Odsávačka mléka-jaká?

14.05.2009

Ahojte.Jakou odsávačku mléka,pokud vůbec?Já u prvního syna ji neměla a teď váhám,zda ji kupovat a jakou.Avenz isis nebo Medela nebo jiná?Poradíte? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám Medelu ruční a max. spokojenost...odsávala jsem ale jen asi do třech měsíců, pak se laktace upravila....potom odsávám jen tehdy, když potřebuju na "kojení" záskok od manžela. Tahle stála tuším asi 550

Já mám medelu klasik a jsem spokojená. Využívám ale jen minimálně, spíš ze začátku. Se mi nalévali prsa a ručně odstříkat to neumím... jsem gramloň.

In reply to by Lara78

Právě,já měla taky strašně moc mlíka a první 2 týdny jsem jen kojila a odstříkávala a ze začátku mi to vůbec nešlo,tak jsem se trápila.A je to hlavně už tak dávno,že už to určo zas neumím :00: Tak asi něco koupím.Jen nevím,jaký je v nich vlastně rozdíl

In reply to by zuzula

Podle mě jsou všechny na stejném principu. Jsou ruční a elektrické. Co se týče bolesti bradavek při natáhnutí odsávačkou. Tak je to jedno, jestli elektrickou nebo ruční. U té elektrické se ale míň nadřeš, jenom prostě držíš u prsa a je to. To bych volila, pokud nemůžeš kojit, ale chceš mimi krmit vlastním mlékem. Tak to měla kámoška - malej jí tak drtil bradavky, že to nešlo. No pokud jen chceš odstříkat občas tak si kup tu ruční - jako třeba medela klasik. Stojí ohodně míň než ta elektrická. Třeba ti to odsávání rukama v porodnici vysvětlí, mě to ukazovali, ale .... no jak píšu - gramloň - nende to.

In reply to by Lara78

Mě tenkrát řekla sestra,že se to musím naučit.Vona sama to myslím ještě nedělala,tak mě to vlastně nemohla naučit.Tak mi to mlíko zatvrdlo,já 39 horečky.Ale pak jsem se to naučila.Tož dík za rady:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka