího protože dneska kakala už 4x (normálně tak jednou) a už si potvůrka i sama sedá, i když občas sebou pak sekne. lezení nám jde jak kdy, ale furt by se snažila vstávat - včera si poprvé stoupla v postýlce... začíná nějak rychle "skákat" dopředu!!!

http://ReinaZoo.mondozoo.com

Ahoj holky... Tak to tady po třech dnech čtu a nestačím se divit, co se u Vás děje :? U nás je asi moc velkej klid, ikdyž budu radši pokud to tak zůstane ;) Až na to, že Kryšpín dnes hapal ze sedačky, ale plakal jen maličkou chvilku, spíš proto že se lekl :( a za chvilku už zase dělal blbosti ;) Já vím, sem blbá, taky sem to ořvala a řádně si vynadala :w: :w: Já mu šla jen do kuchyně ohřát papání a podlejt králíka a on byl v prostřed sedačky a během půl minutky se nějak stočil a spadl dolů :r: A to ještě neleze! :00:

In reply to by Mag28

Mě to právě dost štve už proto, že sem na to hodně opatrná!! :( Šla sem jen do kuchyně, je spojená s obývákem... Malej si hrál s hračkama, nechtěla sem ho přendávat dolů na deku na tu chvilku, protože jak je to před obídkem a před spaním, tak by začal křičet :( Bylo to jen na těch 30 vteřin na ohřátí papání, ale bohužel mu to stačilo... :$$: Taky už to neudělám :w: :r:

In reply to by Martina-Milan

Nic si z toho nedělej......... ještě párkrát si natluče. Já jsem zasloužilá matka a také se mi to už stalo, oni jsou strašně rychlí, já jsem měla malou u sebe v posteli a ještě jsem klimbla a malá šup a byla na zemi, naštěstí na předložku a šikovně takže se jen lekla. No ale byli jsem tam dva měli jí mezi sebou a stejně....... prostě šla na špacír. :a:

Ahojte kočky tak Adámek měl dnes hodně velkej karambol a první velikou bouli :00: zakopl o Tomčovi nohy a letěl přímo pod stul,než jsme ho chytla tak už tam byl :? chuděrka jak plakal :^O^: ...ještě dnes celej den je uknouranej a protivnej hruza bud na něj leze taky nachlazení nebo zoubek či co???Jsme zněj už byla dnes vyřízená jsme dokonce usnula sním odpoledne v křesle na pul hodky :00: :~!: A co myslíte brouk nedá si pokoj a pořád někde šmejdí.Zítra si musím jít koupit něco na sebe na ten pohřeb vubec nevím co :#o: ,nenosím černé gatě a nevím jeslti tam mužu jít v riflích,v sukni tedy nejdu,by mě zmrzla prdel :///: a kostýmky atd nenosím :? to je dilema :00:

In reply to by Mag28

Ahoj Magdí :) Taky sme dneska měli padací den :( Třeba chtěl bejt Adámek po tom úrazu prostě jen víc mazlenej ;) No jinak na pohřeb se rifle asi moc nehodí, si kup třeba něco, co pak využiješ i na jinou příležitost ;)

In reply to by Martina-Milan

No byl tak,že jsou to zuby jsem vždycky štastná až jde chrnět :~!: přes den toho moc nenaspí,mě už zněj klepne :? usne kolem jedné po obědě většinou za hodku je vzhuru tot vše za den spaní a pak kolem 6už padá na hubu a čekám do pul sedmé a jde se koupat a chrnět to většinou vytuhne u flaše :00: Tomík spinkal pořád a všude Adámek mě už ani nepsí v kočáře,mužu jezdit klido hodku :/;x: a on stejně čučí :00:

In reply to by Mag28

chuděrka malá,to muselo bolet au au :§) no to víš oni si to vůbec neuvědomujou co na ně kde hrozí za nebezpečí,malej se taky pořád někde oťukává,ale vypadá,že bude dost drsnej,občas se někde skulí a o něco bouchne a ani necekne až se tomu sama divím,nejhorší je že takovejch žuchanců ještě bude :( Magdi,chci se Tě zeptat,zatím pořád kojím/večer před spaním , 1x v noci a ráno/víš a malej mě teď občas kousne a moc mě to bolí,no zatím jen dvakrát ale při každým koju se bojím,možná to bude dobrý,ale to víš přemýšlím,že kdybych musela najet na UM...,tak se tě chci zeptat jak si to chystáš v noci,aby to bylo co nejrychleji ,děláš ho z kojenecké vody?a jakou značku papáte

In reply to by mína007

ahoj, mne holčička během dvou dnů kouska čtyřikrát tak, že mi tekly slzy proudem, ale bohužel nemohu kojit z druhého..... je obsazené..... :s: ptala jsem se, co s tím a prý stačí ihned, jak to udělá lehce "plesknout" po tvářičce, spíše tak prstíky jenom svižně, ale hned a aby to jakoby plesklo, a s tím ihned říct "to ne" nebo "to nesmíš"....lekne se a pak už po zopakování ví, že to nesmí..
mně tohle vymyslela před dvěma měsíci, stačilo, tuším, třikrát dát výstrahu a od té dob, ťuky ťuk, si dává pozor a zuby před kojením asi zastrčí :s:
funguje to

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka