malinkaté chlubeníčko :) aneb co jsme už koupili

16.06.2009

Tak se musím pochlubit co jsem malému koupila. Podařílo se mi koupit kolébku s vybavením jen za 2500,- - sice použitou, ale vypadá jako nová http://photos04.allegroimg.pl/photos/oryginal/655/07/35/655073554
no a obrovskou radost mám tady z tohoto kolotoče, na který teprve čekám, že příjde.. .byla to nejmenší cena za kterou jsem ho sehnala jinak stojí až 1600,- ale je úžasný a ty programy http://www.dumplnyhracek.cz/detail.php?zbozi=1061714
Tak to bylo jen takové chlubeníčko. :)

Pěkné..
Doufám, že se malému bude ten kolotoč líbit. Kamarádka měla pro chlapečka podobný - hrál hudbu, bylo na něm několik větších zvířátek - a malej jí u toho řval, nelíbilo se mu to. Doporučuju začít s tím raději postupně - pokud to jde, tak nejdřív bez rotace a hudby, jen tak na dívání a pak postupně přidávat.
Ale třeba problém mít nebudete :!k:

Jinak je to opravdu moc krásné, i tak kolíbka..

Ta kolébka je nádherná :qu: a za super cenu :one: . No a ten kolotoč je taky super. :qu: :qu: :\x: To se bude hezky spát ;)

In reply to by petra 1

No přítel byl proti tomuto kolotoči, že je to drahé a že mu raděj něco vyrobí sám, ale já neodolala, navíc to hraje mozarta, bethowena a bacha a navíc zvuky pralesu... prostě mě to uchvátilo, tak jsem to objednala a jsem zvědavá co mi přítel řekne (snad mě neuškrtí) :)

In reply to by Pipik

neboj, určitě tě neuškrtí ;) . Ten můj taky kolem toho nadělá :s: . Nejdříve mu to je jedno co koupím, hlavně ať nemusí celý den semnou jezdit po obchodech :s: . No a pak když sme v tom obchodě tak vymrčuje. Kočárek vybral on. Proto že se mu líbil "dizajnově" :one: . Cena je sice vysoká, no já ocením že je lehký a dobře se s ním manipuluje. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka