prosím o radu

24.04.2009

Chci se zeptat jestli to má některá z vás taky.Od včera mě bolí podbřišek nebo spíš asi už i pipka a docela dost když dávám nohy trošku od sebe tak taky připadám si jako kdybych tam měla meloun.Přijde mi jak kdyby tam měl ten můj lump strčenou hlavu.Včera sem byla u dr,ale jenom na ozvy a on mi jen sáhnul na břicho kde má hlavičku atak jinak nic moc neříkal porod bud může přijít nebo nee.Ted momentálně mě to nejvíc bolí u pupíku tak fakt nevím stává se mi to ted docela často ten podbřišek jinak,ale nějak extra vztahy nemám spíš skoro vůbec jen tvrdnutí břicha.Takže fakt nevím co stím v noci je to v poho a ráno to většinou začíná.Pochybuju že by to mohl být začátek porodu.Děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Timíšek

Já vím to čekání je k zbláznění já měla termí 2.11.2008 a narodily jsme se až 13.11.2008 a to vyvolávaným porodem jinak by tam asi ta moje holčička byla ještě teď. :n: Já osobně si myslím, že když už takhle naléhá hlavička na vchod děložní že už to dlouho trvat nebude tipuju tak max Tři dny. kdy máš termín?

In reply to by Simonaa

no termín mám ve středu,ale ráda už bych to měla za sebou,doktor mi akorát řekl,že se mu tam asi líbí,že tam pěkně spinká jenže po hmatu asi nic moc nepozná :) jinak se tam chudák už nevejde má tam málo místa tak sem si řikala,že by se mu už mohlo chtít ven,jenže je asi spokojený.Kéž by tvá předpověd vyšla abylo to do tří dnů :qu:

In reply to by Timíšek

Ahojky ... koukam termin mame podobne )) ja v patek :o) uz aby byla prdolka venku.... tak hodne stesticka ,at to mame co nejdrive za sebou)) jak to vidim ,tak se mi narodi asi mala carodejka )) hihihi

In reply to by nurseV

Ahojky ja mám jeden termín v pondělí a jeden ve stredu a vubec nic se nedeje. Zadny naznaky bliziciho se porodu. To jsem zvedava kdy to pride .... mam takove tuseni ze budu ten tip .... pořad nic a pak šup šup. No hlavně aby byly ty nase klistatka zdravi. Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka