10. týden

09.06.2009

Můj milý deníčku, tak zítra vstupuju do 10.týdne, už se mi pěkně kulatí bříško. Už jsem se musela vzdát svého oblíbeného oblečení a nosím jen volnější kalhoty a trička. Příští týden má začít vedro, ach jo :( Jinak zvracím každý den, ale aspoň je to pouze jednou. Vyčerpává mě to, ale naštestí hned se můžu najíst. Nepomáhá nic, ani lízátka. Zneklidňuje mě pouze špinění, mám ho každý den a docela dost. Nevím zda je to normální, jestli nezavolat na g y neko l ogii. Ale zase p. doktorka říkala na kontrole, že mám zakloněnou dělohu, že asi hodně špiním, tak nevím. Chutě nějaké zvláštní nemám, ulítám jen na jahodách a broskvíchc :qu: a dnes jsem měla šílenou chuť na kyselé okurky. Ale stejně šly ven. Jediný co vydrží v žaludku jsou jahůdky. Už se fakt těším až budou prázdniny! Chodit do práce strašně vyčerpává :§) Ráda se s váma podělím o vaše zkušenosti :one:

Hezký, 10. týden a už se ti kulatí bříško? Já jsem ted ve 21. a teprve nějaký tři týdny cítím, že mi tam něco začíná růst.. Ale každá jsme jinak stavěná, že.. A nečekáš náhodou dvojčátka? :s: Marťa

In reply to by MartinaKurf

ahojky, no je pravda, že při prvním těhu mi žádné nerostlo a ted je to jiné, jsem z toho sama překvapená. Taky jsem si myslela, že budu mít dvojčátka, ale dr. potvrdila jen jedno mimi. :s: Až budu v9. měsíci, tak budu asi jak balon, když jsem ted tak nafouklá ;)

Ahojky, tak to Ti přeju příjemný start do 10. týdne. Já jsem v 16. týdnu, zítra začínám 17. týden, a až teprve teď mám všelijaké chutě, kombinuju sladké s kyselým apodobě. Špatně mi nijak zvlášť nebylo, jen vždycky večer, ale pak mi někdo tady poradil ty zázvorové lízátka, a ty mi opravdu pomohly. Jinak já chodím pořád do práce, ale tam mám takovou pohodičku, kamarádka dělá vše namáhavé za mě. Teď máme před sebou jen svatbu, máme to 27.6., tak už chci ať je to za mnou, ale pořád mi to nějak nedochází, že se budu vdávat, největší radost mám z mimiška v bříšku. Měj se zatím moc krásně. Příjemné těhulkování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka