Je tu někdo kdo rodil v poslední době v Pardubicích?

22.04.2009

Ahojky, chystám se rodit v Pardubicích a ráda bych se zeptala jak to tam všechno probíhá, jaké jsou PA a případně jestli někdo rodil na nadstandartním sále - chtěla bych do toho jít, ale moc si to neumím představit. Tak mi prosím napište své zkušenosti!!!Děkuju moc holky :k: :k: :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Vendulko, tak já Ti teda taky nevím, ale si fakt půjdu do Pardubic. Co se týče personálu, tak já mám z hospitalizace na gynekologii dobré dojmy. Sice by to mohlo být lepší, ale žádná neochota nebo, že by byl na mě někdo nepříjemný to opravdu ne :n: A už to tady znám, tak asi fakt půjdu sem. Spíš mi šlo o to co se se mnou bude dít, když tam přijdu, že rodím - jak budou postupovat - abych věděla co mě čeká, víš?

ahoj já jsem ještě nerodila, ale chystám se taky do Pardubic, chtěla jsem do Chrudimi, ale ze zdrav.důvodů musím do Pardubic. Teď tam rodily moje dvě kamarádky a byly spokojené, je pravda, že jsem slyšela na Pardubice i spoustu negativního, ale to je každého názor, doufám, že je to tam lepší než se povídá. My jsme se tam s manželem byli podívat a byli všichni moc ochotní a hodní, vše nám ukázali a vysvětlili, tak uvidíme, jaká bude realita. Termín mám 29.4. a 5.5.
Chtěla bych taky ten nadstandartní pokoj se sprchou a záchodem, tak snad bude volný, ten s vanou mi přijde zbytečný (PA říkala, že někomu ani dr. nedovolí být v té vaně z důvodu bezpečnosti). V Chrudimi je např. sprcha a záchod na každém porodním pokoji a není to nadstandard.
Tak až porodím, dám vědět, jak jsem byla spokojená, myslím, že hodně záleží na lidech, které chytneš a taky na průběhu porodu.

In reply to by martik28

Hojky, přítel mě taky přesvědčoval ať jdu do Chrudimi - prý tam jsou lepší doktoři, ale já chci být tady, protože jsem tady doma a taky už jsem v těhu jednou na gyndě tady ležela a byla jsem (kromě jídla, ale to je na houby všude) spokojená. Já bych právě chtěla nadstandartní sál - s tou vanou a relax. pomůckama atd. (ale ještě trošku váhám) a nadstandartní (jednolůžkový) pokoj pak na 100%, protože jsem dost konzerva a ukazovat před někým Dr. krvavou vložku se mi příčí - a taky chci mít svůj klid a záchod a sprchu jenom sama pro sebe. Budu moc ráda, když mi dáš vědět, jak to probíhalo, protože na předporodní kurz se mi nechce a chtěla bych vědět jak postupují - prostě všechno co se mnou budou dělat a tak :) Já mám jenom jednu kamarádku, která tam rodila a ta byl na akutním císaři, takže nevím vlastně nic. Jenom že PA byla příjemná a utěšovala jí ať se nebojí a pak už jela na sál a na JIPku...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka