KLMM - pomalu končíme s kojením

Ahoj holky, tak to vypadá, že jdeme s kojením do finále... Posledních 14 dnů je malý pořád nevrlý a uplakaný a u prsa obzvlášť, přisuzovala jsem to tlačícímu se zoubku, ale dneska jsem zjistila, že to zoubkem není.
Já jsem ho bobka trápila hlady :§) Mlíčko sice mám, ale evidentně mu to nestačí a proto se mi u prsa pořád tak strašně vzteká a pouští. Dnes už jsem byla fakt úplně vyřízená, proč že mi pořád tak brečí, vždyť to není normální. Unavený je, spinkat nechce a jen fňuká a brečí. Tak jsem mu dala kolem půl sedmé ještě po kojení (které bylo spíš boj) ještě stovku Nutrilonu, on to stáhnul během chviličky a pak usnul a ještě pořád spí!
Tak to vidíte... No nic, zkusím mu dneska celou noc dávat místo prsa Nutrilon a uvidíme, co to udělá. On se mi bobek totiž celou noc budí a kroutí a já celé noci nespím, tak snad to bude po UM lepší... Abych pravdu řekla, tak už mi to snad ani nevadí, spíš to bude pro oba vysvobození po všech těch hrozných problémech, které od narození s tím mlíkem máme.
Jen by mně zajímalo, jak vám vaši 5-ti měsíční bobci často papají a kolik a jak to řešíte, když jste venku? Stačí vzít horkou vodu do termosky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka