Ahojky prosím poraďte

07.05.2009

Já jsem se chtěla ozvat již minulý týden ale nebyla jsem u internetu a když jsem to zkoučela tak mi to taky nějak blblo a nechtělo mě to pustit do diskuzí.Tak mi doktorka potvrdila těhu a byla jsem 4+5týden.Akorát jsem měla takový žlutý výtok tak mi doktorka doporučila vaginální tablety Feminela a zatím v pohodě a dneska ráno jsem měla výtok žluto-hnědý tak jsem jela hned k doktorce a ona mě vyšetřila a mám prej počkat a kdyby něco tak do nemocnice.Zvýšila mi dávku léků a mám jen ležet.Tak nevím ale jako krev to nevypadalo tak jse ptám může být hnědý výtok nebo je to vždy zoxidovaná krev jak mě tvrdila doktorka.Prosím poradte nebo jse podělte o své zkušenosti jsem docela vyděšená.Zatím děkuji :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak to jsem na tom byla podobně. Asi v 6. týdnu jsem najednou začala hnědě špinit. Doktor říkal, že mám jen ležet a dal mi nějaké tabletky. Tak to bylo asi 14 dní a pak jsem najednou začala krvácet hodně a to světlou krev, věděla jsem, že je to špatně, tak jsem jela do nemocnice. Další den žádné krvácení, doktor říkal, že je vše v pohodě. A najednou včera to už jsem ve 13. týdnu zase krvácení. Jsou to nervy. Pokud ale nezačnu krvácet hodně (třeba jako při menstruaci) a nezačnu mít bolesti, tak jen ležím doma a nic nedělám. Přeju ale hodně štěstí.

ahojky, jsem ve 13tydnu...výtokama jsem trpěla před těhotenstvím, teď je to snad ještě horší, nic na to nepomáhá...je to šílený, kdyby jste někdo věděl, jak na to, tak poradtě, užívala jsem snad všechny tablety a výplachy...no tak snad to nic nebude....krev je červená, tak kdyby to měla být krev, tak to bude barva k červený, ne?nevim, nerozumim tomu....hlavně se nesteresuj, vim, že je to trapná rada, ale pěkně klídek, bude to v pohodě, věř mi:-)

záleží jak hnědý je. jestli je to tmavá hnědá barva tak je to i krev..ratši jeď do té nemocnice. lepší je jet zbytečně než pozdě...držim palečky ať je miminko a i ty v pořádku

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka