Květňátka2009

09.05.2009

Ahoj zdravím všechny těhulky :-)Jsem tady nová , ale celé těhotenství čtu vaše stránky :-)Je tady někdo z Č.Budějovic?Já mám termín 19.5. ,zatím žádný poslíčci :-(tak jsem zvědavá kdy to přijde .Má někdo stejný termín ?Mějte se fajn a přeji pohodový porod :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak tě tu vítám a přeju pohodový zbytek těhu. Já mám termín až 30.5. Pupík mě pobolívá, tak jsem zvědavá jestli to náhodou nepříjde nááááhodou dřív :||):

ahoooj
jsem pražská, ale budu se v dohledné době stěhovat do milevska, a termín mám stejný jako ty
jinak - dovolila jsem si tě dopsat na náš květnový seznam těhulek a maminek, takže nezapomeň "hlásit" případné změny!!!

In reply to by reina

:a: Ahoj tak to Ti moc dík :a: už máš poslíčky ?já pořád nic doufám , že příští týden už začnu mít nějaké příznaky k porodu :00: Ať se Ti v Milevsku líbí :s: já žila v Praze a na Kladně 7 let ,pak jsem se vrátila zpět domu .Mám doma 5ltiletého Filípka a teď čekám holčíčku :girl: Taky zdravím Budějčandy ,budete rodit v Budějovicích ???

Ahojky,
vítám Tě mezi námi. Jsem z ČB a termín jsem měla 3.5., ale zatím jsem stále 2v1. Mimčo asi čeká na koš na spaní, který má dorazit tento týden. Pokud neporodím do středy, tak nastupuju na vyvolání :-(

In reply to by Edinka

Ahojky,
no zítra budu 41+3tt, to mám ráno nástup do porodnice a ve čtvrtek prý začnou s vyvoláváním. Názory na porodnici v ČB se liší, ale já si myslím, že je to hlavně o tom, na jaký personál narazíš a jak si sednete.

Přeju rychlý a bezproblémový porod a třeba se v nemocnici potkáme :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka