Špinění aneb mrcha klepe na dveře:-(

19.05.2009

Ahojky snažilky, už tu zase otravuju. Jen jsem chtěla napsat, že jsem dnes ráno špinit. Což u mě neznamená nic jiného než začínající mrchu. Zkoušela jsem změřit BT a byla 36,5. Takovou jsem nikdy neměla, takže je to jasné. Už jsem se pošoupla zase o řádek níž. Teď začnu papkat clostík a snad se nám mimi povede. Přeji vám hezký den :a:

Andi,Lidu je to s nám nakonečný že jo holky? :w: Už mě to fakt sere,za nás za všechny co už jsme dlouhodobí :-/) :-/) Musíme to vydržet holky :)

In reply to by kesja

Je to nekonečné a je to asi i tím, že už dlouho nebyla těhulka z našich dolních řad snažilek. Vždycky nás předběhnout ty "mladší" snažilky. Ne že bych vám to holky nepřála, ale bojím se jestli někdy vyjde řada i na nás.

Ahoj Andísku,vůbec neotravuješ ;) Mrzí mě,že to zase nevyšlo,ale říkám si,že už to snad nemůže trvat dlouho to naše trápení...kéž by nám clostík pomohl...držím pěstíky :one:

In reply to by VeronikaV86

Zatím jenom špiním, ale je to silnější než ráno. A teplotu jsem nikdy tak nízko neměla, takže je to jasné. Už se docela těším až se rozjede, pak začnu papkat ten clostík a pak bude snad mimi. Jen nechci aby mi dr. psal Utrogestan, já po něm nikdy neměla ovulaci, ale vždycky cystu :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si bohužel nevymýšlím. Na mé těhotenství si budeš muset asi ještě chvíli počkat.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

V sobotu nevím proč mi nebylo dobře, ale v neděli to bylo tím blbým kolotočem. Ale prý něco lítá ve vzduchu, kolegyně z práce celý víkend prozvracela a včera volala paní na přeobjednání a říkala, že má nějaké střevní potíže. Takže jsem asi chytila nějakého bacila, ale teď už je zase dobře a těším se na další snažení.

Ahoj Andisku, tak moc držím pěstičky, aby clostík zafungoval a měla jsi miminko co nejdříve v bříšku.

si ztoho nedělej,já tě budu taky následovat,MS mám mít příští týden a už ted mě pobolvá břicho,tak si taky velké neděje nedávám :(

In reply to by Andisek

mám dvě děti z prvního manželství a v obou případech ,jsem poměrně hned poznala ,že jsem těhotná,klasické příznaky bolení prsou a ranní nevolnosti.Tentokrát se nic neděje,vím je to s odstupen hodně let a tělo se mění.Pokud by MS nepřišla,byla bych štastná,že se to ani nedá popsat,ale o tom tady vám, nemusím psát,ten pocit dobře znáte :a:

to je mi líto, ale zase je krásné další snaženíčko před tebou a s clostíkem to určo půjde...tak už se těším na další měsíc jak nám hlásíš //... :ooo:

Andisku to mě moc mrzí.... ale neboj, po clostíku se určo zadaří.... :one: já doufám, že mi ho předepíšou taky zítra v CARu a pak budeme těhulit spolu :qu: tak držím palec, aby se už další mrcha nedostavila :a: :ooo:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka