Ahojky berušky...špinění neustává

11.07.2009

Ahojky berušky...špinění neustává, nevíte některá, jak dlouho by to špinění u zahnizďování mělo trvat??? Mám takovej pocit, jestli to opravdu není začátek předčasné mrchy :( i když by to bylo hodně předčasné...
Jsem z toho zmatená...
Nejde něco poznat podle čípku?? Jestli je měkký tvrdý, jestli jde nebo nejde nahmatat???
Děkuji za rady kočky moje...

já jsem začala špinit v den očekávané MS, i když jsem měla pozitivní test, no a špinila jsem s přestávkama několik týdnů. Zabral až Utrogestan, který mně dr. ze začátku nechtěl předepsat. Teď jsem 17tt. :a:

Může se špinit dlouho,i těhu se špiní,jestli teda jsi těhu chtělo by to Utrogestan nebo Duphaston a špinění bude pryč ;) Pokud to teda není začínající MS,to bych byla teda nasraná :-/) U mě to špinění už přestalo,víš jak jsem ti psala,že jsme na tom stejně?Dnes jsem 12 den od ovulky a ty? :)

In reply to by kesja

Tak to bych teda byla nasraná taky...cyklus se mi poměrně srovnal mám ho tak 28, 29, někdy 30 dní ale že bych to dostalo po 20 dnech to se mi teda nezdá, každopádně mi nezbývá nic jinýho než čekat...
Já nevím kdy přesně jsem ovulku měla ale bude to něco okolo 10 dnů..ty joo já už jsem z toho zmatená... :(
Kdy budeš dělat testík???

Já špinila asi 4 dny, pak jsem šla k Dr, ta mi napsala utrogestan na podporu těhotenství a další den bylo po špinění. Tak jestli to bylo tím, nevím....Přeji, ať to není začátek mrchy :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka