KLMM - jaký byl víkend?

01.06.2009

Ahojky děvčátka lednový,

tak jaký jste měly víkend? U nás bylo relativně ošklivo, taťku jsme měli oba dny v práci, probíhala MS, tak jsem myslela, že to bude na houby, ale bylo docela příjemně... V sobotu jsem dopolko uvařila a odpoledne jsme s Naty vyrazily k našim, tam se naši pokochali vnoučátkem, ani neproběhly žádné diskuse typu co uměla v jejím věku neteřinka a Naty to neumí, dokonce si s ní pohrál i děda (a ten se dětí do 1 roku věku bojí, ale nás prý i koupal, tak nevím)... Večer jsme dorazily domů, tam čekal taťka, docela to i vypadalo, že se na nás těšil. Přijde mi, že poslední dobou je to mezi námi takový vyhořelý, prostě se řeší provozní věci, ani se moc nelíbáme, mu ze srandy říkám, že mě líbá, jen když :|-|: , jenže ona to zase taková sranda není, nu což, snad to překonáme, je fakt, že je poslední dobou takovej zamlklej a když se ho ptám, co se děje, tak prý že je to kvůli práci, ale nevím, včera mu volal kamarád, jestli by jsme jeli na koncert Tří sester, tak mu řekl, že nemůžeme, protože máme Natálku a já jí kojím, no a že beze mě nepojede, ale přišlo mi, že mu je to líto (já bych prostě nejela, i když vím, že by mi tchýně Naty pohlídala). No a v sobotu to samý s motorkářským srazem. U obou záležitostí jsem mu řekla, ať jede sám, že mě to je jedno. A on, že sám nepojede. Tak mám pocit, že spíš asi otcovská krize. No udělali jsme si hezký večer, Naty usnula dokonce v devět (to se moc často nestává, její čas je tak kolem desáté), tak jsme se spolu koupali, dali si vínko, proběhlo i :|-|: ....
V neděli dopolko jsme si s Naty udělaly asi 4 hodinovou procházku po České Lípě, po-o jsem jí dala chvíli babičce (tchýni) vozit (jelikož jsem měla sáhodlouhý rozhovor s mým tátou na téma "proč vy tu chudinku babičku odstrkujete od Natálky, když ona se v ní tak vidí", zamyslela jsem se nad tím a zjistila jsem, že na tom něco je, i když mě několikrát sejmula tak, že bych měla chuť jí praštit za ty kecy a montování se nám do života, přece jen je to její jediný vnouče a nechtěla bych, aby Naty dopadla jako já, která jsem de facto nepoznala ani jednoho prarodiče, i když děda teda ještě žije, jenže mu jsou milejší nevlastní vnoučata a na nás kašlal), takže jsem se trošku zapřela a viděla jsem, že z toho má obrovskou radost, i když si neodpustila zase "pojedeš s babičkou, Naty, stejně už máš tý mámy dost, že jo?" Pak přijel P. z práce a přivezl si nové in-line brusle a že teda pojedeme na cyklostezku, on na bruslích s Naty v kočárku a já na kole, udělal mi moc velkou radost, páč jsem nikde nebyla jinak než s kočárkem ani nepamatuju (když nepočítám hodinový výlet na motorce minulý víkend) a navíc ty moje starý kosti už potřebovaly prohýbat... Takže to nakonec bylo super... jinak fotky z víkendu na http://picasaweb.google.com/ivca.konik/NatalkaKveten2009 na konci.

Jo a ještě jsem se chtěla zeptat - admin tady založil takový ty různý kluby, neřekneme mu, aby nám založil KLMM?

aktualizace - KLMM 09 ZALOŽEN!!!!!!

Mějte se krásně, pac a pusu vašim broučínkům....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Ivčo a holky, tak tady bylo o víkendu pěkně hnusně, že jsem včera ani nevylezla ven a pokoušela se o mě nějaká depka, dnes jsem ji s mým milovaným bafanem a Vikinkou na dvouhodinové procházce snad zahnala :///: Jinak u nás nic nového, jen obě holky pořád soplí, což už neřeším, protože to nemá cenu. Tinka vesele chodí do školky, Viky chrochtá a chrápe z té rýmy, že se jí všichni smějou, ale jinak jsou holky veseé :girl: Abych pravdu řekla Ivi, někdy mi je toho mýho chlapa taky líto, když jdeme po ulici,on zaháklý za kočár a potkáme jeho kámoše na motorce, jak valí s báglama někam do Rumunska na týden a druhý volá někde z hor a on mu zjišťuje na netu cestu. Sám chudák dorazí ve čtvrtek z Prahy a pak se nám celý víkend věnuje, ještě mi i pomáhá uklízet - je to moje zlatíčko. Myslela jsem, jak ho to mrzí a zrovna včera mi sám říkal, jak by se mu nikam ani nechtělo, když ty holky tak rychle rostou, že mu je i líto jen to, jak musí každý týden od nás odjíždět a ještě pak lítat někam jinam. Tak mě to trochu potěšilo... sama taky sedím doma na zadku, tak kam by lítal, že jo :s: :s: :s: Jinak Jani, ty netruchli - třeba tchyňka jen neví, jak se k tobě má chovat, taky si ještě na tu roli skorotchyně nezvykla, možná ji třeba i chybí ta svatba, některý ty ze starý školy to tak maj, dej tomu čas, ono se to snad spraví, hlavní je, že Honzík vás má rád. pa pa a ať operace dopadne dobře a ta svatba taky. :a:

In reply to by rumiska

Na to "jak by se mu nikam ani nechtělo, když ty holky tak rychle rostou" musím také reagovat, mám totiž pocit, že A. hodně došlo, že opravdu musí být s Haňulkou co nejvíc, je to přece jen naše první dítě a ona se tak rychle mění, že je prostě potřeba každý den ji sledovat, protože jeden den to může být tak a druhý onak. A myslím, že objevil, jak mu to dělá dobře, že je s ní/námi. Aspoň jsem měla o víkendu ten dojem, že si to daleko víc užívá a je spokojenější, i když jsme nic moc nedělali. :) A jinak má vyžití myslím docela dost, chodí teď na ten thajský box plus občas potápění, sem tam s někým na pivečko, takže myslím, že je spokojený.

____________________________________
KLMM - Klub lednových maminek a miminek
Fotky naší Hannelinky: http://picasaweb.google.com/a.valentova07/

In reply to by rumiska

ahoj romisku, kde se toulas? :///: koukam ze stale bojujete s nejakymi parazity, tak snad to brzy pomine, ono to pocasi je taky pekne na ho... a proc depkaris? vitej v klubu :s: mi prijde ze menstruujem a depkarime vsechny lednandy nejak spolecne :s: Jinak mas asi pravdu, doufam, ze si to proste jen moje kebule namlouva a bude dobre... vis ono i kdyz budeme trosku "odtazite" tak je pro me dulezite ze pro madlenku by udelali prvni posledni :h: Tak se opatrujte holky, pusu viktorce :a:

In reply to by Kyselinka

Ahojky, aale toulám se poslední dobou stále po stránkách reality a stavba a z toho asi i depkařím. Tady v tom našem krásném městečku ti lidi nevědí, co by za všechno chtěli, jooo je to tu hezký, ale že by tu třeba byla líp placená práce, tak to zase ne. Je tu draho na všechno a my pořád myslíme na domeček, ale parcely nejsou, když jsou tak jsou drahý jak prase a starý domečky to samý. Tak se vždycky naladíme a pak si to všechno spočítáme a je nám z toho nanic a zase tu smrdíme v tom paneláku, protože si říkáme, že ty vydřiduchy nebudem podporovat. Problém je v tom, že jsme oba odtud, máme tu oba rodiny, kamarády a jsme líní a a nikam jinam - třeba na vesnici - se nám nechce - takže takový začarovaný kruh. Ach jooo - už se zase házíme do klidu a jsme spokojení s tím co máme :///: Tak doufám, že už jsi taky v poho - s tchýňkou uvidíš, určitě se to časem zlepší a když né, tak máš jednu obrovskou výhodu - je na kilometry daleko :s: Pa pa a Madlence posíláme taky pusinu :!k:

In reply to by rumiska

Ahojky Romi, tak to já musím každý den ven, jinak přesně jak říkáš - mám depku. Se vás ta chřipečka a nachlazení nějak drží, co?
Jo jo, ti naši chlapi jsou zlatíčka, jenže pak má člověk skoro špatný svědomí, minule jsem se ho ptala, jestli nemá pocit, že by mu bylo líp bez nás (mě zase chytla nějaká depka či co, navíc jsme měli nějakou ostřejší výměnu názorů) a koukal na mě jak zjara, že to teda jako NE a že nás obě miluje a tak. no ta jsem taky byla potěšená...

Ahoj holky, jsem se dívala že už máme klub KLMM.
Ivčo to je ale od P. hezké, i když je vyhořelý, ale je hezké že bez vás nechce.
No u nás o víkedndu hnus, chcalo a chcalo,t akže jsem celý víkend seděli doma, ani jsme nejeli do Olomouce jak bylo původně v plánu. Navíc mě škrábe v krku, Natalka má rýmu, do toho zuby, no síla. Byla protivná jak blázen.
U nás taky probíhalo :|-|: dokonce dvakrát asi po týdnu, jsem se divila. B. je na mě hodný, pořád mě hladí a pusinkuje, ale to je asi vše.

In reply to by Romanca

Ahojky Romi, bylo mi líto, že ostatní ten klub mají a my ne, tak jsem to u admina zařídila...
Je to od něho hezký, na druhou stranu mi ho je trošku líto, ale Natálka je i jeho dcera a jsem ráda, že ho to nějak extra nikam od nás netáhne pryč jako jiné, které vidím kolem... Tak jste to docela odnesly, co? A homeopatikujete nebo klasická léčba? Jsem tady četla někde nějakou diskusi, že tady dost holek používá na nachlazení homeopatika.... Moje Naty je taky nějaká mrzutá, ale asi je to kvůli mě, nějak nemůžu spát a pak celý den nestojí za nic, jsem jak přetáhnutá kladivem, ona je na mě protivná, já jsem na ní taky protivná a je to dokola...
takže už se to s B. docela srovnalo, ne? To mě P. nehladí ani nepusinkuje :spid:

In reply to by ivca.konik

Já mám homeopatika a Naty nasivin do nosánku. Jinak nic. Je to lepší. Dnes jsem ji odsála ten hnus z nosu, naštěstí není zelený, tak to bude jen taková malá rýmečka. Mě už v krku taky moc nebolí. Dělám si priessnitze.
Tos zařídila dobře, a máš pravdu, proč my ne, když ostatní ano.
No s B. to bylo hned po tom extempore lepší, teda on se začal chovat jinak - líp. Ale mě to prostě nejde si to užívat. Myslím, že to od něj byl blbý úlet a je poučený. Ruku do ohně bych za něj nedala, ale snad už to neudělá. S ní prý nekomunikuje, tak nevím.

In reply to by Romanca

Romi, ruku do ohně bych nedala za nikoho v tomhle ohledu, on i nejlepší mužskej na světě ten úlet mít prostě může, oni to mají nastavený asi trošku jinak a navíc v minulém vztahu jsem měla úlet i já, prostě s jedním chlapem přišla čistá chemie, krize ve vztahu s bývalým a bylo to.... S P. jsem se taky seznámila v době, kdy jsem předchozí vztah neměla až tak úplně vyřešený. Takže na jednu stranu to dokážu trošku pochopit. A je dobrý, že si to B. srovnal tak, že mu je milejší vaše rodinka, než nějaká kravka, která to nejspíš bere jako nějaký pobavení a možná i jitou mstu tobě. Máe na čem stavět, chce to asi mu to hned tak neodpustit, aby věděl, že tohle se nedělá a ty mu to do budoucna nebudeš tolerovat... ale vím, že je to těžký. Já si na jednu stranu říkám, že my by jsme potřebovali ve vztahu taky nějakou otevřenou krizi, uvízlo to trošku na mrtvém bodě, krize asi je, ale taková schovaná, ani jeden z nás jí nechce přiznat. Nevím, jestli to trápí i P., ale já mám pocit, že by jsme se potřebovali trošku něka hnout, ovšem nevím, jak to zařídit....

In reply to by ivca.konik

Já taky měla úlet v jednom vztahu. A taky to bylo, prostě tak jak u tebe, krize - už prostě krachoval vztah...takže bych to u něj i chápala, ale my žádnou krizi neměli, rozhodně mě nemohl mít už dost, tak proto je to pro mě těžké pochopit, vím, že to nepochopím asi nikdy. Je pro mě těžké mu to pořád nevyčítat. Stejně to kolikrát nevydržím a rýpnu si, nebojsem prostě z ničeho nic naštvaná a on chudák neví proč. A já mu nechci říkat, že je to kvůli ní. Že si prostě na to vzpomenu a je mi z toho zle.

Ahoj Ivco, prave jsem se vypovidala v jine diskuzi, ale tak pisnu to i sem ... k nam na vikend prijela tchyne /teda skorotchyne/ s rodinou, takze jsem naklidila, s mamkou jsme navarily, napekly .. no proste aby to bylo vsechno hezky nachystane.. myslim, ze kdyz prijede navsteva tak je to vsade stejny, kazdy gruntuje a vari jak sileny :-) no prijeli a bylo to moc fajn, Madlenka si uzivala prarodicu .. no mrknete na fotky
http://picasaweb.google.com/zirafa82/KonecKvetna#
Bylo to super, ale vcera na me padl nejaky splin ci co... proste mam porad pocit, ze me "tchyne" nema rada.. proste to z ni citim a at kazdy tvrdi co chce ze, sice jsem dostala spoustu darecku k svatku, ale pak kdyz odjizdeli tak me jakoby neobjala, vzdy si davame hudlana, ale spis ho davam ja teda no na tvar.. a kdyz se pak loucila s mamkou tak to ji hned objala... me to tak nastvalo, mrzelo a porad jsem o tom premyslela... ale to je muj boj, nemuzu se preci furt snazit jak blba ji presvedcit, ze se ma jeji syn jeji milacek a vnucka se mnou dobre ze... ze nejsem takova furie jak si asi mysli... proste reknu co si myslim a to se ji asi nelibi..... nebo nevim.... no samozrejme to na me honzik poznal a porad se ptal co se jako deje, ale nedokazala jsem mu to rict no.. jen jsem mu rekla, ze je mi smutno.
No a ted tu bulim jak zelva... babicka jde ve stredu na tezkou operaci a ja se strasne bojim, vnitrne se klepu a mam z toho divny pocity.. kdyz ja jsem strasny pesimista a vse vidim cerne.. nejhorsi je ze ve stredu je operace a v sobotu jdeme na svatbu.... chjo bych tam nejradeji ani nesla.. to bude divny tyden... a dnesni den asi taky, no musim vyrazit nekam ven nechci aby to ze mne madlenka citila...

In reply to by Kyselinka

Tak teda musím reagovat na to gruntování a vaření - já mám tchýni takovou, že ta když přijede, tak mi uklidí i navaří. :s: Ale samozřejmě jí v tom pomáhám, nechci aby to vyznělo, jako že z ní mám služku. :) Ale ona chápe, že když jsem tu pořád sama a máme nedostavěný velký byt, tak se to všechno stíhat nedá. Navíc člověk uklidí a druhý den by mohl znova, furt tuny prachu. :(
A fotečky jsou úplně úžasné, ta v těch peřinách je úplně modelkovská, nádherné očička, kukuč, růžové tvářičky - no prostě k zulíbání. A fakt fotíš moc krásně.

Jinak my jsme si o víkendu také užili první mrkvičku, byla to hrozná sranda, tady mrkněte na fotky - odtud a dál http://picasaweb.google.com/a.valentova07/Hannele4#5342077951185174722 Mám i natočené video. Haňulka když vidí, jak jíme, tak se třese, mrčí že to chce taky a natahuje ručičky, no asi z ní bude pěkný žrout i podle toho, jak jí jela ta mrkvička. Když jíme a sedíme u stolu a někdo z nás ji má na klíně, tak se naklání dopředu a otvírá pusinku, jakoby ten stůl chtěla zhltnout celý. :D

____________________________________
KLMM - Klub lednových maminek a miminek
Fotky naší Hannelinky: http://picasaweb.google.com/a.valentova07/

In reply to by Kyselinka

Janičko, třeba je to s tchyňkou jenom tvůj pocit, ona si to třeba jen neuvědomuje, jak se chová...Jinak z předchozího vztahu vím, jaký to je, když se člověk snaží jako blázen a skorotchýni není nic dobrý. Buď v klidu, hlavně, že tě má rád Honzík, to je důležitý a někdy je to tak, že i kdyby ses rozkrájela, tak se nezavděčíš a budeš špatná či pouze tolerovaná..... a někdy upřímnost některé lidi prostě bolí a nechtějí slyšet pravdu a tchýně by nás radši měly poslušně, přikyvující a tiché snachy, které budou dělat přesně to, co se od nich chce...
To s babičkou je mi líto, snad to dopadne dobře, já mám přesně taky vždycky černé myšlenky, když je něco takového a o to větší mám radost, když to dobře dopadne.... Běž se projít, uvidíš, že přijdeš na jiné myšlenky...
Fotečky jsou úžasné, máš nádherně fotogenický díťátko...

Ahoj Ivčo, tak u nás asi víš, jak víken proběhl. Stále jsme řešili ty příkrmy, ale jinak to bylo docela fajn. V sobotu jsem byla u našich, protože manžel byl v práci a včera už jsme byli spolu a jezdili jsme po vycházkách a byli s kamarády. Manžel má taky kolečkové brusle, tak jezdí s sporťákem (máme ještě chariota za kolo) a já za ním na kole, protože brusle nemám a asi bych na nich ani neuměla. Tenhle týden za námi přijedou dva kamarádi z Irska a jedeme společně na Lipno. Už se moc těším, budeme jezdit na kole a bude pohodička!!! Ptala ses posledně odkud jsem, tak já jsem ze Strakonicka a co ty?
Jinak za námi taky dneska přijede babička (tchýně) a bude jezdit s kočárkem. My máme vztah docela v pohodě, tykáme si už roky a je celkově moc fajn. Můj manžel je jinak v pohodě, samozřejmě je trošku otrávený, protože nemůžeme dělat úplně všechno, tak jak jsme byli zvyklí. Dříve jsme hodně cestovali a jsme celkem sportovně založení, takže zima, kdy se dalo jet s kočárkem ven jen na chvíli ho přímo zabíjela. Teď už je to ale bezva!!! Když je krásně, tak jsme prakticky pořád venku a díky tomu vozíku za kolo můžeme jezdit i na delší výlety, tak se pomalu všechno vrací do starých kolejí.
Prohlédla jsem si taky vaše fotky a moc vám to tam všem sluší. Natynka je krásná a pořád se usmívá. Vypadáte tam všichni moc spokojeně. Já takovýhle album nemám, tak budu uvažovat o založení. S tím klubem by to bylo fajn. Tak se měj moc hezky a díky za všechny rady. Papa

In reply to by Johanka 2

Ahojky Johanko, už jsem ti psala do diskuse kde to řešíš, co si o těch příkrmech myslím:) Já jsem z České Lípy, Sev. Čechy, bydlíme na okraji, takže je klídek. No jinak Strakonice a okolí, tam je to krásný, sice jsme tudy vždycky jen projížděli, ale já mám Jižní Čechy hrozně ráda, když jsme jezdili na vodu, tak se mi tam vždycky moc líbilo:)
No my jsme taky byli zvyklí o víkendu sbalit kola nebo motorku a vyrazit třeba neplánovaně někam pod stan nebo na motosrazík, popřípadě nějaký ten fesťáček a právě tohle se trochu nabouralo, jenže já jsem P. jasně řekla, že může jezdit klidně dál i beze mě, že budu ráda, že se odreaguje, jenže on si asi myslí, že by mi to bylo líto nebo co... jenže pak když někam jde třeba s klukama na pivo, tak se mi vrátí v devět ráno totálně na kaši a je celý víkend nepoužitelný, tak si říkám, že bych radši, aby chodil častěji a bylo to jen takový lehoučký posezeníčko do dvou do rána max. :) No na dovolenou si můžeme tenhle rok asi nechat zdát, budeme dělat fasádu na domečku, tak na to dovča padne asi celá. Na Lipno jsme jezdili jako malý dětičky s rodičema, mám na to krásné vzpomínky, tam je to bezva....
Já si s tchýní taky tykám, asi by jsme měly i dobrý vztah, kdyby jsme nebydleli v jednom domě a nepletla se nám pořád do života a neměla kecy na mě jako mámu. To je ovšem jiná kapitola..... Jinak děkujeme za pochválení foteček, ten picasaweb je dobrá věc, doporučuju si založit, ať se můžeme kochat vašimi fotečkami.
asi teda písnu adminovi, ať nám KLMM založí....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka