Špatné výsledky tripple testů

25.06.2009

Dneska jsem se dozvěděla, že moje výsledky tripple testů jsou pozitivní. Možná jsem to tak trošku čekala, protože u prvního dítěte to dopadlo stejně. Narodil se mi zdravý kluk.
Hned jsem se objednala na genetiku a jdu tam v úterý dopoledne. Doktor říkal, že mě nemine odběr plodové vody. Mám hrozný strach. Strašně jsme si miminko přáli a přeju si jenom ať je v pořádku. Cítím už jak se ve mě hýbe a kope. Jsou to sice ještě takové nenápadné kopanečky, ale vím, že tam opravdu je a je živé.
Holky nevíte jestli se na ten odběr dává nemocenská? Musím si zajistit zástup v práci.

ahojik ja jsem mela to same,byla jsem na odberu plodove vody a vse je v naprostem poradku. ale muj gynekolog mi rekl ze jim casto vyjdou cisla pozitivni ze si z toho nemam lamat hlavu.ze mi odeberou plodovku a ze tam se uvidi , pry ale skoro vzdycki to vyjde dobre. tak hoooodne stesi

Držím všechny palečky, ať je všechno v pořádku a mimi zdravé. Určitě to dobře dopadne. Je hrozné, jak často vycházejí ty tripple testy falešně. Mě čekají v pondělí, tak uvidím. Tak se drž, věřím, že vše bude dobré

Určitě bys po tom zákroku měla být nějakou dobu v klidu, je tam určité riziko potratu, ale asi jen 1%. Takže předpokládám, že aspoň na jeden den ti asi neschopenku dají.

In reply to by bulík

Tak budu držet palečky, ať je všechno v pořádku :one: Já jsem někde četla, že se to stává často, že jsou ty výsledky falešně pozivní a že je v dnešní době snaha dělat ty testy už kolem 12. týdne, prý to pak vychází líp.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka