Taška do porodnice

29.05.2009

ahojky těhulky :a: , mám takovej dotaz.Kdy si asi nachystat tašku do porodnice?Jsem 33 týden a nevím jestli už to některá máte nebo jestli mámčas ://: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak tohle dilema jsem řešila před 14 dny - tzn. 31.týden. Po pár zkušebních dotazech na svého přítele, ať mi řekne, kde máme např. toaletní papír, zásobu zubních past, kde mám noční košile, spodní prádlo atd., jsem došla k rozhodnutí, že než se nervovat a popisovat kde co máme, si radši zabalím. Není to vůbec na škodu, kdyby něco, jsem připravená, navíc jsem v klidu, že nebudu muset hrotit situaci. Akorát musím říct, že si připadám, jako kdybych jela na dovolenou - ručníky, osuška, župan zaberou pořádnou tašku:-) a co teprve ten zbytek!!!V nejhorším případě se na mě budou v nemocnici mračit a zaplatím si vyšší poplatek za zabrání plochy :-)

Ahojka, já ještě zabaleno nemám a to jsem 36+4, ale už se k tomu VÁŽNĚ chystám ( no to se po popravdě chystám už 3 týdny a furt nic), ale po zkušenosti mé kadeřnice, která mi povídala, že když rodila její ségra, tak neměli sbaleno a partner jí v záchvatu paniky sbalil místo pořádných kalhotek pěknou sadu krajkových tang a místo papučí do nemocnice pantofle na ven, si asi opravdu už pro jistotu zabalím sama, ať vím, co najdu a pak nekoukám co si mé zlatíčko myslí, že je v porodnici důležité :jawdrop: :s: :s: :s:

ahoj
ja jsem ve 28tt a uz premyslim ze si ji taky brzo zbalim...doktor mi rikal ze to asi pujde driv,ale ti toho napovidaji...:-) myslim si ze kdyz ji budes mit nekde v koute zbalenou,ze se nic nestane:-) preju hodne stesti

Tak já jsem 36tt a zabaleno mám tak z větší části,zbytek přidám už jen to,co používám každý den,ikdyž třeba kartáček a pastu mám novou,ať nelítám po baráku pro drobnosti. Takže se dá říct,že jsem nachystaná,ale až poslední týden. Při nejhorším mi to manžel přiveze... :s: A např.manžel mi říkal minulý týden,jestli ještě není brzo-tak jsem jej zprdla,že už můžu rodit kdykoliv a tolik času zase není...ach ti chlapi :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka