holky z Budějc?

28.05.2009

ahojky těhulky,jsem tu nová,taková starší mamina..............ale štastná,moc štastná,čekáme mimi v září :) ,ale vaše odkazy tu čtu už moooc dlouho,takže jsem se konečně zaregistrovala a už budu písat i já :\x:

taky se mezi ně hlásím...a ničeho se nebojte,Budějcká porodnice je super,uvidíte,bude to hned :-) Ať vám to všem moc dobře dopadne,já už mám svoje 10.měsíční zlatíčko a chystáme se za rok na další :one:

Ahoj já jsem taky z Budějovic a termín mám 4.6. Už bych ale chtěla abych to měla za sebou a měla malou u sebe. Jenže to vypadá, že se malý u mě moc líbí, protože jsem úplně zavřená a CS3, takže na porod to vůbec nevypadá. A ještě k tomu malá je pořád hlavičkou nahoru, tak jsem i trochu nervozní, aby to všechno dobře dopadlo. Tak se měj hezky a zase se ozvy

Ahoj ja sem z Budejc a sem ve 36. Jsem tu i dyl registrovana ale vetsinou jen ctu je tu spoustu zajimavych veci.

In reply to by Zuzanna

přemýšlela jsem nad Č.Krumlovem,ale pak to bylo tak urgentní a rachlé,že jsem musela do Budějovic a byla jsem spokojená,super PA,super doktor,sestřičky,no prostě všechno...Ono záleží hodně na lidech,když jsem tam ležela ve 28tt na udržování tak tam byla jedna doktorka,která byla ja sadistka a nebrala ohledy,tak jsem se modlila nedostat jí k porodu a vyšlo to...Tak vám přeji holky to samé :a:

Ahoj, já sice nejsem z Budějic, ale od Olomouce, ale stejně tě tu vítám... a kolik ti je, když píšeš taková starší mamina? Mě bude 38 v červnu, a máme 9ti měsíční holčičku... a jinak mám dva puberťáky... a co ty? První mimi?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky