Dotaz Angelcare AC 401

21.06.2009

Ahoj holky, mám dotázek s manželem jsme asi vybrali monitor dechu a chůvičku pro naše mimi a protože jako asi každá budoucí mamina mám strach a chci si všechno ověřit tak se vás chci zeptat máte některá zkušenosti s monitorem dechu a chůvičkou Angelcare AC 401? Pokud ano už jste provozovali na záložní baterii nebo pořád je ze sítě, a jak jste spokojené? Díky za odpověď Eleonora

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já ten Angelcare používám. Jsem s ním spokojená, zatím jsem ho používala jen napájený ze sítě. Myslím že kdyby odešel ten monitor dechu, tak by ty chůvičky asi fungovaly, protože si tam můžeš v menu vybrat, jestli chceš jen chůvičky nebo i monitor. Na Nanny si hodně stěžují, že dělá falešný poplach, mně se to stalo asi 2x, ale měla jsem jen blbě zastrčený konektor :s:

právě koukám na net taky na chůvičky a monitor a taky mi to padlo do oka.... původně jsem si říkala že si koupím Nanny před porodem a chůvičky až někdy po něm, ale teĎ se zrovinka taky dívám na ten Angelcare... co mi na tom trochu vadí je, že záruční doba je jen 24měsíců což u nanny je 2x tolik, navíc ta se tak nepoužívá..tady pokud ti odejde monitoring tak odejdou i chůvičky... nevím no.... uvidíme co odepíšou holky, které jej třeba mají....

In reply to by Radka M.

Já právě nejsem moc technickej typ tak bych si nechala raději poradit :-) už jsm to tu řešila, když jsem byla asi ve 31t, teď jsem 37 +4 a jelikož máme polohu KP tak bychom měli ve 38t jít na císaře - tak mám pocit, že už je to aktuální :-). Jinak u nás tyhle věci vybírá většinou manžel, ale i ten by rád věděl nějaké recenze a zatím nic moc :-(. Jinak přeju pěkný těhulkování a opatruj se E.

In reply to by Eleonora

takže už to máš možná za pár, tak to se nedivím, že už bys ráda něco vybrala... i když, možná se mimi ještě otočí ne? Četla jsem od hodně holek, že se jim otočilo i v den porodu a tak.... Já taky nejsem technický typ, zatím koukám sama a až něco vyberu, tak se poradím s manželem, ale myslím, že mi řekne, že tomu taky nerozumí :s:

In reply to by Radka M.

No právě, ale zas vím, že když vyberem pořádně tak jsou obchody kde ti to druhej den doručej - tak budu doufat - ještě nějakou dobu budem v porodnici - tak ještě něco málo času máme :-). S tím otočením tomu už moc nevěřm, né že bych byla nějakej negativista, ale asi od 29t (co vím a jak cítím mimi) hajáme nebo spíš sedíme stejně max. víš nebo níž k pupíku hlavička trošku někam jinam mrsknem nožičky a ručičky, ale jinak otočit se a ještě hlavičkou dolu - asi ne? Mám kámošku tý se mimi taky točilo ještě v den porodu, ale ty leželi úplně přes bříško, tak to taky moc neřešili (ani Dr.) Ale co uvidíme - ono to nějak dopadne - je tu spousta mamin, které jsou na tom stejně a taky to zvládly... E.

In reply to by Radka M.

Ahoj Raduš, tak to jste cca ve 20t? Mám pocit, že tak nějak jsem byla na velkém utz. - to je doba kdy mi můj doktor ještě říkal, že je jedno jak mimi leží protože tam má ještě dost místa a může se vklidu otáčet, ale nevím my jsme se buď točili jako blázen a nebo vůbec - máme mimi docela živé tak pohybů jsem cítila dost, ale v týhle době (cca kolem 20 týdne) jsem kde co mimi má ještě nevnímala - to až později. Budu Vám držet palečky aby jste se otočili jak máte (hlavičkou dolů) a pokud ne aby bylo všechno vpoho! A hlavně užívej si to hrozně rychle to uteče. Já jdu zítra na kontrolu do nemocnice a asi si rovnou domluvíme i termín císaře - tak uvidím s čím se večer přihlásím :-) pěkný večer E.

In reply to by Radka M.

Ahojky, jak - no jak jinak máme nestandardní KP řiť, a prej už ani nemám čekat otočení protože sedí prdelkou v mojí pánvy v pátek si mám zavolat v pondělí asi nástup a v úterý císař, tak už to mám naplánovaný - tak ještě nějaký úpravy a dodělávky doma, ostříhat, objet kámošky a nastoupit do porodnice :-). Jo a máme 2,80 - říkala paní Dr. že jsme menší (nevim já měla 2,89 když jsem se narodila), ale jinak v pořádku. Tak jsem zvědavá na vás - my už jsme se od 29t. ani nehli - ale třeby vy jo - tak budu držet palečky. E.

In reply to by Eleonora

tak to je mi líto.... :( takže císař jistý... slyšela jsem že někde berou normálně i pokud je dítě KP ale to asi jen výjmečně. Těm mírám se nedá zase až tak věřit... kámošce řekli 3050, ještě ten den rodila a malá měla 3250. A u prvního dítka ji řekli o půl kg dokonce víc...

In reply to by Radka M.

Hm je, ale neberu to jako ňákou velkou trágu - hlavně že mimi bude v poho - než komplikace při porodu - manželovo matka manžela rodila KP a nemá na to zrovna dobré vzpomínky... tak se raději nechám odrodit císařem - i můj známej obvoďák, kterej mi bude dělat předoperační říkal, že toho porodníci čím dál míň uměj a tak toho víc řežou a prej je to bezpečnější.. tak uvidíme :-). Jo a tu váhu teda budu brát s uvozovkama :-)

In reply to by Eleonora

než se trápit klasickým porodem který by nešel a nakonec by ti museli dělat stejně císař, to raději plánovaný..... No radši ber, ale tak třeba mají u vás přesnější, jsem pak zvědavá teda jak moc se sekli ju?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka