Kakani

11.06.2009

Holky jak dlouho je normalni ze mimco nekaka????zacla jsem v patek davat probioticke kapky a do te doby mala kakala tak nejak porad...temer po kazdem kojeni...a od patku mela tri dny takove jine kakani...takove tuzsi a tak jsem ji pomahala dva dny rourkou...a pak se vecer vykakala zase normalne...a od uterka kadila prakticky jen dvakrat a to spis uplne minimalne...jen takovej trosicek....co myslite???ak dlouho nemusi mimco kakat....? diky jo Terezce je 5 tydnu

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Míšo. Pokud malá neprojevuje nelibost a nemá potíže s bolístkama bříška, buď v klidu. Nebude Ti kakat pravidelně. Jen čistě ze zvědavosti se zeptám, proč dáváš malé čajík? Nic jí to nedá, na žížu má přední mlíčko od Tebe, myslím, že to je škoda. Kor když mlíčko máš, je to to nejlepší, co jí můžeš dát. Klidně i z toho čaje Ti nemusí kakat. Takhle malý organismus si neumí poradit s ničím jiným, než je mateřské mlíčko. To je jen můj poznatek. Opatrujte se obě a hodně štěstíčka.

In reply to by evaho

cajik ji vetsinou davam jen venku kdyz vim ze je najedena ale treba se probudi a cajikem ji zase uklidnim a pak spinka dal...ale zacla jsem ji davat cajik spi od te doby kdy mi popraskaly obe prsa takze kojim opravdu jen to co potrebuje na hlad a takove to uklidnujici cucnuti co tak Terezka rada musi zatim nahradit caj...nebo se mi ty prsa snad nezahoji....ikdyz mazu vetram...ale zatim nic...uz i odsavam abych nemusela kajit dvakrat zasebou aby se mi to aspon dopoledne mohlo hojit bez preruseni....Michalka

In reply to by Michalaaa

Já čekám své druhé dítko a taky jsem měla potíže s popraskáním bradavek. Naštěstí v naší nemocnici (Havlíčkův Brod) je výborná doktorka, profík přes kojení a má i poradnu. Tak jsem za ní s dcerkou jezdila a ona mi pomohla, že jsme takřka hned byly bez potíží. Kojení nesmí bolet, jak ano, je to špatným přiložením dítěte. Mě tenkrát poradila různé polohy při kojení a opravdu to byla veliká úleva.Taky jsem málem skoluzla k čajíku, ale ona mě doslova zachránila. Obrací se na ní maminky z celé republiky. Jmenuje se Magdalena Weberová, třeba By ti taky poradila, co s popraskanýma bradavkama. Opatruj se.

Nedelej si starosti, je to úplně normální, do 3 týdnů musí mít kojené miminko stolici každý den, od 3 týdnů se uvádí hranice 14 dní, navíc se charakter stolice může změnit, už nemusí být taková tekutá.
Je to proto, že mateřské mléko je výborně stravitelné a nenechává téměř žádný odpad. Probiotické kapky - tím nic nezkazíš. Tak si nedělej starosti, zácpa to určitě není, malá se určitě vykadí. :a: :a:

tak dokud jsem jen kojila tak amlej nekakal vetsinou 5 -7 dni a pak trochu. A je to normální. Oni to mlíčko prostě stráví všechno. Potřebují to k růstu. Dr. mi říkala, že pokud nemá tvrdé bříško tak mám být v klidu a toleruje se 21 dní. Ale to mi přijde hodně. Pokud jste na UM tak se tolerují max dva dny nekakání.

In reply to by cifrspionka

Plne kojim a davam akorat cajik...takze myslis ze neni problem???jdem k doktorce az pristi tyden a tak ji nechci zase volat....a nemam ji ani teda zbytecne pomahat rourkou???Terezka sice nekaka ale zato strasne cura...za dve hodky je prodojena a plena ma snad kilo :-) a to tak nemela kdyz kadila takze to mozna opravdu vsechno mlicko natravi :_)aby si pak nato nezvykla a neprestala tlacit....no uvidim...ale tech 21 dni je teda asi prehnane ne????Michalka

In reply to by Michalaaa

vsude se doctes ze normalni je 14 - 21 dni jinak ja rourku pouzija max 2x a to kdyz mel chudak koliky opravdu velke. Jinak nam uz je temer 6 mesicu prdime a kakame jako velkej chlap. Urcite se tim netrap. Fakt pokud se ti nekrouti krecema nebo enma tvrde brisko rourku schovej.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka