křivka kontrakcí

03.06.2009

ahoj holky,chtěla jsem se zeptat vás,komu natáčejí monitor zhruba v tomto týdnu-jak to máte s křivkou-myslím kontrakce?srdíčko má mimi vždy okolo 130,ale kontrakce stojí na čísle 10-11... ://:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hodnocení KTG se jednoduše popsat nedá - srdeční frekvence musí oscilovat v určitých mezích, při kontrakcích se musí chovat tak či onak ...
někde je to na netu ( už nevím kde), my jsme to hledali v učebnici porodnictví :-)

Ahojky, když mě přijímali k porodu, měla jsem kontrakce okolo 80 - 90. PA mi řekla, že s takovou neporodím, že musí být okolo 110 - 130. Takže mi prdly infuzi a pak to jelo. Ten tlak na konenčík jsou asi zatím jen poslíčci. Přejeme rychlý bezproblémový porod.

Tak to je určo vše ok jenom prostě spinká takže činnost dělohy je skoro žádná páč je mimi vklidu. já to tak měla i v den porodu, malej ho málem prospal :c: takže neboj je to normální :one:

ahojky ja byla v 40 tydnu-pondeli a srdicko litalo mezi 130a 140 a druhy ukazatel byl ruzne 6,7,8 dokonce chvili i 3..jen nevim co to znamenalo..to jsou asi ty kontrakce vid?takze pokud sousim dobre tak slabota a dr..potvrdil,ze na porod to opravdu nevypada :)

Ahojky tak mě když dělaly v pondělí monitor tak malá měla a vetšinou má tep od 120 do 170 pořád to lítá a stahy dělohy mě dokonce lítaly až na 60 protože se malá mlela ale jinak moc bolesti jsem necítila ale monitor byl prý v pořádku.Moc tomu nerozumím co je a není dobrý.

In reply to by lynx001

tak mimi mělo tep 130-140,to bylo v pohodě,ale mě příšerně bolestivě tvrdlo bříško,tak jsem myslela,že ty kontrakce vyletí trošku výš,že se prostě něco děje (doufala jsem že aspon trošku..),ale pořád jen 10-11...tak nevím,ale zítra jdu znova,tak se uvidí... :00:
mimo to mám už týden takový tlak na konečník,tak jsem zvědavá,co se tam dole děje...už aby to bylo... :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka